Erre számíthatsz nőnapon a csillagjegyed alapján!Nőknek szóló horoszkóp március 8-ra.Kos: Ha azt tervezed, hogy nőnapon szakítasz a pároddal, akkor ezt gondold át, mert erre nem alkalmas ez a szerda, ugyanis a kedvesed nagyon készül egy meglepetéssel, ráadásul te magad sem vagy teljesen biztos abban, hogy szakítani akarsz.

Bika: A nőnap ellenére nem leszel romantikus vagy nőnapi hangulatban. Ellenkezőleg! Annyira feszültnek és mérgesnek érezheted magad, hogy alig tudod fékezni az indulataidat. Figyelj oda arra, hogy ne vezesd le a rosszkedvedet másokon, főleg a párodon ne!

Ikrek: Arra számíthatsz nőnapon, hogy úgy érzed, hogy eljött végre a te időd. Már érzed a siker ízét, és biztos leszel abban, hogy minden jól fog alakulni az életedben, így a szerelmi életedben is.

Rák: Nőnapon légy nagyon óvatos, mert a látszat csal! Ha kapsz egy hatalmas virágcsokrot, akkor nem biztos, hogy az neked szól, ugyanis lehet, hogy valaki így szeretne elbújni és eltitkolni valamit. Az is legyen gyanús, ha egy olyan személy kezdi keresni a kegyeidet, akiről eddig azt hitted, hogy utál téged. Mivel egyre több a titok körülötted, ezért ideje nyomoznod és kiderítened, hogy valójában ki és mit akar tőled!

Oroszlán: A csillagjegyed alapján arra számíthatsz nőnapon, hogy felvágják a nyelvedet, ami nem a legjobbkor történik. Igyekezz visszafogni magadat a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt! Fogadd a jó kívánságokat, a virágokat, a csokit, és viselkedj boldog nőként, ne házisárkányként! Mosolyogj, mert az nemcsak az előnyödre válik, hanem még meglepetést is hozhat!

Szűz: Szűz jegyed alapján nagy szükséged lenne a segítségre és némi útmutatásra nőnapon. Ne aggódj, mert március 8-án biztos, hogy akad néhány férfi, aki szívesen segít neked! Az sem kizárt, hogy lesznek, akik szó szerint utat mutatnak, és merész ajánlatot tesznek. A nőnap tökéletes alkalom arra, hogy kicsit lelkizz, mert sok váll lesz, amin elsírhatjuk a bánatodat.

Mérleg: A horoszkóp szerint arra számíthatsz nőnapon, hogy egy olyan személlyel hoz össze a sors, aki azonnal levesz a lábadról. Teljesen egy hullámhosszon leszel ezzel a személlyel, ráadásul te magad is merészebb, bátrabb leszel vele szemben, tehát nem kell nyomozónak lennie az illetőnek ahhoz, hogy rájöjjön, hogy akarsz tőle valamit. Lehet, hogy új kapcsolat kezdődik?

Skorpió: A csillagjegyed alapján arra számíthatsz, hogy a nőnap a megvilágosodás jegyében telik, ugyanis hirtelen rádöbbensz, hogy mi az, ami állandóan megnehezíti az életedet. Lehet, hogy a léhűtő pároddal kellene szakítanod? Március 8-án még ez sincs kizárva, ahogy az se, hogy egy új hódoló jelenik meg a színen.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján el kell fogadnod, hogy hiába futsz a vonat után, ha az már elment. Ez a tény eléggé tönkreteszi a napodat, ugyanis amikor rájössz, akkor onnantól kezdve mindenkivel kötekedni fogsz, és még azt is a pokolba küldöd, aki törődik veled, és csak próbál kedves lenni hozzád.

 

Bak: Remekül indul a nőnapod, ám később kapsz egy rossz hírt, ami sokat ront a hangulatodon. Ez a kellemetlenség kimerülhet annyiban, hogy a párod mégsem tud előbb eljönni a munkahelyéről. Ez azért jelenthet problémát, mert szentnek tartod az ünnepeket, ám lásd be, hogy azért nem kell túl nagy drámát csinálni abból, ha mégsem találkozol a kedveseddel március 8-án. Menj, és vegyél magadnak virágot, ülj be a moziba, vagyis ünnepeld meg saját magadat nőnapon!

Vízöntő: Nőnap alkalmából kifejezetten nyitott leszel. Március 8-án minden felkelti a érdeklődésedet, ami nem hétköznapi, szokványos, ezért az sem kizárt, hogy egy szexboltba térsz be munka után, hogy valamilyen különlegességgel feldobd az esti lepedőgyűrést. Természetesen párkeresőként is engedhetsz a „bűnös” vágyaidnak.

Halak: Elképesztően romantikus hangulatban fogod érezni magad nőnapon. Ezt fokozza az, hogy milyen sok meglepetésben lesz részed. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párod tenyerén fog hordozni március 8-án. Párkeresőként lehet, hogy nőnapon talál rád a szerelem.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló