Jelmágiák



Villámgyors varázslatokkal kérhetsz jelet, ha nem tudsz dönteni egy kérdésben.Ha egy váratlan vagy nehéz helyzetben nem tudsz dönteni, ezért szeretnéd, ha az égiek küldenének egy jelet, ami megkönnyíti a dolgodat, akkor végezd el az alábbi villámgyors mágiák valamelyikét. Ha a varázslat sikerül, akkor még aznap, de legkésőbb másnap megkapod a kért jelet.

Jelet hozó fahéjrúd: Ha ezt a jelmágiát választottad, akkor szükséged lesz egy fahéjrúdra, amire írd rá a „jel” szót, majd gyújts meg egy kék színű gyertyát és koncentrálj a kérdésedre! Ha úgy érzed, hogy felkészültél, akkor gyújtsd meg a fahéjat úgy, hogy közben elmondod ezt a varázsigét:

„Fahéj lelke, szállj az égbe és vidd magaddal kérdésemet, de a választ rá még ma mutasd meg nekem, de úgy, hogy meg is értsem!”

Füstöld el a fahéjat szépen, lassan, a kérdésedre összpontosítva! Ha a varázslatot este hajtottad végre, akkor érdemes lesz odafigyelned az álmaidra is, mert lehet, hogy azokon keresztül kapod meg a jelet.

Bor és pogácsa ceremónia: Ha ezt a jelmágiát választottad, akkor el kell menned egy templomhoz, aminek falai mentén valahol tégy le egy kis pogácsát és némi bort. Készülj úgy, hogy pár falatnyi és kortynyi neked is jusson belőle!

Helyezkedj el kényelmesen, egyél-igyál, ami közben mondd el ezt a varázsigét:

Legyen áldott az Isten neve, arra kérem, feleljen nekem, és a Napnál is sebesebben küldjön nekem egy jelet!”

Ha végeztél, akkor maradj még ott, amíg jól esik, mert lehet, hogy rögtön megkapod a jelet! A pogácsát és a bort hagyd a templom környékén.

Tollpihe jelvarázs: Ha ezt a mágiát választod ahhoz, hogy jelet kapj, akkor szükséged lesz egy nagy marék tollpihére, valamint egy cetlire, amire írd le a kérésedet, majd gyújts meg egy fehér gyertyát!

A cetlit égesd el a gyertya lángjával úgy, hogy közben mondd el ezt a varázsigét: Igém szálljon a magasba és zengje be az eget, hogy az égiek választ adjanak a kérdésemre.”

Most keverd össze a papírdarab hamvait a tollpihékkel, aztán ereszd szélnek, ami közben ezt a varázsigét mondd el:Az angyalok szárnyán repüljetek és legkésőbb holnap küldjenek egy jelet az istenek!”

Ha elengedted a tollpihéket, akkor kész is vagy a varázslattal.


Falevél varázs: Ha ezt a jelmágiát végzed el, akkor szükséged lesz egy nagyobb falevélre, amire írd rá azt a kérdésedet, amellyel kapcsolatban jelre van szükséged. Ezt követően menj ki a szabadba, gyújts meg egy fehér gyertyát, majd fókuszálj a kérdésedre!

Ha érzed, hogy felkészültél, maximálisan koncentrálsz, akkor mondd el ezt a varázsigét:

A tűz és a szó életre kelti a varázst, a szelek szárnya repítse a messzibe, válaszoljanak ma vagy legkésőbb holnap az istenek a kérdésemre.”

Végül ereszd szélnek a falevelet.

Fűszál varázs: Ha ezt a jelmágiát választottad, akkor szükséged lesz egy fűszálra. Ennél a varázslatnál az a legjobb, ha a szabadban végzed el egy tó vagy folyó partján. Ha ezt nem tudod kivitelezni, akkor az sem baj, mert majd a szélnek ereszted a fűszálat.

Ha megvan a fűszál, akkor a szádhoz emelve azt, mondd el ezt a varázsigét:

Csupán egyetlen árva fűszál vagyok a tengerben, mutassa meg nekem a Nagy Szellem, hogy milyen irányba dőljek. Küldjön nekem egy egyértelmű jelet.”

A varázsige után csókold meg a fűszálat, amit aztán tégy a vízre vagy engedd szélnek, ezen szavak kíséretében:

Menj békével utadon kicsi fűszál oda, ahová a sors szán. Így teszek majd én is, miután megkapom a jelemet.”

Ezzel be is fejezted a varázslatot.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló