Ilyen ajándékot kapsz az angyaloktól húsvétra!Téged mivel lepnek meg az égiek?Kos: Forró, fülledt napokkal lephetnek meg az angyalok húsvétkor. Természetesen itt ne az időjárásra gondolj, hanem arra, hogy szerelmet és szexet hoznak neked az égiek. Kapcsolat esetén a párod lephet meg romantikus vacsorával, vagy az ágyban lehet részetek meghitt találkában. Ha nincs párod, akkor húsvétkor légy nyitott, mert az angyalok szerelem első látásra élményével lephetnek meg ezekben a napokban.

Bika: Jó nagy adag szerencsével lepnek meg az angyalok húsvétkor. A kérdés csak az, hogy ez miben fog megnyilvánulni? Talán a szerelemben leszel szerencsés? Esetleg az anyagi helyzeted alakul szerencsésen? Megoldódik egy problémád? Minden teljesül, amire vágytál?

Ikrek: Húsvétkor meghitt napokkal lepnek meg az angyalok, akiknek hála, már Nagycsütörtök délutánján átadhatod magad a békének és a nyugalomnak. Az ünnepi időszakban nagyon jól érezheted magad a szeretteiddel és a pároddal.

Rák: Nyugodt, békés ünneppel lepnek meg az angyalok húsvétkor, aminek napjaiban senki és semmi nem tud felidegesíteni. A környezetedben mindenki normális lesz, úgyhogy nem kell kellemetlenségektől tartanod.

Oroszlán: Az angyalok jó hírekkel örvendeztetnek meg húsvét alkalmából, ezért az ünnep napjain tartsd nyitva a füled, hogy biztos ne kerülje el a figyelmedet a téged, vagy a környezetedet érintő, felvillanyozó hír.

Szűz: Az angyalok jó egészséggel ajándékoznak meg húsvétkor. Ha tehát mostanában betegeskedtél, akkor az ünnep napjaiban rohamos javulásnak indulhat az állapotod. Erre akkor is számíthatsz, ha csak fáradt vagy, mert a testi és lelki fáradtságod is megszűnhet, és igazán kipihenheted magad.

Mérleg: Az angyalok azzal lepnek meg húsvétkor, hogy összehoznak egy rég nem látott rokonnal vagy ismerőssel. Lehetséges, hogy összefutsz egy gyerekkori barátoddal, esetleg szerelmeddel. Ez a találkozás biztos, hogy hatalmas meglepetésként fog érni.

Skorpió: Az angyalok azzal kedveskednek neked húsvétkor, hogy valami fontos dologról szerezhetsz tudomást. Lehet, hogy kiderül egy pozitív titok, esetleg kifejezetten hasznos tippet kapsz valakitől. Az ünnep napjaiban megszerzett tudás, információ pozitív irányba terelheti az életedet, ezért járj nyitott szemmel és füllel, valamint hallgasd meg a rokonaidat, szeretteidet, mert azt nem tudhatod előre, hogy ki lesz az, akitől a remek tippet kapni fogod!

Nyilas: Az angyalok húsvéti ajándéka egy új barát vagy pár lehet. Az ünnep napjaiban megismerkedhetsz valakivel, akivel barátság, előnyös munkakapcsolat vagy szerelem is kialakulhat. Légy nyitott és ne ülj otthon, hanem mozdulj ki, mert egy olyan kivételes személyt ismerhetsz meg, aki hozzájárulhat ahhoz, hogy az életed pozitív irányba forduljon.

Bak: Az angyalok ajándéka számodra az, hogy Nagypéntektől vár rád a szórakozás, mert egy kis kirándulást, kalandot intéznek neked az égiek. Annak érdekében, hogy megkapd a meglepetést, mondj igent a barátaid meghívásának!

Ha van párod, és ő szervez romantikus randevút, akkor arra is bólints rá, mert az angyalok gondoskodnak arról, hogy mesés kikapcsolódásban legyen részed. Húsvétkor ne üljetek otthon, hanem mozduljatok ki, utazzatok el egy másik városba, és tegyétek megismételhetetlenné az ünnepet!

Vízöntő: Az angyalok egy ajándékkal lephetnek meg húsvétkor. Talán végre megkapod azt, amire már régebb óta vágysz. Arról is lehet szó, hogy valaki egy jelképes, mégis sokatmondó ajándékkal örvendeztet meg. A legjobb, ha húsvétkor nyitott leszel, mert lehet, hogy egy ismeretlen személy ajándékoz meg.

Halak: Az angyalok húsvéti meglepetése számodra az, hogy valaki rendkívül figyelmes és szeretetteljes lesz veled. Arra is van esély, hogy rendeződni fog egy problémás kapcsolatod. Az ünnepet elsősorban a szeretteiddel fogod tölteni, az égiek pedig tenni fognak arról, hogy őszinték és nyitottak legyetek egymással, hiszen enélkül nem kerülhettek közelebb egymáshoz. Húsvétkor egy régi baráttal is összetalálkozhatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló