Ismerd meg a csillagjegyekkel kapcsolatos tévhiteket és az igazságot! (2. rész)



Most megtudhatod, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyeket túlságosan felnagyítanak a horoszkópok jellemzései.Mérleg

Pro: a Mérlegről általában azt állítják a horoszkóp jellemzések, hogy rettenetesen sokat gondolkodik, mérlegel és folyton az egyenlőségre törekszik az életében.

Kontra: ezzel szemben az igazság az, hogy a Mérleg sokkal árnyaltabb, mint ahogy beállítják az általános jellemzésekben. Bár erre a csillagjegyre jellemző, hogy szereti, ha a dolgok egyenlők, mégis gyakran előtérbe kerül a saját előbbre jutása. A Mérleg mindig két oldalról megvizsgálja a dolgokat, viszont a mérlegelése minden esetben attól függ, hogy milyen szempontból vizsgálja meg az adott helyzetet, eseményt.

Skorpió

Pro: a Skorpióról általában az olvasható a horoszkópokban, hogy kellemetlen, csipkelődő és rosszindulatú teremtés, aki szereti a szeximádatával és a jóízlés határainak átlépésével felháborítani a környezetét.

Kontra: a Skorpió valójában nagyon visszafogott, őszinte személy, aki intenzív belső életet él. Emellett közvetlen és minden esetben próbálja elérni, hogy egy adott helyzetből mindenki a legjobban jöjjön ki és mindenkinek jó legyen.

A tabu témák feszegetésében nem akarja átlépni a határokat, ugyanis inkább csak arról van szó, hogy intenzívebben mutatja ki az érdeklődését. A Skorpió túl őszinte ahhoz, hogy finomkodjon és kerülgesse a forró kását.

A Skorpió remek társ és nagyszerű barát, ám ahhoz, hogy ezt kibontakozzon, erősen bizalomra van szüksége. Nagy benne a bizonyítás iránti vágy, ám ezzel a kimondottan nagy érzékenységét igyekszik leplezni.

Nyilas

Pro: a Nyilasról gyakran azt olvasni, hogy vaktában lövöldöző, goromba, felületes, minden energiáját a kalandokra fordító, mindennek kizárólag a jó oldalára koncentráló csillagjegy.

Kontra: az némileg igaz, hogy a Nyilas elég ellenszenvesen tud viselkedni, de ezzel a viselkedéssel csak a mélyen érző, finom lelkét igyekszik védeni és elrejteni. Alapvetően örök optimista, de azért vele is előfordul, hogy letargikus, melankolikus hangulatba kerül, ám azt bármikor képes lerázni magáról és újult erővel belevágni a feladataiba.

Bak

Pro: A Bak jellemzéseiben visszatérő elem, hogy nincsenek spontán dolgai, sokszor unalmas és egyhangú. Számára fontos, hogy összetartsa és a kezében fogja a dolgait, mert enélkül szétesik. Emellett szorgalmas, praktikus, és akkor érzi a legjobban magát, amikor minden úgy alakul, ahogyan ő azt elképzelte.

Kontra: a Bak jegyre valójában jellemző, hogy elsősorban a fizikai világban hisz, éppen ezért kételkedik a nem kézzel fogható dolgokban. Folyton előrébb akarja vinni a dolgokat, aminek érdekében rengeteget tervez, ám ugyanakkor a spontaneitás sem hiányzik belőle. Szenvedélyes és kalandvágyó. Mindemellett nagy sikereket érhet el, ha van ehhez elegendő hite.

Vízöntő

Pro: a Vízöntőt gyakran úgy állítják be, hogy távolságtartó, különc, hideg és robotként teszi a dolgát. Hiányzik belőle a szenvedélyesség, és gyakran szívtelenül rideg.

Kontra: az igaz, hogy a Vízöntő elég sajátos személyiséggel rendelkezik, viszont nagyon érzékeny és mindig figyel a közvetlen környezetére. Ő őszintén és tisztán törődik, éppen ezért csak azért vesz fel időnként pókerarcot és a nemtörődömség maszkját, hogy ezzel elrejtse az igazi érzéseit.

A Vízöntő mindig attól fél, hogy ha kimozdul ebből az állapotból, akkor lehull az álarca és többé nem fog helyreállni.

Halak

Pro: a Halakról általában azt írják a horoszkópok, hogy örök álmodozó, ösztönlény, aki nem képes az ésszerű gondolkodásra. Emellett könnyű befolyásolni, naiv és megbízhatatlan.

Kontra: a fenti állításoknak valójában semmi alapja, ugyanis a Halak nagyon intelligens, aki igenis, hogy meggondolja, amit tesz és mond. Nagyon nyitott. A döntései előtt minden szemszögből megvizsgálja az adott helyzetet. A Halak rendszeresen ötletel, amivel igaz, hogy gyakran ellenszenvet vált ki másokból, ám érdemes odafigyelni a spontán dolgaira, mert a Halak ritkán téved.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló