Ezt árulja el rólad a virághoroszkóp!A születésed napjához tartozó virág segít jobban megismerni magadat.Napraforgó – ha bármelyik hónap 1., 10., 19., 28. napján születtél

Bazsarózsa – ha bármelyik hónap 2., 11., 20., 29. napján születtél

Tátika – ha bármelyik hónap 3., 12., 21., 30. napján születtél

Nefelejcs – ha bármelyik hónap 4., 13., 22., 31. napján születtél

Kék liliom – ha bármelyik hónap 5., 14., 23. napján születtél

Pipacs – ha bármelyik hónap 6., 15, 24. napján születtél

Orchidea – ha bármelyik hónap 7., 16., 25. napján születtél

Margaréta – ha bármelyik hónap 8., 17., 26. napján születtél

Rózsa – ha bármelyik hónap 9., 18., 27. napján születtél

Napraforgó: Céltudatos, törekvő személyiség vagy, egy olyan ember, akire azt mondják, hogy „igaz egyéniség”. A szerelem terén a heves vagy, a kapcsolataidból pedig soha nem hiányozhat a szenvedély. Te mindig nagy hatást gyakorolsz az emberekre. Hozzád a Bazsarózsa, a Nefelejcs és az Orchidea illik a leginkább.

Bazsarózsa: Harmonikus, nyugodt személyiség vagy. Fontosak számodra a barátaid, és arra törekszel, hogy béke honoljon az életed minden területén. A szerelemben legalább olyan fontos számodra a romantika és az intimitás, mint a szexualitás. A hozzád leginkább illő pár a Nefelejcs, az Orchidea, a Pipacs és a Margaréta.

Tátika: Impulzív, gyors észjárású, szeszélyes, elég csélcsap, viszont elképesztően vonzó személyiség vagy. A szerelem terén szükséged van az elismerésre, a flörtre, a változatosságra, de csak addig, amíg meg nem találod azt, akivel hajlandó vagy elköteleződni. A hozzád leginkább illő pár a Pipacs, a Rózsa, vagy egy másik Tátika.

Nefelejcs: Ha a születésed napja alapján a Nefelejcs a virágod, akkor rendszerető, gyakorlatias, megbízható, szerény és kedves személyiség vagy. Emellett az is jellemző rád, hogy megértő vagy másokkal, és sokak számára te jelented a tökéletes párt.

Ugyanakkor nehezen nyílsz meg. Amikor ez mégis megtörténik, akkor teljes odaadással viszonzod a szerelmet. A Nefelejcs alapján a hozzád leginkább pár a Margaréta, a Bazsarózsa, a Pipacs, vagy egy másik Nefelejcs.

Kék liliom: Ha a születésed napja alapján a Kék liliom a virágod, akkor ez alapján jellemző rád, hogy lelkes, optimista személyiség vagy. Rólad az is elmondható, hogy már akkor nagy hatást gyakorolsz másokra, amikor még csak futólag ismeritek egymást.

A szerelemben könnyen meghódítód a kiszemeltedet a humorérzékeddel és a kisugárzásoddal, ám tartasz a kötöttségektől. A Kék liliom alapján a hozzád legjobban illó pár a Napraforgó és a Tátika.

Pipacs: Ha a születésed napja alapján a Pipacs a virágod, akkor ez azt árulja el rólad, hogy családcentrikus, nyugodt, érett személyiség vagy. Rád az is jellemző, hogy a gondoskodó természeteddel örömtelivé teszed mások életét. Az empatikus hozzáállásodat sokan csodálják.

A Pipacs alapján a Rózsa és a Tátika lehet a hozzád legjobban illő pár.

Orchidea: Azt árulja el rólad az Orchidea, hogy erős intellektuális képességekkel megáldott személyiség vagy, ezért jellemző rád, hogy gyorsan vág az eszed, nyitott vagy és érdeklődő, ami miatt bármiről jókat lehet veled beszélgetni.

Kiismerni azonban nagyon nehéz, mert nem könnyen nyílsz meg. A titokzatosságod sokak számára vonzó tulajdonság. Ha az Orchidea a virágod, akkor a Tátika lehet a legjobb társat.

Margaréta: Gyors észjárású, szenvedélyes személyiség vagy. Jellemző rád, hogy mindig megszerzed azt, amire vágysz. Igaz ez a szerelemre is, ahol képtelenség neked ellenállni. Az azonban más kérdés, hogy te mennyire vagy hajlandó elköteleződni egy kapcsolatban. A Margaréta alapján hozzád a Nefelejcs és a Bazsarózsa illik a leginkább.

Rózsa: Spirituálisan nyitott, érzékeny, némileg befelé forduló személyiség vagy. Rád az is jellemző, hogy könnyen ráhangolódsz mások érzésvilágára. A szerelemben érzéki és lehengerlő vagy. Ha valaki szerelmes lesz beléd, akkor az biztos, hogy örökre emlékezni fog rád. A Rózsa alapján hozzád legjobban illő társ a Tátika és a Pipacs.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló