Bibliai horoszkópMit mesél a személyiségedről a bibliai jegyed?Kos: Az áldozati bárány a bibliai jegyed, ami azt árulja el rólad, hogy kissé erőszakos vagy, viszont a kreativitásod általában szárnyal, ezért kiváló ötletekkel tudsz előrukkolni. Emellett a függetlenség és bátorság is jellemző rád, ugyanakkor éppen ez az oka annak, hogy gyakran elkapkodsz bizonyos feladatokat.

Bika: A Bíró a bibliai jegyed, hiszen rendkívül hűséges, hagyománytisztelő, türelmetlen személy vagy. Az egyik alaptulajdonságod, hogy kitartó vagy a munkádban, de nem szeretsz kockáztatni. Mindemellett az is elmondható rólad, hogy nagyon jól értesz a pénzügyekhez, és csodás megérzőképességgel rendelkezel.

Ikrek: A Király bibliai jegyed, ami alapján jellemző rád, hogy sok benned az életerő, amivel másokat is inspirálsz. Rád a kitartás is jellemző. Remek beszélgetőpartner vagy, szereted a társaságot. Az élethez való pozitív hozzáállásod miatt mindenki szívesen meghallgat, a legtöbben pedig adnak a szavadra. Nem tudsz egy helyben maradni, és mindig örömmel próbálsz ki új dolgokat.

Rák: Az Oltalmazó a bibliai jegyed, ugyanis elképesztően segítőkész teremtésként rögtön ott teremsz, ahol valaki bajba került. Emellett az is jellemző rád, hogy jól kezeled a konfliktusokat, viszont a saját problémáidat már nehezen oldod meg. Emellett kissé határozatlan, igazán lusta személy vagy, de pont ezért vagy tele ötletekkel.

Oroszlán: A csillagjegyed alapján a Győzedelmes a biblia jegyed, méghozzá azért, mert imádsz a figyelem középpontjában állni, rosszul viseled, ha világ nem körülötted forog, és mivel versenyzőtípus vagy, ezért számodra csak a győzelem létezik.

Szűz: A Megtestesült Fiú a bibliai jegyed, méghozzá azért, mert rendkívül szerény, maximalista, gondoskodó, emberséges személy vagy, és próbálsz mindenkin segíteni. Emellett az is jellemző rád, hogy általában könnyen eléred az céljaidat, ugyanis a segítőkészséged, jó tetteid nem maradnak viszonzatlanul.

Mérleg: A Megváltó a bibliai jegyed, hiszen hihetetlenül vonzó a személyiséged és könnyen barátkozol. Emellett jellemző rád az örök optimizmus, életvidámság és a diplomatikusság, amitől senki sem foszthat meg. Rossz tulajdonságod a túlzott hiszékenység és a naivitás, ami miatt gyakran átvernek.

Skorpió: A Szenvedő a bibliai jegyed, ugyanis jellemző rád, hogy olykor tapintatlan vagy, amivel könnyen megbánthatsz másokat. A hirtelen természeted miatt sem könnyű kijönni veled, viszont az, aki mégis megtalálja veled a közös hangot, annak rengeteget segítesz. Emellett érzékeny, energikus, szenvedélyes lélek vagy, és mindig eléred a céljaidat.

Nyilas: A Hódító a bibliai jegyed, ami azt árulja el rólad, hogy igazán pozitív személyiséggel áldott meg az ég, és ezzel képes vagy bárkit elszédíteni. Ugyanakkor hajlamos vagy a depresszióra, türelmetlenségre és a dicsekvésre. A nagylelkűséged határtalan, a családod és a barátaid mindig számíthatnak a támogatásodra.

Bak: Az Áldozat bibliai jegyed, ami alapján jellemző rád, hogy te vagy a legstabilabb a zodiákusban. Rólad az is elmondható, hogy kiszámítható, logikus gondolkodású, hűséges, megbízható és pontos személyiséggel áldozz meg az ég. Akivel jó kapcsolatot ápolsz, az mindenben számíthat rád.

Vízöntő: Az Élő Víz a bibliai jegyed, ami alapján jellemző rád, hogy vonzó, lelkes, viszont nagyon naiv személyiség vagy. Neked folyton kiváló ötleteid támadnak, boldogan próbálsz ki új dolgokat, ám nem vagy elég kitartó, ami miatt a próbálkozásaid általában kudarcot vallanak. Gyors, gyakorlatias, lobbanékony, nehezen barátkozó teremtés vagy. Sokszor szürke kisegérnek érzi magát, ami próbálsz eltitkolni mások elől.

Halak: A Felszabadító a bibliai jegyed, ugyanis jellemző rád, hogy segítőkész, spirituális és alkalmazkodó személyiség vagy, ráadásul szívesen segítesz másokon. Ha valakinek problémája van, akkor könnyen együtt érzel vele, viszont ezért cserébe elvárod, hogy a saját gondjaidban érezzenek veled együtt az emberek.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló