Személyes cigánykártya horoszkóp (2. rész)



Neked mit üzen a csillagjegyedhez tartozó lap?Mérleg: A Szerelmes Nő üzenete szól neked a csillagjegyed alapján. Ha nőnek jósolnak, akkor őt magát jelenti a lap. Ha férfinak, akkor azt a nőt jelképezi, akihez érzelmileg kötődik. A horoszkópban azt jelenti, hogy csupa szív ember vagy, könnyen megszeretsz másokat, és mindenkiben meglátod a jót és a szépet.

Sokoldalú vagy, ugyanis magadban rejted az összes női tulajdonságot és archetípust, tehát lehetsz például anya, feleség, barátnő, ám előfordul, hogy az éned egy részét nem mered megélni.

Skorpió: A Szomorúság lap üzenete szól neked. Ez a lap jelenti a feldolgozatlan gondolatok dominánssá válását, a passzív élethelyzetet, amiből csak az ember önmagába vetett hite tud kimozdítani. A lap magányosságot, ingerszegény környezetet, befelé fordulást is szimbolizál, de ezeknek a gyümölcse beérik, a remény pedig erőt ad, hogy a helyzet megváltoztatható.

Skorpióként rendkívül spirituális, érzékeny, igazi empata vagy, ezért nagyon mélyen átérzed a helyzeteket, mások érzéseit, ami könnyen elszomoríthat, ezért nem szabad a magadénak érezned a világ érzéseit! Tanuld meg felfedezni a valóság szépségét, mert az igazi élet tele van izgalommal, kalandokkal és csodás álmokkal!

Nyilas: A Halál lapot kaptad. A cigánykártyában ennek a lapnak a jelentése nem a tényleges halál, hanem a dolgok lezárása, egy másik síkra integrálódás, és az idejétmúlt dologtól, kapcsolattól való megszabadulás.

A lap neked szóló üzenete szerint kicsit te is Halál vagy, hiszen gond nélkül pusztítasz és építesz. Ha te véget vetsz valaminek, akkor annak a helyére rögtön újat viszel. Te folyamatosan változol, és ugyanolyan végletes lehetsz, mint a Halál. Emellett rád az is jellemző, hogy tudsz segíteni mások újjászületésében, amihez ugyancsak hozzátartózik a halál.

Neked soha nem szabad elfeledned, hogy a pusztulás mindig az új életnek, új lehetőségnek ad esélyt. Jól tudod, hogy milyen fontos az idő múlása, ezért nem pazarlod, hanem próbálsz aktívan élni, folyamatosan pörögni. Azzal is tisztában vagy, hogy egyedül a szellemi értékek azok, amiket tényleg birtokolsz.

Bak: A Szerencsétlenség lapot kaptad, ami veszteséget, tragédiát, betegséget, hirtelen jött, gyors, negatív változásokat jelent, ám ennek ellenére ne gondold, hogy balszerencsére születtél, ugyanis esetedben arra utal a lap, hogy olyan pusztító erővel rendelkezel, amivel át tudod alakítani a dolgokat.

A lap neked szóló üzenete szerint előbb rombolsz, aztán építesz, tehát mondhatni te vagy a szükséges rossz. Ugyanez mutatkozik meg a kapcsolataidban is, mert ezzel az erővel tudod rávenni az embereket a változásra.


A mindennapokat hirtelen, és gyorsan éled, méghozzá az életed összes területén. A csapásaid mindig gyorsan következnek be.

Vízöntő: A Ház lapot kaptad, ami az otthont, a szűkebben vett családot, a vérrokonságot, a hazát jelenti, de szimbolizálja a fizikai síkot, az életteret, a stabilitást, a biztonságot, a zárt kapcsolatrendszereket is.

A lap jelentése szerint te magad vagy a ház, az otthon, ugyanis mindegy, hogy éppen hol vagy, ott is képes vagy másoknak és önmagadnak otthont varázsolni. Ráadásul nagyon erősen kötődsz a családodhoz, a gyerekkorodhoz és a szeretteidhez.

Számodra az otthon biztonságot, stabilitást, békességet, szeretetet, egységet jelent, amiért bármit megteszel. Ugyanakkor hajlamos vagy befelé fordulni. Amikor ez történik, akkor szeretsz egyedül lenni, de máskor tárt karokkal várod az embereket. Próbálj mindig nyitott maradni, és akkor ne emelj falakat magad köré, ha csalódsz!

Halak: A Kevés pénz lapot kaptad, ami jelenti az apróbb, jelentéktelen változásokat, anyagi helyzetet, és a megélhetéshez szükséges pénzt. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy kevés pénzből kell megélned, hanem arra utal, hogy fogadd el azt, amit az élet felkínál, értsd meg és teljesítsd be a sorsodat. Az egyik legjobb tulajdonságod a mértékletesség, ezért nem kell félned a nincstelenségtől.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló