Ezt üzeni a cigánykártya 2023 tavaszára



A csillagjegyed alapján megkapod a neked szóló jóslatot.Kos: A Bosszúság, a Szerencse és a Vágy lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban melléd fog állni a szerencse. A cigánykártya jóslata szerint lehetőséged lesz arra, hogy megvalósítsd a terveidet, vágyaidat, régi álmaidat az évszakban. Tavasszal szinte minden és mindenki összefog, hogy örömben és sikerben legyen részed.

Bika: A Bíró, a Szerelem és a Bosszúság lapokat kaptad 2023 tavaszára, ezért lesz valami, amivel kapcsolatban kiderül az igazság az évszakban. Lehet, hogy a saját hibáiddal, baklövéseiddel szembesülsz, esetleg valaki igazságtalanul viselkedett veled, és ez a számla kerül kiegyenlítésre. A Bíró rád nézve kedvező ítéletet, hivatalos döntést is jelenthet.

Ikrek: A Pap, az Ajándék és az Utazás lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek időszakában kellemes meglepetésben lesz részed, mert valaki, vagy az égiek, ajándékkal lepnek meg. Ez lehet tárgyi ajándék, de az sem elvetendő ötlet, hogy egy helyzet alakul kedvezően, sikert érsz el, vagy beteljesülnek a vágyaid. A Pap isteni ajándékot jelenthet.

Rák: A Katonatiszt, a Szívkirály és a Halál lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban egy hatalmas fordulatban lesz részed. Ez ne ijesszen meg, mert bár igaz, hogy érhetnek veszteségek, mégis ez inkább anyagi természetű lesz, esetleg szakítás, de nem haláleset.

Oroszlán: A Gyermek, a Szerelem és a Házasság lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban meglepetésekben lesz részed, kezdve a gyermekáldással. Ami biztos, hogy a párkapcsolatod megerősödhet, tartóssá válhat, mert ebben az évszakban a szerelem és a boldogság kijár neked. Ha szingli vagy, akkor hamarosan társat találhatsz.

Szűz: A Betegség, a Váratlan öröm és a Szívkirály lapokat kaptad 2023 tavaszára. Valószínűleg csak egy szezonális betegséget kapsz el, és emiatt gyengélkedhetsz. Ugyanakkor a Betegség érzelmi panaszokra, lelki terhekre is utalhat. A cigánykártya szerint lehet, hogy a Szívkirállyal, tehát a pároddal kapcsolatban lesznek problémáid.

Mérleg: A neked osztott lapok az Üzenet, Utazás és a Pap. Ezek alapján kalandos évszak lesz számodra 2023 tavasza, aminek hónapjaiban ismeretlen, új helyzetekben találhatod magad, új barátokkal, előnyös kapcsolatokkal gyarapodhatsz, megvalósíthatod a terveidet, vágyaidat, de további jó hírek is mosolyt csalhatnak az arcodra.

Skorpió: A Bosszúság, a Hamisság és a Szívkirálynő lapokat kaptad 2023 tavaszára, ami egy kellemetlen meglepetésekkel teli évszaknak ígérkezik a számodra. A tavasz hónapjai tele lesznek bosszúsággal, talán mindenki keresztbe próbál tenni neked, ki akarnak tolni veled, ráadásul, ha nem az emberek, akkor lehet, hogy az égiek. Ha jelenleg párt keresel, akkor arra is van esélyed, hogy a tavasz új szerelmet hoz az életedbe.

Nyilas: Az Ajándék, a Szívkirály és az Utazás lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban az ajándék nem biztos, hogy tárgy lesz, ugyanis lehet szó gesztusról, tettről is, amit ajándéknak fogsz érezni. Az sem kizárható, hogy a Szívkirálytól, tehát a párodtól, kapsz ajándékot.

Bak: A Szerelem, a Szívkirály és a Bosszúság lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek időszakában váratlan kellemetlen helyzettel, bosszúsággal, vitával kell számolnod. Ugyanakkor lehetséges, hogy a szerelmi életedben megjelenik egy harmadik fél, aki bosszúságot okozhat.

Vízöntő: A Szerencsétlenség, Ellenség és a Hamisság lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban nem számíthatsz kellemes meglepetésre, ugyanis a cigánykártya neked szóló jóslata szerint gyarapodik az ellenségeid száma, vagy lesz valaki, aki ellened fog dolgozni.

Halak: A Nagypénz, a Szomorúság és a Látogatás lapokat kaptad 2023 tavaszára, aminek hónapjaiban egy váratlan, vagy nagyon is várt, régen látott illető bukkan fel az életedben, vagy egy olyan személy, akivel minden vágyad volt találkozni. Anyagi szempontból igazán remek évszakod lesz, de lesz valami, ami beárnyékolja az örömödet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló