Ismerd meg a csillagjegyekkel kapcsolatos tévhiteket és az igazságot! (1. rész)



Most megtudhatod, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyeket túlságosan felnagyítanak a horoszkópok jellemzései.Kos

Pro: hirtelen, forró fejű, könnyen dühbe guruló, türelmetlen és tehetetlen. Ezek a leggyakoribb tulajdonságok, amelyeket a Kos jeggyel kapcsoltban emlegetnek. Ehhez még hozzá kell tenni a meggondolatlanság címkét is. Az így kialakult képen már a kalandvágy és a rettenthetetlenség jelzők sem segíthetnek.

Kontra: A fenti kijelentéseket nem lehet teljesen eltörölni a Kos jellemrajzából, viszont ki kell hangsúlyozni, hogy a kialakult tulajdonságok mellett megfelelő mennyiségű bölcsességgel is rendelkeznek. A Kos képes szelíden és megvadultan is viselkedni, ami személy és helyzet függő. Ami biztos, hogy az ereje és a kitartása hatalmas, aminek hála bármilyen élethelyzetben feltalálja magát.

Bika

Pro: A Bika jegyről általában azt jegyzik meg, hogy „lassú víz, partot mos” típus, ám ez nem minden esetben igaz. A makacssága is sokkal kisebb mértékben dominál, mint azt állítják róla. Bár az igaz rá, hogy szereti a luxust és szeretne átlag feletti életszínvonalon élni, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne venné észre az apróbb örömforrásokat és mindig nagyobb szeletre vágyik az élet tortájából.

Kontra: a Bika tudja értékelni az élet ajándékait, viszont az érzelmei és a lelki világa ugyanannyira domináns, mint az anyagi javakhoz való ragaszkodása. Az alkalmazkodásra való képessége rugalmasan szövi át a kapcsolatait, valamint ösztönösen ráérez az igazságra. Ha meg tud bízni az életben és józanul tud ítélni, akkor általában nehézségektől mentes életet élhet.

Ikrek

Pro: az Ikrekről leggyakrabban azt állítják, hogy elképesztően ellenmondásos ember, akire a kettősség jellemző. Emellett beszédes, közlékeny és remekül meggyőz másokat az igazáról. Gyakran felesleges információkat halmoz fel magában, feleslegesen kérdez és hajlamos a hangulatingadozásra.

Kontra: az Ikrek aktív érdeklődő, imádja az információcserén alapuló beszélgetéseket. A kettősségről kialakult vélemény oka leginkább az, hogy szereti a dolgok mindkét oldalát látni. Egyáltalán nem lehet kijelenteni, hogy minden Ikrek szeret a társaság középpontjában lenni, vagy jó meggyőzőképességgel rendelkeznek, ugyanis ezeket a tulajdonságokat alaposan felnagyítják a horoszkópok.

Rák

Pro: a Rákról általában azt állítják a horoszkópok, hogy a légynek sem tud ártani, szörnyen érzékeny, hiszékeny, másokért él és feladja magát értük, ám mindez csak a felszín.

Kontra: a Rákra sütött érzékenység és puhányság csak részben igaz, ugyanis nagyon kemény páncélt tud növeszteni és ha kell, akkor a legkisebb dolgok is felháborítják.

Oroszlán

Pro: az Oroszlánról általában azt állítják a horoszkópok, hogy uralkodóhoz méltó előkelőségként él, tele van önbizalommal, amit pimaszul a nagyközönség elé tár, akárcsak az önimádatát, a szépségét, a lehengerlő stílusát, amivel felsőbbrendűséget hirdet.

Kontra: a fent felsoroltakban van igazság, de csak egy aprócska. Az Oroszlán magabiztosságát rendszeresen félreértik, hiszen legbelül érzékeny, higgadt és szerény. Az Oroszlán tettrekész, nagyon jól harcol, ám benne van az a vágy is, hogy bújós kiscicaként visszahúzódjon.

Szűz

Pro: a horoszkópok gyakran kihangsúlyozzák, hogy a Szűz milyen precíz, pontos, rendezett és már-már túlságosan is a részletek bűvöletében él. Azt is rendszeresen hallani róla, hogy szőrszálhasogató, mindent és mindenkit tisztel, ám mindez csak a felszín.

Kontra: a Szűz maradéktalan elvégzi minden feladatát, az életet pedig magas színvonalon éli. A kemény külseje miatt sokan nem merik megismerni és felfedezni az igazi énjét, ami nagyon is, hogy érzéki és érzékeny.

A Szűz szereti az életet, a szórakozást és a társaságot. Ő mindig a teljes életre törekszik. Ez az, ami miatt sokan félreértik és „megközelíthetetlen, pedáns jéghegynek” könyvelik el. Habár az életére valóban jellemző a „rend a lelke mindennek” mondás, mégis a horoszkópok ezt erősen eltúlozzák.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló