A Teremtés történetéből kedvenc napod mesél a személyiségedről



Olvasd el, hogy mit árul rólad a kedvenc napod!Mint bizonyára te is tudod, a Teremtés Története szerint Isten első nap megteremtette az eget és a földet, a másodikon az égboltot, a harmadikon a szárazföldet, a negyediken a csillagokat és a bolygókat, az ötödiken a vízi élőlényeket, a hatodikon a szárazföldi élőlényeket.

Azt azonban lehet, hogy nem tudod, hogy mit elárul a személyiségedről az, hogy a Teremtés melyik napja a kedvenced.

1. nap: Ha az első nap, melyen Isten megteremtette az eget és a földet, a kedvenced, akkor ez azt árulja el a személyiségedről, hogy kissé félénk vagy, ami miatt komoly kihívást jelent számodra az, hogy új emberekkel ismerkedj meg.

Jellemző rád, hogy szellemileg teljesen kimerítőnek érzed, amikor másokkal próbálsz beszélgetni és a témákra figyelni. A kedvenc napod azt is elárulja a személyiségedről, hogy az esetek többségében félénk vagy, ám ennek ellenére ha valaki kedvesen közeledik hozzád, akkor könnyen meg tudsz nyílni és képes vagy megmutatni az igazi énedet.

2. nap: Ha a második nap, amelyen Isten megteremtette az égboltot, a kedvenc napod a Teremtés Történetből, akkor ez alapján ambivalens személyiség vagy, ami azt jelenti, hogy szívesen töltöd az idődet egyedül, viszont azt is szereted, amikor a barátaiddal vacsorázhatsz, miközben figyelheted őket.

A kedvenc napod alapján az is elmondható rólad, hogy szeretsz új emberekkel ismerkedni, és nagyon jól táncolsz. Te egyszerre vagy introvertált és extrovertált, méghozzá úgy, hogy egyik oldalad sem dominánsabb a másiknál.

3. nap: Ha a harmadik nap, amelyen Isten megteremtette a szárazföldet, a kedvenced a Teremtés Történetből, akkor ez azt árulja el a személyiségedről, hogy míg az extrovertáltakat feltölti a másokkal való beszélgetés, addig téged kimerít, ugyanis sokkal jobban szereted a csöndes, békés környezetet, mert csak ilyen körülmények között tudod igazán feltölteni az energiakészleteidet.

A kedvenc napod alapján az is jellemző rád, hogy szükséged van arra, hogy elmélkedhess és emberileg fejlődhess. Emellett az is elmondható rólad, hogy mindig jó alaposan átgondolsz mindent. A munkádban képes vagy elképesztő erővel koncentrálni, amikor ez szükséges.

4. nap: Ha a negyedik nap a kedvenced, amelyen Isten a csillagokat és a bolygókat teremtette, akkor ez alapján jellemző rád, hogy hihetetlenül extrovertált, élénk és impulzív személy vagy, ráadásul képes vagy szavakba önteni mindent, ami benned van.

A kedvenc napod azt is elárulja a személyiségedről, hogy nem különösebben szeretsz egyedül lenni, ugyanis az tesz boldoggá, ha mások társaságában töltheted az idődet. Emellett szükséged van a változatosságra, így igényled az új helyek felfedezését és az új élmények gyűjtését. Mentálisan rendkívül erős, szellemileg elképesztően éber vagy.

5. nap: Ha az ötödik nap, amelyen Isten a vízi élőlényeket teremtette, a kedvenced, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy mindennél jobban szereted, ha körülötted minden nyugodt és barátságos. Ilyen körülmények közt örömmel töltöd az idődet mások társaságában.

Az is jellemző rád, hogy képes vagy mások felé pozitív energiákat árasztani, tehát szinte mindenkinek át tudod adni a belőled sugárzó derűt. A személyiségedre az is igaz, hogy remek üzleti érzékkel áldott meg az élet, mindig le tudsz csapni a legelőnyösebb lehetőségre, és próbálod mindenből kihozni a lehető legtöbbet.

6. nap: Ha a hatodik nap, amelyen Isten a szárazföldi élőlényeket teremtette, a kedvenced a Teremtés Történetből, akkor ez azt árulja el a személyiségedről, hogy kissé extrovertált vagy, viszont ennek ellenére gyakran úgy tűnik, hogy befelé fordulsz, és kissé félénk vagy, de ez nem teljesen igaz.

Szeretsz a különféle személyiségű emberekkel találkozni és ismerkedni. A személyiséged és a megjelenésed elragadó, ezért sokszor te kerülsz a figyelemközéppontjába. Ez azonban nem mindig imponáló, hanem inkább frusztráló a számodra, ezért olyankor megpróbálsz a háttérbe húzódni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló