Neked mit üzen az őrangyalod?Ha választasz egy angyalszárnyat, akkor megkapod a neked szóló tanácsot.1. angyalszárny: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy elképesztően elszánt és sikeres ember vagy. Jellemző rád, hogy mindig tudod, hogy hogyan győzd le a legnagyobb kihívásokat is. Ha azonban a dolgaid jelenleg nem mennek könnyen, akkor még egy kis ideig muszáj kitartanod, mert az általad annyira várt átalakulás már közelebb van, mint azt gondolnád. Az őrangyalod szeretné, hogy tudd, hogy minél erősebben hiszel és bízol egy magasabb erőben, annál gyorsabban érheted el, amit szeretnél. Légy még egy kicsit türelmes!

2. angyalszárny: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy bár az életedben előfordulnak kihívások, mégis biztos, hogy az Univerzum és az Teremtő megadja neked azt az erőt és szükséges eszközöket, amelyek képessé tesznek az álmaid megvalósítására és arra, hogy megtaláld a kétségbeesetten keresett boldogságodat.

Az őrangyalod azt kéri tőled, hogy soha ne feledd, hogy az élet tele van csodával, ami már úton is van feléd. Bízz ebben, mert a jelenben elvégzett kemény munka eredménye megérkezik a jövőben!

3. angyalszárny: Az őrangyalod arra szeretne emlékeztetni, hogy a gondolataid ereje határtalan, és általuk elérhetsz bármit, amire vágysz. Fontos azonban, hogy légy optimista és magabiztos, mert ez elengedhetetlen a sikerhez!

A Teremtőtől és az Univerzumtól megkapod a célhoz szükséges eszközöket, ám az már kizárólag rajtad múlik, hogy hogyan használod fel azokat. A legtöbb, amit a siker érdekében tehetsz az, hogy kerülöd a negativitást, és hiszel a saját erődben és a mennytől kapott segítségben.

4. angyalszárny: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy hamarosan olyan változásokban lesz részed, amelyek lehet, hogy nem lesznek kedvedre valóak, ám szükségesek ahhoz, hogy valóra váljanak az álmaid.

Habár néha frusztráltnak érezheted magad, mégis törekedj arra, hogy optimista maradj, mert ezek a változások biztos, hogy boldogabb élethez vezetnek. Az őrangyalod azt tanácsolja, hogy legyen minden nap időd arra, hogy kikapcsolódj és nyugodt, békés állapotba kerülj.

A hála ereje által képes leszel megtalálni az erőt és a világosságot, aminek segítségével képes leszel átlendülni a hamarosan bekövetkező változásokon. Az általad választott angyalszárny alapján ne feledd, hogy az őrangyalod feladata az, hogy védjen és vezessen az utadon megtett minden egyes lépésnél.

5. angyalszárny: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy ne feledd, hogy az életben minden tetted egy mag, ami egy ponton termést hoz, ezért mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy azt learasd!

Ugyanakkor az őrangyalod arra figyelmeztet, hogy légy óvatos az elhamarkodott ítéletekkel, mert könnyen előfordulhat, hogy hibázol. Ha sikerül a józan ítélőképességedet az előtérbe helyezned a most következő időszakban, akkor sokkal előrébb fogsz jutni. A legfontosabb tehát az, hogy gondolkozz mielőtt teszel valamit, mert a jelenben hozott döntések alakítják a jövődet!

6. angyalszárny: Azt üzeni neked az őrangyalod, hogy a szeretet hatalmas erő, amely képes megmozgatni az egész világot és megnyitni a zárt ajtókat még a rendkívül nehéz időszakokban is. Az őrangyalod ezért arra kér, hogy bármit is teszel, azt tedd szeretettel, mert akkor boldog és elégedett ember leszel. Emellett arra is felhívja a figyelmedet, hogy a szeretet lesz a prioritásod, és ha azt elkötelezettséggel, eltökéltséggel vegyíted, akkor hamarosan azt veheted észre, hogy minden ajtó megnyílik előtted.

Az őrangyalod szerint biztos, hogy nem fogod megbánni, ha az előtted álló időszakban tiszta és nyitott szívű leszel, valamint hagyod, hogy a szeretet legyen az, ami vezet. Ne feledd, hogy az isteni bölcsességre mindig számíthatsz, ha segítségre szorulsz, úgyhogy csak kérd, és megkapod!

Tehát arra kér az őrangyalod, hogy légy nyitott, bátor, kedves, és legyen a szeretet a páncélod, miközben tudd, hogy a Teremtő szeret, és azt akarja, hogy élvezd az élet minden áldását!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló