Varázslatok húsvétraVasárnap és hétfőn elvégezhető mágiák.Bőségkérő szertartás: Ha másoknak kívánsz bőséget, akkor húsvét hétfőn szükséged lesz 1 kosárra, amibe tény bele minden jót és 13 gyertyát. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy körbe rendezed a gyertyákat, amiket gyújts meg, majd tedd a kosarat a gyertyakörbe.

Ha ezzel kész vagy, akkor az oltárod előtt mondd el az alább varázsigét:

„Az Istenek áldják meg bőséggel és jóléttel ezt a kosarat, hogy akik esznek belőle, soha többé ne szenvedjenek hiányt semmiből. Szívből adom a segítséget, hogy másokat boldoggá tegyek. Legyenek olyan gazdagok az életben, mint amennyire én vagyok az lélekben.”

A varázsszavak után ajándékozd oda a kosarat annak, aki tényleg rászorul! Ezzel nemcsak segítesz, hanem azt is eléred, hogy a varázslat körbe menjen, hiszen előbb adnod kell ahhoz, hogy te is kapj!Termékenységi varázslat: Ha termékenység céljából szeretnél elvégezni egy szertartást, akkor tedd ezt meg húsvét hétfő reggelén. Ehhez szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 tálkára, mézre és tejre. Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a varázslatot azzal, hogy összekevered a kis mézet és tejet egy tálkába.

Ezután gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd vedd a kezedbe a keveréket tartalmazó tálkát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A Természet Anya, Föld Anya, Nagy Anya legyen kegyes hozzám. A természet újjáéledt, burjánzik az élet, kerüljön hát az én méhembe is egy lélek. Kérem az Istennőt, (Szűz Máriát, ha úgy tetszik) hogy adjon nekem egy kisbabát.”

A varázsszavak után rajzold a hasadra a fenti képen látható istennő szimbólumot! Ha ezzel kész vagy, akkor ülj be a kádba és öntsd lassan magadra a keveréket! Eközben nagyon meggyőzően, az óramutató járásával megegyező irányba, körkörösen simogasd a hasadat, miközben erősen gondolj arra, hogy már van benned egy élet, és ismételgesd, hogy: „Megfogantam”.

Ezt addig csináld, ameddig szeretnéd.

Jó egészség szertartás: Amennyiben jó egészséget és életerőt szeretnél teremteni magadnak, akkor húsvét vasárnap meríts vizet egy patakból. Ha ez nem lehetséges, akkor egy flakonnyi ásványvíz is megfelel. Magát a varázslatot húsvét hétfőn kell elvégezned. Ehhez a vízen kívül szükséged lesz 13 darab gyertyára, és zsálya vagy tömjén füstülőre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy körbe rendezed a gyertyákat, amiket aztán gyújts meg a zsálya vagy tömjén füstölővel együtt. Ezután fogd a vizet, és tedd a gyertyakör közepére.

A flakonra rajzolj egy keresztet, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Magasságos Égiek, ti, kik ott laktok a Mennyekben, töltsétek fel ezt a vizet egy üvegnyi életerővel, hogy mikor reggel megfürdök benne, lemossa rólam a gonosz erőket és betegséget, ami helyett élettel és jó egészséggel ruházzon fel.”

A varázsszavak után annyit kell tenned, hogy másnap reggel fürödj meg a vízben, vagy legalább locsold le magad vele!Szerelmi varázslat: Abban az esetben, ha szeretnéd megerősíteni a párkapcsolatodat, akkor húsvét hétfőn végezd el ezt a varázslatot, amihez szükséged lesz 1 tojásra, 1 piros gyertyára, rózsa füstölőre és piros festékre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy befested a tojást, majd rajzold rá a fenti képen látható rúnát, ami az izlandi szerelem rúna. Ezután tedd a tojást az oltárodra, és gyújts meg a piros gyertyát, valamint egy rózsa füstölőt.

Ha ezzel is kész vagy, akkor képzeld el olyannak a párod és közted lévő kapcsolatot, amilyennek szeretnéd, ha lenne. Ha ezt látod magad előtt, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Neked adom a testemet, a lelkemet és a szívemet szerelmem. Ha méltó párodnak találsz, akkor add nekem a tiédet. Ha elfogadod a tojásomat, akkor azzal együtt elfogadod az ajánlatom is. Legyen a kapcsolatunk még erősebb, még tüzesebb és tartson addig, ameddig az istenek is jónak látják együttlétünket.”

A varázsszavak után már már csak annyi kell tenned, hogy add oda a párodnak a tojást.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló