Mi a legféltettebb titkod és mit hoz a jövőd?



Válassz egy képet az alábbiak közül majd olvasd el a londoni pszichológuscsoport neked szóló jellemzését.1. kép: Jellemző rád, hogy akkor érzed magad a legnyugodtabbnak, ha természet körülvesz, valamint tiszteled az élet összes formáját. Emellett igaz, melegszívű ember vagy, és élvezed, ha a körülötted lévők boldogok.

Az általad választott kép azt árulja el a jövődről, hogy hamarosan rád bíznak egy új, nagy felelősséggel járó feladatot, ami által több mesés dolgot valósíthatsz meg. Nem kizárt, hogy kezdetben úgy érzed, hogy nem te vagy a legmegfelelőbb ember erre a feladatra, de hidd el, hogy te vagy rá a legalkalmasabb személy!

2. kép: Habár szívesen ismerkedsz meg új emberekkel, mégis azt szereted a legjobban, ha egyedül lehetsz a gondolataiddal. Boldogan fedezed fel a természetet és a Földet, amihez erősen kötődsz. Vonzod az állatokat, ugyanis szeretnek a közeledben lenni.

A londoni pszichológuscsoport szerint azt árulja el a jövődről a kép, hogy hamarosan kapsz egy lehetőséget, ami által szélesítheted a látókörödet, méghozzá egy eddig nem ismert módon. Lehet ez egy utazás, egy új barátság kezdete, vagy kár egy váratlan lehetőség. A forma nem számít, mert a lényeg az, hogy általa alapjaiban lesz jobb az életed, ezért fogadd olyan nagy szeretettel, amilyen naggyal csak tudod!

3. kép: Értékeled és örömmel fogadod az élet apró örömeit, amelyeket sokan észre sem vesznek. Ilyen például egy pillangó, ami elszáll előtted, vagy a naplemente, ami rögtön feltűnik neked és rendkívül szépnek találod. Nem szereted a túlzsúfoltságot, a ronda viselkedést, és arra törekszel, hogy tiszta maradj és elkerüld a káoszt.

A londoni pszichológuscsoport szerint arra számíthatsz a közeljövőben, hogy ház- vagy lakásfelújítás várható, de az is lehet, hogy a családodban történik valamilyen változás. Talán gyermek születik, esetleg magadhoz veszel egy kisállatot, vagy bővíted az ingatlanod. Az mindegy, hogy ezek közül melyik valósul meg, mert az biztos, hogy hamarosan izgalmas változásban lesz részed.

4. kép: Bár keményen dolgozol és felelősségteljes vagy mégis előfordul, hogy csak arra vágysz, hogy következmények nélkül megtehess bármit. Emellett ugyanúgy rejtélyes vagy, ahogy sokan mások. Az éned egyik fele karizmatikus és pezsgő, míg a másik befelé forduló és csendes.

Arra számíthatsz a jövőben, hogy hamarosan új úton indulsz el. Az mindegy, hogy ez fizikai vagy lelki utazás lesz-e, mert biztos, hogy esélyed lesz a látóköröd bővítésére és arra, hogy te magad fedezd fel ezt az új területet. Ha élsz ezzel a lehetőséggel, akkor az életed megváltozik és sikeresebb lesz.

5. kép: Jellemző rád, hogy tüzes, kalandvágyó és igazán gyermeki természettel rendelkezel. Szokásod elkalandozni akár új gondolatról, akár új földrészekről. Mivel nagyon élénk fantáziával vagy megáldva, ezért rendkívül kreatív vagy. Nem kizárt, hogy ezt te is tudod magadról, csak eddig nem nagyon szembesültél vele.

Habár a szívedre hallgatsz és tele vagy érzelmekkel, mégis előfordul, hogy hideg fejjel gondolkodsz. Igazán szenvedélyes vagy, imádsz nagyokat nevetni, de a drámához is remekül értesz, és ilyen helyzetekben nem foglalkozol az összefüggések keresésével.

A londoni pszichológuscsoport szerint arra számíthatsz a közeljövőben, hogy egy olyan örömteli hírt kapsz, amit titkon már vártál. Könnyen lehet, hogy ez váratlan formában érkezik, de az biztos, hogy igazán boldog fejezet lesz az életedben.

6. kép: Esetedben mindegy, hogy mi történik, biztos, hogy megvizsgálod azokat az apró részleteket, amelyeket sokan észre sem vesznek. Az ösztöneid csodásak és kiváló emberismerő vagy, amit mások nagyra tartanak és bíznak a megérzéseidben.

A londoni pszichológuscsoport szerint arra számíthatsz a közeljövőben, hogy pozitív, számodra igazán kedvező változások állnak be az életedben. Ha most még hezitálsz, akkor higgy a képességeidben! Hamarosan valami csodás dolgot fogsz megtanulni saját magaddal kapcsolatban.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló