Ismerd meg magad jobban az erdei út-teszt segítségével!



Válaszd ki a neked legjobban tetsző utat a jellemzésért!Első erdei út: Azt árulja el rólad, ha az első utat választottad, hogy kiváló humorérzékkel megáldott, de szeszélyes személyiség vagy. Jellemző rád, hogy minden érdekel, ami egyedi és értékes. Ugyanakkor szenvedélyes, drámai és áradozó teremtés vagy. Mások számára vonzó lehet a ragyogó karaktered.

Az általad választott erdei út alapján sokkal inkább felfelé, az ég irányába szeretsz nézni ahelyett, hogy a lábad elé figyelnél, pedig néha jól tennéd, mert jöhet egy új lehetőség, személy vagy tárgy, amit észre kellene venned.

Bár ettől gyakran félsz, mégsem kell komolyan tartanod tőle. Sokan szeretik az energiádat és a humorodat, ám nem ártana, ha néha megmutatnád a komolyabb énedet is.

Második erdei út: A döntésed alapján jellemző rád, hogy nem szeretsz elkapkodva dönteni, ugyanis sokkal szívesebben gondolod át és fontolod meg a döntéseidet. Rólad az is elmondható, hogy minden esetben rákérdezel a dolgokra, amikre elvárod, hogy kielégítő választ kapj. Gyakran elveszted a fonalat, de ezt nem nagyon bánod.

Az általad választott erdei út azt is elárulja rólad, hogy introvertált, élénk fantáziával megáldott ember vagy. Szereted kalandként felfogni az életet, viszont olyan utat kell kijelölnöd magad elé, amelyről tudod, hogy hová vezet.

Harmadik erdei út: A harmadik erdei út alapján szelíd, kissé szomorkás személyiség vagy. Rólad az is elmondható, hogy akkor vagy boldog, ha a kedvenc tárgyaid vesznek körül. Számodra nagyon fontos a hagyomány és a múltbéli események.

Az általad választott erdei út alapján az is jellemző rád, hogy képes vagy örülni minden apróságnak az életben, szereted a kalandokat és az ismeretlent. Néha azonban jól tennéd, ha szavakkal fogalmaznád meg a gondolataidat, mert ideje lenne kimondanod mindazt, amit eddig magadban fojtottál.

Negyedik erdei út: A döntésed alapján jellemző rád, hogy nyugodt, megfontolt, mély érzelmekkel teli személyiség vagy. Habár szereted az egyedüllétet, mégsem mondasz nemet a jó társaságra.

Az általad választott erdei út azt is elárulja rólad, hogy vágysz a védelemre, a biztonságra és a menedékre. Az esetek többségében egyedül utazol. Nem szokásod sétálgatni a napfényes utakon, ám ne ijedj meg attól, hogy az árnyas szakaszok után fény vár rád, mert a szemeid meg fogják szokni a változást és meglátod a szépséget. Bátran vonj be másokat a gondozott személyes életteredbe, hiszen ideje, hogy végre ragyogj!

Ötödik erdei út: Jellemző rád, hogy nyugodt és türelmes személyiség vagy. Rólad az is elmondható, hogy alázatos, őszinte teremtés vagy, viszont könnyű felbosszantani.

Ugyanakkor az általad választott erdei út alapján elég gyorsan megbocsájtasz és elfelejted a negatívumokat, így elég hamar ül ki újra mosoly az arcodra. Amíg mások gondterhelten szenvednek, addig te könnyedén éled az életedet.

Jelenleg egy átmeneti szakaszban jársz. Habár az utad olykor kanyargós, mégis nagyon jól tudod, hogy hogyan lehetsz kiegyensúlyozott és hogyan veheted be jól a kanyarokat. Számodra a nyugodtság és a melegség jelenti a valódi menedéket. Érdemes lenne megtanítanod másokat arra, hogy hogyan kell elengedni a dolgokat!

Hatodik erdei út: Ha úgy döntöttél, hogy az utolsó erdei út a legszebb, akkor a választásod alapján jellemző rád, hogy imádod az új kalandokat és tapasztalatszerzést. Igazán merész és bátor személyiségként nem hagyod, hogy mások játszadozzanak veled.

Az általad választott erdei út alapján erős teremtés vagy és nem szokásod a szavakkal finomkodás. Számodra nagyon fontos a hűség és a megbízhatóság, éppen ezért soha nem tudnád elárulni a barátaidat.

Rólad az is elmondható, hogy nem ijedsz meg a nehézségektől, élvezed a kihívásokat, mert meggyőződésed, hogy az út végén valami csodás dolog vár. A te erődet a bátorság táplálja, de azért engedd, hogy mások megismerjék a személyiséged szelídebb, gyengédebb oldalát is, mivel mindkét énedre szükséged lesz a jövőben!

(Forrás: 90esevek.hu)

Ajánló

Ajánló