Erre számíthatsz még 2023-banA példa alapján számold ki az életkódodat, majd olvasd el a neked szóló jóslatot!Példa:

Ha most 35 éves vagy, akkor:

35+36=71

7+1=8, tehát a 8-as életkód jóslata vonatkozik rád.

1-es életkód: Az előtted álló időszak kimondottan romantikusnak ígérkezik, tele pozitív eseményekkel. Alakuljon a helyzeted bárhogy, az biztos, hogy a szívügyek kiemelt szerepet kapnak. Ebben az időszakban mindenképpen szortírozd ki az életedből azt, ami felszínes, lényegtelen, és csak arra koncentrálj, ami igazán értékes!

2-es életkód: Váratlan események várnak rád a következő időszakban, és nem fog minden úgy zajlani, ahogyan azt reméled.

Most érdemes átgondold, hogy mi minden történt az életedben kilenc vagy tizennyolc évvel ezelőtt, ugyanis hasonló érzésekre számíthatsz idén is. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ugyanazt fogod megtapasztalni, viszont a helyzet ismerős lehet.

3-as életkód: Instabilnak érezheted magad, minden apróság idegesíthet, könnyen dühbe gurulhatsz és irritálni fog, ha mások próbálnak türelmesen támogatni téged. A pénzügyeid és a karriered viszont fellendül, ezért sok ígéretes befektetésre számíthatsz az előtted álló hónapokban. A családi kapcsolataid kissé meginoghatnak, ami miatt jól teszed, ha megbeszéled a problémákat az érintettekkel!

4-es életkód: Idén választ kapsz az összes olyan olyan problémádra, amely miatt korábban aggódtál. Az eddiginél több felelősséget fogsz vállalni a tetteidért, és alaposan élsz majd a benned rejlő képességeiddel.

Egyensúlyt teremthetsz az életedben, tehát ahogy vetsz, úgy fogsz aratni. Lesznek jó kimenetelű, de rossz végű dolgok, és nagy jelentőséget kapnak a döntések. A pénzügyeid terén alaposan gondold át, hogy mibe fektetsz hosszú távon, mert anyagi szempontból kockázatos időszakban lesz részed.

5-ös életkód: Optimistább, energikusabb leszel a következő időszakban, ezért az eddiginél sokkal bátrabban állsz hozzá a dolgokhoz. Természetesen lesznek olyan periódusok, amikor úgy érzed, hogy nincs elég erőd, és aggódni kezdhetsz a jövőbeli dolgaid miatt, leginkább az anyagi bizonytalanságod és a karrierlehetőségeid miatt, ám nem kell megijedned!

A most következő időszak örömtelinek ígérkezik, szinte minden a helyére fog kerülni benne, sokan fognak támogatni, és a szerencse is melléd áll, aminek köszönhetően jókor leszel a jó helyen és megfelelően fogsz cselekedni.

6-os életkód: Elvesztheted az irányítást és nem látod majd tisztán magad előtt az utat, függetlenül attól, hogy éppen milyen kérdésekkel foglalkozol az előtted álló időszakban. Ugyanakkor gyakran kell improvizálnod, és végre azon és azokkal dolgozhatsz, akikkel mindig is szerettél volna. Ez olyan boldoggá fog tenni, hogy úgy fogod érezni, hogy bárkit képes lennél legyőzni.

Arra azért figyelj, hogy ne pazarold el feleslegesen az energiádat, és igyekezz csak az adott célra koncentrálni! El tudod érni az álmaidat, de ahhoz az kell, hogy az energiáidat a megfelelő helyre irányítsd!

7-es életkód: 2023 második fele sokkal kedvezőbbnek ígérkezik, legalábbis októberig, mert akkor szembe kell nézned néhány nagyobb nehézséggel. Decemberben újra nyugodt és kiegyensúlyozott időszak vár rád. Idén a legfontosabb az, hogy légy bátor és higgy magadban!

8-as életkód: Minden bizonnyal sikeres időszak kapujában állsz, ami azt is jelenti, hogy a pénzügyeid is kedvezően alakulhatnak. Történjék bárhogy, mindig legyen spórolt pénzed a szeretteid és a családod számára, mert a tartalékolás most létkérdés. Habár most felelősségteljes időszak vár rád, mégis az ezt követő hónapokban már lesz lehetőséged a lazításra.

9-es életkód: A biztonságérzeteddel és az önbecsüléseddel adódhat problémád az előtted álló időszakban, amely során amolyan áldozatszerepbe találhatod magadat. A sok hazugság és pletyka megnehezítheti az életedet, hiszen ezek tönkretehetik a különféle emberi kapcsolataidat, éppen ezért fontos, hogy légy egészséges szinten szkeptikus és ne higgy el mindent, amit hallasz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló