Varázslatok a Grabovoi számsorokkalGyors és könnyű mágiák, amelyek által elérheted, hogy teljesüljenek a kívánságaid az életed bármely területén.Varázslat a jó egészségért: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára, tömjén füstölőre, 1 fotóra, ami téged ábrázol, 1 tálka vízre és sóra. Karcold a gyertyába a 1489999 számsort szerdán, növekvő hold idején.

Gyújts tömjén füstölőt, majd egy téged ábrázoló fényképre is írd rá az 148 9999 számsort, majd szórj egy kis sót a tálka vízbe és tedd bele a fotódat. A gyertyát úgy helyezd el, hogy annak fénye ráessen a vízre.

Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Tűz, víz, föld és levegő, úton van már a gyógyító erő. Hamarosan új erőre kapok, testem-lelkem regenerálódik és egészségem jobb lesz, mint valaha.”

Amíg nem ég végig a gyertya, addig ne nyúlj a kellékekhez! Ezután hagyd, hogy a víz elpárologjon, majd végül tedd a fotót egy biztonságos helyre, ahonnan legalább egy hónapig ne mozdítsd el!

Kapcsolaterősítés: Ha ezt az egyperces szertartást végeznéd el, akkor készíts elő 2 piros gyertyát és 1 piros szalagot. Ha megvannak a kellékek, akkor karcold a két gyertyába a 8884121289018 számsort pénteken, növekvő hold idején! Ezután karcold a nevedet az egyik gyertyába, a párod nevét a másik gyertyába.

Gyújtsd meg a gyertyákat, majd egy piros szalagra írd rá a 8884121289018 számsort, aztán a kezedbe fogva a szalagot, mondd el az alábbi varázsigét:

„Napról-napra, egyre erősebb közöttünk a kötelék. Szerelmünk erős és fényes, ragyogó és tüzes. Tökéletes a harmónia közöttünk, mert egymásnak teremtettünk.”

Égesd végig a gyertyákat, közben pedig figyelj oda arra, hogy a szalag ne gyulladjon meg! Végül helyezd el a szalagot a hálószobátokban!

Kívánságvarázslat: Ahhoz, hogy a kívánságod nagyobb eséllyel teljesülhessen, válaszd ki a célodnak megfelelő napot és az ahhoz tartozó gyertyát az alábbiak közül:

Hétfő – Hold – álom, nőiesség, asztrál utazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila)

Kedd – Mars – szex-szexualitás-szenvedély (piros)

Szerda – Merkúr – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga)

Csütörtök – Jupiter – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany)

Péntek – Vénusz – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros)

Szombat – Szaturnusz – védelem, elhárítás (kék/fekete)

Vasárnap – Nap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld)

A nap és a gyertya mellett szükséged lesz még 1 papírdarabra, tollra, virágmagokra és földre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy belekarcolod a gyertyába az 51849131989 számsort, majd gyújtsd meg!

Ezután írd le egy cetlire a kívánságodat és az 51849131989 számsort, majd a papírt virágmagokkal ültesd el a földbe, amit megtehetsz a szabadban, vagy a lakásban is. Ültetés közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy ez a virág növekszik nap, mint nap, úgy teljesülnek szép sorjában az én kívánságaim is. Minden vágyam maradéktalanul megvalósul, mert az Univerzum és a Föld táplálja azokat.”

A varázsszavak után annyit kell tenned, hogy neveld nagy szeretetben a virágot, és közben higgy abban, hogy a kívánságod valóra válik!

Bőséget hozó varázslat: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára és 1 téged ábrázoló fotóra. Csütörtökön, növekvő hold idején karcold egy zöld gyertyába a 61971421841 számsort, majd a gyertyát tedd a téged ábrázoló fotóra.

Gyújtsd meg a gyertyát, miközben elmondod az alábbi varázsigét:

„Akire e fény rávetül, az nem szenvedhet hiányt semmiből, mert a gyertya fénye folyamatosan biztosítja a pénz áramlását és azután is, hogy kihunyt. Bőség és jólét köszöntsön annak életébe, kire egyszer is rávetült ez az áldott fény.”

Égesd végig a gyertyát a következő napokban, majd a gyertyacsonkot és a fotódat helyezd el egy biztos helyre, ahonnan legalább 2 hónapig ne vedd el!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló