Mire számíthatsz a kapcsolataid terén 2023-ban?



Számold ki, hogy melyik jóslat szól neked, majd olvasd el azt!Így számolj:

Amennyiben idén már volt a születésnapod, akkor a 2023-as évvel számolj. Ha még nem ünnepelted meg a szülinapodat, akkor a 2022-es évvel számolj.

Ha január 12-én születtél, akkor 2+0+2+3+0+1+1+2=11, 1+1=2, tehát a 2-es a számod.

Ha április 9-én születtél, akkor 2+0+2+2+0+4+0+9=19, 1+9=10, 1+0= 1, tehát az 1-es a számod.

1-es szám: A 2023-as év nem alkalmas arra, új kapcsolatokba kezdj. Ugyanez vonatkozik arra is, ha párt keresel. Ha esetleg mégis beleszeretsz valakibe, és a kapcsolat nem szakad meg a következő évig, akkor abból boldog és tartós szerelem alakulhat ki.

2-es szám: Sok fog múlni azon az emberi kapcsolataid terén, hogy mennyire leszel türelmes másokkal, mennyire figyelsz oda rájuk és hallgatod végig a mondanivalójukat 2023-ban. Idén mindenképpen törődj a régi kapcsolataiddal, ejtsd meg nagy beszélgetéseket és használd ki azokat a lehetőségeket, amelyeket a társasági összejövetelek teremtenek!

3-as szám: Részben sorsfordító találkozásban lesz részed 2023-ban, de másrészt vannak és lesznek olyan kapcsolataid, amelyek átértékelődnek, új alapokra helyeződnek az esztendőben. Azok, akiket már ismersz, komoly hatást gyakorolhatnak a jövődre. Idén igyekezz türelmes lenni másokkal, még abban az esetben is, ha ez igazi kihívás lesz a számodra, mert sok hasznos tudást szerezhetsz a velük való kapcsolatból.

4-es szám: Minden, ami az elmúlt hét évben történt veled, befolyásolja a 2023-as esztendődet, aminek hónapjaiban még karmikus feladatokra is számíthatsz. Ha eddig felismerted és éltél a sors adta lehetőségekkel, valamint levontad a tanulságot az eseményekből, akkor idén nem érhet nagy baj.

Ha viszont kihagytad az esélyeidet, nem vontad le a helyes következtetéseket és nem tanultál az eseményekből, akkor sok csalódásban lehet részed 2023-ban. Amennyiben szeretnél megállapodni, megtalálni a megfelelő párt, akkor ez sikerülhet idén.

5-ös szám: A kapcsolatok éve lesz számodra a 2023-as, ugyanis sok és tartalmasabb kapcsolatokat tartogatnak számodra az előtted álló hónapok. Ha párt keresel, akkor komolynak és tartósnak ígérkező kapcsolatba kezdhetsz 2023-ban.

Ha van még mit fejlődnöd az alkalmazkodás és az elfogadás terén, akkor ne vesztegesd az időt, hanem minél hamarabb tedd meg a szükséges lépéseket, hogy a 2023-ban kialakuló kapcsolataid igazán értékesek és tartósak lehessenek!

6-os szám: A lezárás éve lesz a számodra a 2023-as. Ez mindenre vonatkozik, ami körülvesz, amiben most élsz, így tehát az emberi kapcsolataidra is, ezért ideje megszakítanod azokat, amelyektől már semmit sem kapsz és csak rombolnak.

Szakíts azokkal a barátaiddal, akik feleslegessé váltak, és fogadd el azt a tényt, hogy új kapcsolatokat, köztük szerelmit is, csak akkor tudsz kialakítani, ha előbb lezárod a kihűlt idejétmúlt viszonyaidat. Ha ezeket megszakítod 2023-ban, akkor olyan energiát szabadíthatsz fel, amilyet még soha korábban nem éreztél.

7-es szám: Olyan ismeretségekkel leszel gazdagabb 2023-ban, amelyek valahogyan valami jót fognak hozni az életedbe. Ha igaz barátot találsz, új párkapcsolatba kezdesz, vagy a családodba érkezik egy gyermek. Ha tehát gyerekvállalást terveztek a pároddal, akkor idén érdemes próbálkoznotok.

8-as szám: A családi kapcsolataid kapnak kiemelt szerepet 2023-ban, függetlenül attól, hogy ezek a viszonyok jók, vagy problémásak. Ha az utóbbi eset áll fent, akkor lehetséges, hogy idén sikerül megoldanotok a gondokat, a régóta húzódó ellentéteket a közeli vagy távoli rokonaiddal.

Ha eljegyzés, esküvő, gyerekvállalás, vagy gyerekszületés szerepel a 2023-as elképzeléseid között, akkor jó, ha tudod, hogy ez az év kedvez ezeknek az eseményeknek.

9-es szám: Több minden, így például az emberi kapcsolataid is, új alapokra helyeződnek az életedben 2023-ban, ami a változások éve a számodra, így megélheted a végleteket a letargiától és a kilátástalanságtól a felhőtlen boldogságig.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló