Ilyen hatással lesz rád a Rákba lépő Mars és a Halak Szaturnusz konstelláció



Ma lép be a Rák jegybe a Mars, ami 30-án alkot szerencsés fényszöget a Halakban járó Szaturnusszal.Kos: Kettős hatást gyakorol rád a Rákba lépő Mars. Egyfelől meglepő módon lenyugszol, nem érzed, hogy sietned, versengened és harcolnod kell. Másfelől az ingatlan és/vagy családi ügyekben tapasztalhatsz kisebb-nagyobb felfordulást.

Bika: A Mars és a Szaturnusz is víz jegyben jár, ami esetedben az utazásra, a tanulásra, a vizsgázásra, a barátokra, a szövetségesekre és a támogatókra gyakorol hatást. A képlet tehát egyszerű: utazz el a barátaidhoz, vagy tanulj, képezd magad, és segítséget kapsz egy befolyásos, jóindulatú támogatótól.

Ikrek: A konstelláció hatására a karriered csúcsára kerülhetsz, ami végre megfelelő jövedelemmel fog járni. A víz jegyekben járó bolygók miatt most nem az ész, vagy a szorgalom alapozza meg az eredményeket, hanem az emberszeretet, vagyis bizonyítást nyer, hogy jó, ha mindenkivel jóban vagy.

Rák: Most Nyugodtan engedd szabadon szárnyalni a fantáziádat, álmodozz, tervezgess és tégy lépéseket a kivitelezés irányába! Kapkodnod ugyan nem kell, viszont ne is halogass sokáig, hiszen eljött a cselekvés időszaka!

Oroszlán: Ebben az időszakban a legfontosabb, hogy ne feledd, hogy a titoknak annak is kell maradnia! Emellett kerüld el messzire az illegális, erotikus csábítást, ugyanis a Mars ilyenfajta kísértést szimbolizál! Emellett valamiről le kell mondanod. Bár ezt eleinte büntetésnek érzed, mégis később rájössz, hogy valójában a javadat szolgálta.

Szűz: A Mars és a Szaturnusz is víz jegyben jár, amiknek kapcsolódása az utazást, a vizsgázást és a párkapcsolatokat jelképezi. Mivel azonban a víz hullámzik, ezért számítanod kell kisebb ingadozásra, ami átmenetileg elkedvetleníthet.

Mérleg: Már egy ideje érzed, hogy a főnököd személye, vagy a feletted lévő hierarchia meg fog változni, úgyhogy nem fogsz meglepődni, ha ez tényleg bekövetkezik. Aggódnod nem kell, mert a te pozíciód megerősödik, ami nem csoda, hiszen kiérdemelted.

Skorpió: A csillagjegyed alapján te vagy az egyik legnagyobb nyertese ennek a fényszögnek, hiszen számodra ez lesz az év legkedvezőbb időszaka, amiben igazán szerencsésnek érezheted magad. A konstelláció hatására soha korábban nem tapasztalt optimizmus lesz rád jellemző. Ezt fordíthatod a saját javadra, de akár másokkal is megoszthatod. Ha az utóbbit teszed, akkor emberségből kiváló osztályzatot kapsz. 

Nyilas: Történjék bármi, a tűz és a víz ellentétes habitus és stílus. Nyilas jegyűként te tűz vagy, míg a Mars és a Szaturnusz víz jegyekben jár, ezért valószínű, hogy ez frusztrál téged. Ebben az időszakban úgy érezheted, hogy olyasmit várnak el tőled, amihez egyáltalán nincs kedved.

Te nem akarsz érzelmi hullámvasútra felülni, ám ez nem érdekli az érzéseidet, amik gejzírként törtnek fel belőled. Ez azért történik, hogy végre kezdj el érezni, így például együtt érezni, segíteni.

Bak: A Szaturnusz az uralkodó bolygód, ami ebben az időszakban abban segít, hogy rájöjj arra, hogy kire számíthatsz, ki van melletted. Ugyanakkor ne kövesd el azt a hibát, hogy összekevered a barátságot a szerelemmel!

A Mars és a Szaturnusz is víz jegyben jár, ami felerődösíti az emóciókat. Bár jellemzően mértéktartó és fegyelmezett vagy, mégis még rajtad is eluralkodhatnak az érzelmek, ráadásul szokatlanul nagy vágyat érezhetsz arra, hogy beszélj ezekről. Alaposan gondold át, hogy kit választasz bizalmasodnak!

Vízöntő: Elméletileg nem lehet érzelmekre alapozni, ha pénzről és munkáról van szó. Ezt az elvet azonban megcáfolhatja ez a konstelláció. Mivel az asztrológiában ez a legjobb fényszög, ezért biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz hibázni, ha az érzéseidre, tehát a szívedre hallgatsz.

Halak: A Mars jegyváltásának hatására vállalkozókedvűbb és kreatívabb leszel. Elég meglepő módon a gyerekektől, vagy belőlük meríthetsz ötleteket, valamint élvezheted a szeretetet, amit leginkább a gyerekeidtől kapsz ebben az időszakban, ha vannak.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló