Rólad mit árul el a grimasz-teszt?



Válassz egy képet a neked szóló jellemzésért!1. grimasz: Udvarias, előzékeny személyiség vagy, aki csak megértést és szeretetet vár cserébe az udvariasságáért. Hajlandó vagy bármikor bevetni a kegyes hazugságokat annak érdekében, hogy harag és kellemetlenségek nélkül érd el azt, amit szeretnél. Csalódásként ér, hogy a világ egyáltalán nem olyan tökéletes, mint amilyennek szeretnéd. Ebben a helyzetben az emberekkel való kommunikáció menthet meg a depressziótól.

2. grimasz: Kimondottan harcias személyiség vagy, ezért jellemző rád, hogy ha az életed bármely területén konfliktushelyzetbe kerülsz, akkor mindent megteszel annak érdekében, hogy legyőzd az ellenfeledet. Ebben a helyzetben bármilyen fegyvert képes vagy bevetni a cél érdekében.

Kizárólag akkor fújsz visszavonulót, ha belátod, hogy nincs igazad. Ez az oka annak, hogy általában rendkívül fejlett az igazságérzeted. A makacsság is jellemző rád, ugyanis mindennel próbálsz elmenni a végsőkig. Ezt legalább annyian értékelik benned, mint amennyien elítélik.

3. grimasz: Jellemző rád, hogy tele vagy közönnyel, ami azt jelenti, hogy legyen bármilyen nagy egy probléma, te képes vagy még annak is megtalálni a jó oldalát, ezért a környezeted szívesen elárulja a gondjait neked.

Mindig megtalálod a megoldást a saját és mások problémájára. Az üzleti életben utálod a meglepetéseket, és inkább vállalsz el egy keveset fizető, de stabil állást, mint egy magasabb jövedelmet ígérő, de rizikós munkát.

Az általad választott kép azt is elárulja rólad, hogy soha nem adod fel a járt utat a járatlanért. Ez akkor is igaz, ha egy olyan ajánlatot fogadhatnál el, amely remek kilátásokkal és nagyszerű fejlődési lehetőséggel kecsegtet.

4. grimasz: Szereted az új kalandokat, de csak addig, amíg azok nem kerülnek túl nagy erkölcsi és anyagi erőfeszítésbe. Emellett az is jellemző rád, hogy nagyon szereted a társaságot, illetve az élvezetek hajszolását, az örömöt, és azt, ha a barátaiddal szórakozhatsz, főleg akkor, ha ők állják a buli költségeit.

Az általad választott kép szerint ha valamilyen nehézséggel találkozol, akkor szívesen átengeded másoknak annak a megoldását. Ezzel sok fejfájást okozol a közvetlen környezetednek. Az erdélyi pszichoanalitikus csoport szerint biztos vagy abban, hogy a személyiséged egy igazi kincs, ezért feletted senki sem ítélkezhet, és a viselkedésedet sem tárgyalhatják ki.

5. grimasz: Vezető személyiség vagy. Jellemző rád, hogy nem hazudsz, és erősen vágysz arra, hogy vezess, irányíts. Az általad választott kép elárulja rólad, hogy tele vagy érzelmekkel, és bármire képes vagy azért, hogy segíts a rászorulóknak. Szinte mindig el tudod rendezni a félreértéseket. A barátaid és a családod számára igazi védelmező vagy. A hazug, áruló embereket szívből utálod.

6. grimasz: Elképesztően kreatív személyiség vagy, és nagyszerűen különbözteted meg egymástól az embereket, akik közül az aktuális hangulatodnak megfelelőt választod ki.

Az is jellemző rád, hogy remek ötletekkel állsz elő, ám ha az adott pillanatban nincs esély azok megvalósításra, akkor hagyod az egészet, és más terv után nézel. Mindezt úgy teszed, hogy egy pillanatig sem érzel bűntudatot, és a depresszióra sem vagy hajlamos. Az erdélyi pszichoanalitikus csoport szerint a személyiséged általában az élet minden területén sikeres.

7. grimasz: Folyton arra törekszel, hogy a legjobb oldaladat mutasd, így például a humorérzékedet, amit néha gúnnyal vegyítesz. A problémamegoldó képességed remek, az emberek jól érzik magukat a társaságodban.

8. grimasz: Számodra egyáltalán nem jelent gondot elrejteni a gondolatait mások elől. Emellett igazi karrierista vagy, ami gyakran hatalmas előnyt jelent. Jellemző rád, hogy átgondolt vagy, és mindent a megfelelő stratégia alapján intézel el. Ha valamit elkezdesz, akkor azt biztos, hogy képes vagy befejezni. Előfordul azonban, hogy ahelyett, hogy szembenéznél a problémákkal, inkább a szőnyeg alá sepred azokat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló