Tudd meg, hogy melyik varázslat gyakorol rád biztos hatást!Ezek mágiák lehetnek rád hatással a horoszkóp szerint.Kos: A csillagjegyed jellemzői alapján kijelenthető, hogy szinte minden mágiával szemben immunis vagy. Ugyanakkor mégis létezik egy olyan fajta, ami hatást gyakorol rád, ez pedig a védelmi varázslat.

Bika: A csillagjegyed alapján a szerelmi és a szexuális varázslatok azok, amelyek biztos, hogy hatást gyakorolnak rád. Ez a varázslat irányulhat új partner bevonzására, a vágy fokozására, de lehet szó szerelmi kötésről is. Ennek oka az, hogy ez a két dolog kiemelt szerepet kap az életedben.

Ikrek: A horoszkóp szerint, ha Ikrek vagy, akkor biztos, hogy a pszichikai varázslatok gyakorolják rád a legnagyobb hatást. Ilyen varázslat például a látás, a megérzések és a telepatikus képességek aktiválása.

Rák: Rák jegyed alapján az álomvarázslat az, ami biztos, hogy hatást gyakorol rád. Ez azt jelenti, hogy álmodban jeleket kaphatsz, de akár csodák is történhetnek veled, vagy a szellemekkel is kommunikálhatsz.

Oroszlán: A horoszkóp szerint a szerelmi és a szexuális varázslatok gyakorolnak rád biztos hatást, mivel Oroszlán jegyűként nagy híve vagy a szerelmi és testi gyönyöröknek. Rád biztos, hogy hatással lenne a szenvedélyébresztés, a vágyfokozás és a szerelem megerősítés is, de emellett az új pár találását célzó mágia ellen se tudsz védekezni.

Szűz: A csillagjegyed alapján a szerelmi és a szexuális varázslatok azok, amelyek biztos, hogy hatást gyakorolnak rád, ugyanis téged nagyon könnyen el lehet csábítani, de a figyelmed felkeltése is gyerekjáték. Híres vagy a szexuális étvágyadról, ezért a szenvedélyedet is lehet fokozni.

Mérleg: A horoszkóp szerint te egyáltalán nem hiszel a varázslatban, ám ettől még van a mágia, ami biztos, hogy hatást gyakorol rád, ez pedig a szerencsevarázslat. Mérleg jegyed alapján nem szeretsz hinni a szerencsében, a váratlan örömökben, ezért az ilyenfajta varázslat betalál nálad.

Skorpió: A horoszkóp szerint a szerelmi varázslat az, ami minden bizonnyal hatást gyakorol rád, méghozzá azért, mert az ilyenfajta varázslatokkal szerelembe lehet hozni, de új párt is könnyen lehet neked varázsolni. A testi gyönyörrel kapcsolatos mágiák teljes erővel hat rád.

Az oldó jellegű varázslat is fog rajtad. Ugyanígy a karmaoldás, a rossz szokásoktól való megszabadulás, a szelleműzés, a csakra- és auratisztítás is hatással van rád. Mindemellett az álommal és jóslással kapcsolatos mágiákra is fogékony vagy, ahogy minden másra is, ami által megismerheted a jövőt és az ismeretlen dolgokat.

Nyilas: Teljesen biztos, hogy rád hatást gyakorol a sikervarázslat. Ugyanakkor rád jellemző, hogy abban hiszel, hogy te magad vagy a saját szerencséd kovácsa, és két lábon járó sikerkolosszusnak érzed magad, ám ez nem jelenti azt, hogy nem szereted, ha valaki megtámogat egy kis extra szerencsével.

A szexuális mágia sem hatástalan esetedben, hiszen egyébként is nagy éhség jellemző rád ezen a téren, ezért nem nehéz növelni a nagy libidódat, szenvedélyedet. Nyilas jegyűként a karizmádat és a kisugárzásodat is lehet fokozni mágikus úton, de azt inkább jobb kihagyni, mivel attól már radioaktívvá válnál.

Bak: A horoszkóp szerint Bak jegyed alapján rád a szexuális és a szerelmi varázslat gyakorol biztos hatást. Mivel elég nagy a szexuális étvágyad, ezért könnyű fokozni a szenvedélyedet. Ugyanakkor a termékenységi mágiának is ki vagy szolgáltatva, aminek oka a családcentrikusságod.

Vízöntő: A szerelmi varázslatok biztos, hogy hatást gyakorolnak rád, méghozzá azért, mert folyton keresed a szerelmet és a lelki társadat, ráadásul a testi élvezeteket sem veted meg. Emellett a bevonzással kapcsolatos varázslatok, a szerelmi kötések, a szenvedélyébresztés és a vágyfokozás is fogna rajtad a horoszkóp szerint.

Halak: A csillagjegyed alapján rád hatást gyakorol a pozitív elmevarázslat. Ennek oka lehet az, hogy eleve okosnak tartod magad, az pedig hízelgő gondolat, hogy egy kisebb varázslattal még több tudást szerezhetsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló