Egyperces kívánságmágiák



Válaszd ki a vágyadnak megfelelő napot és végezd el bármelyik gyors és könnyű szertartást az alábbiak közül!Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Villámgyors kívánságvarázslat: Ha ezzel az egyperces varázslattal váltanád valóra a vágyaidat, akkor szükséged lesz 1 cetlire, 1 tollra, 1 tálra, 3 különböző fehér virágra, 3 fehér gyertyára és vízre.

Miután előkészítetted a kellékeket, kezdd azzal a szertartást, hogy meggyújtod a gyertyákat, aztán tedd a tálba a virágok szirmait. Ezután írd le a cetlire a kívánságodat, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„A tűz leheljen életet varázsomba.”

A varázsszavak után égesd el a cetlit a gyertyalánggal, majd a hamvakat szórd a virágszirmokra, aztán csepegtess rá vizet az alábbi varázsszavak kíséretében:

„A víz vezessen utadon, amíg el nem éred a célom.”

Ezután szórd a szélbe a keveréket, miközben így szólj:

„A szél repítsen az égbe, az istenek hallgassák meg kérésemet. Legyen áldás ezen a kívánságon!”

Ha ezzel is megvagy, akkor végeztél is.

Gyűrűvarázslat: Ehhez a gyors és könnyű kívánságvarázslathoz szükséged lesz 1 gyűrűre és 1 fehér gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy megtisztítod a gyűrűt tisztítsd, majd gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez a vágyam lángja, és a varázslat órája, amelyben valóra válik.”

A varázsszavak után tartsd a Hold felé a gyűrűt, méghozzá lehetőleg úgy, hogy ráessen a holdfény, majd így szólj:

„Istennő/Hold megvilágítja az eget, hallja hívásomat és vágyamat. Én X (neved) ma este felhívlak, hogy teljesítsd a kívánságomat… (most mondd el a kívánságodat).”

Ezután fordítsd a gyűrűt a gyertyafény felé, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Örök fény, lángod, amelyet e varázslatos éjszaka hívtam, teljesítsd szívem kívánságát. Az Istennő/A Hold mellettem áll. Ahogy ezt a gyűrűt viselem, vágyam valóra válik a héten.”

Ha ezzel is kész vagy, akkor a dolgod már csak annyi, hogy miközben elképzeled, hogy teljesül a vágyad, felhúzod az ujjadra a gyűrűt.

Váltsd valóra a kívánságodat egy almával: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára és egy almára. Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd karcold az almába a vágyadhoz leginkább illő szimbólumot és szót, vagy mondatot, ami összefoglalja a kívánságodat.

Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a kezedbe az almát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Az alma közepén rejlik a kívánságot teljesítő csillag és én az kívánom... (itt mondd el a saját szavaiddal a vágyadat). Bekebelezem ezt a csillagot, mely bennem ragyog tovább és életet ad kívánságomnak.”

A varázsszak után már csak annyit kell tenned, hogy apró falatokkal edd meg almát úgy, hogy közben végig gondolj a kívánságodra!

Esővarázslat: Ehhez a kívánságvarázslathoz készíts elő 1 zöld gyertyát, 1 téged ábrázoló fényképet és egy kis tálnyi esővizet. Ha megvannak a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a zöld gyertyát, majd helyezd el a tálnyi esővizet. Ezután mártsd a kezed az esővízbe, majd hintsd a vízcseppeket a fényképre és önmagadra úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„A tavaszi eső elmos minden akadályt, amely a vágyam és közém áll. Március hónap meghozza szívem leghőbb kívánságát.”

A varázsszak után képzeld el, hogy mire vágysz, amit fogalmazz meg hangosan is. Ha ez is megtörtént, akkor végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló