Derítsd ki, hogy mit árul el rólad a kínai 9 csillag!A születési éved alapján megkapod a neked szóló elemzést.1-es csillag: Jellemző rád a belső erő, a magabiztosság, a türelem, a figyelmesség, az elővigyázatosság és mindig jól döntesz a pénzügyek terén. Azok az emberek, akik ismernek, tisztában vannak azzal, hogy milyen nagy igazságérzettel rendelkezel.

Soha ne hozz elhamarkodott ítéletet, mert előfordul, hogy a dolgok nem mindig feketék vagy fehérek! Ne próbálj másokat irányítani, mert azzal azt kockáztatnád, hogy nem lesznek megértő barátaid.

2-es csillag: Praktikus, aggodalmaskodó személy vagy, akire számítanak az emberek, akik jóérzésűnek tartanak. Érdekel a művészet, így például az irodalom, a zene és a festészet is. A csillagok közül a tiéd a legérzékenyebb, emiatt érzékeny vagy, és olyan gyorsan változik a hangulatod, hogy az egyik percben még vidám vagy, a következőben már szomorú vagy dühös.

Harcold ki mások tiszteletét! A terveiddel kapcsolatban ne légy szerény! Dolgozz keményen és tégy rendet magad körül, mert ennek jött el az ideje az életedben!

3-as csillag: Nem létezik olyan helyzet, amiből ne tudnál kimászni. Emellett érzékeny vagy, ami miatt rendkívül fontos, hogy kordában tudd tartani a viselkedésedet. Döntéseket nehezen hozol, mert gyakran elbizonytalanodsz.

Ne várj mások megerősítésére, hanem szorítsd össze a fogaidat, bízz önmagadban és valósítsd meg az álmaidat! Légy türelmes és kitartó, mert a kemény munkád eredményes lesz!

4-es csillag: Olyan egyenes ember vagy, aki tisztában van azzal, hogy mit akar elérni az életben. Az is jellemző rád, hogy bízol az erődben, és semminek, senkinek sem hagyod, hogy eltántorítson a céljaidtól. Ha vezető szerepet töltesz be, akkor a hatalmaskodó viselkedésed gyakran nem fogja elnyerni mások tetszését, de te éppen ettől leszel sikeres.

Ne ess túlzásba az autoriter tulajdonságaiddal, valamint legyen időd arra, hogy az emberekkel beszélgetsz, és igyekezz megtalálni velük a közös hangot!

5-ös csillag: Szeretsz új dolgokat felfedezni és azokat fejleszteni. Lételemed az akció és a cselekvés, tele vagy élettel, energiával, optimizmussal, ráadásul másokat is rá tudsz venni arra, hogy élvezzék az életet.

Néha neked sem árt, ha tartasz egy kis szünetet és a háttérbe húzódsz. Tervezd meg a jövődet, hogy mivel szeretnél hosszú távon foglalkozni, és jól gondold meg, hogy mire költesz!

6-os csillag: Kreatív, szenvedélyes, inspirációval teli, egyedi személy vagy, akinek könnyen megy az érzelmei kimutatása. Előfordul, hogy nem bízol a saját erődben, ezért nagy szükséged van családod és a barátaid támogatására. Ugyanakkor nagyon megválogatod, hogy kivel kötsz barátságot.

Ha folyton nyomás alatt tartod magad, akkor nem fogsz tudni aludni. Ha megbízol a tapasztalataidban, akkor minden problémát megoldhatsz.

7-es csillag: Szerencsés, megbízható, erős személyiség vagy, akire mások bátran támaszkodhatnak. Veled gyakran előfordul, hogy akarva, akaratlanul is fontos események középpontjában találod magad.

Rakj rendet az életedben, nehogy túl késő legyen! Emellett fontos, hogy pihenj, meditálj és légy kicsit egyedül, mert mindez jót fog tenni neked!

8-as csillag: Kedves, magabiztos, szórakozást kedvelő, szép dolgokra odafigyelő, humoros személy vagy, aki képes mások megnyugtatására. Számodra a kommunikáció nem okoz problémát. Belőled kiváló művész válhat.

A neked szóló tanács úgy szól, hogy ne legyints a problémákra, ne seperd azokat a szőnyeg alá, mert azzal csak azt érnéd el, hogy újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat.

9-es csillag: Rendszeresen feláldozod magad másokért, és elveszettnek érzed magad, ha nincs senki, akinek a hasznára lehetnél. Szép, hogy törődsz másokkal, de meg kell tanulnod, hogy néha saját magaddal is foglalkoznod kell!

Segíts a szeretteidnek, de közben a saját életedre is figyelj, mert ha nem, akkor tönkremehet az egészséged. Ne feledd, hogy nem oldhatod meg mindenki problémáját! Készíts listát a tennivalóidról, és annak megfelelően cselekedj!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló