Kívánságvarázslatok áprilisra



Ezekkel az egyperces szertartásokkal valóra válthatod a vágyaidat.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Madártoll varázs: Szükséged lesz 1 darab célodnak megfelelő színű gyertyára, kis papírra, tollra, 1 darab fémtálra, babérfüstölőre és 1 darab madártollra. Kezdd a szertartást azzal, hogy a kívánságodnak megfelelő napon meggyújtod a gyertyát, majd írd rá a kis papírra a vágyadat, amit aztán mondj el hangosan, miközben elégeted a fémtálban. Gyújtsd meg a babérfüstölőt a papírdarab hamvain, és a madártollal legyezd ki a füstöt az ablakon.

A varázslatot elvégezheted a szabadban is, de akkor is legyezd a füstöt, ami közben mondd el az alábbi varázsigét:

„Füstszelleme, ébredj fel, a hamvak szelleme is ébredjen fel és induljatok el a nagyvilágba, vigyétek magatokkal vágyamat, s találjátok meg azt, aki teljesíti azt! Küldjétek el az embert vagy a módot, hogy beteljesítsem céljaimat. A hatalmas Dévák segítsenek titeket utatokon!”

A füstöt addig legyezd, amíg le nem ég, közben pedig gondolj arra, hogy ezzel elindítod a kívánságodat a megvalósulás útján.

Tarot lap varázslat a sikerért: Ha ezt a szertartást szeretnéd elvégezni, akkor szükséged lesz 1 Tarot kártyalapra, ami a vágyadat jelképezi, 6 darab célodnak megfelelő színű gyertyára és tömjén füstölőre.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd a varázslatot azzal, hogy az oltárod közepére teszed a kártyalapot, majd helyezd el köré a hat gyertyát. Ezután gyújtsd meg a gyertyákat és a tömjén füstölőt. Helyezkedj el kényelmesen, aztán nézd mereven a kártyalapot, miközben képzeld el, hogy amit azon látsz, veled is megtörténik.

Amikor sikerült eléggé beleélned magad, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Tarot Szelleme, idézd meg nekem a X lapot (a választott lap), nyisd meg előttem kapuját, hogy elhozza nekem mindazt, amit képvisel és ami vágyaimat a leghűbben tükrözi. Engedd át nekem, engedd be életembe, vágyaim hadd testesüljenek meg.”

A varázsszavak után csukd be a szemed és ismét képzeld el a kártyalapot és azt, hogy hogyan teljesül az életedben a kívánságod. Ezt követően csak annyit kell tenned, hogy helyezd a párnád alá a kártyalapot éjszakára, majd a másnapi ébredés után tedd vissza a Tarot pakliba.

Magmágia: Ha ezt a sikermágiát szeretnéd elvégezni, akkor az első dolgod az, hogy válassz egy virágot, vagy bármit, ami jelképezi a kívánságodat, és magból fogod felnevelni. Ha megvan, akkor este gyújtsd meg egy célodnak megfelelő színű gyertyát, majd fogd a kezedbe a magvakat és képzeld el a kívánságodat.

Amikor úgy érzed, hogy felkészültél, és sikerült elég jól elképzelned a vágyadat, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Természet Anya, a föld, az erdők, a patakok úrnője, álld meg e magvakat a kezemben, fogadd őket gyermekeidként és adj nekik új életet a földben. Eresszenek erős és mély gyökereket, olyat, amilyenekre a vágyaimat is építhetem. S nőjenek olyan magasra, amin felérhetem céljaimat. Amilyen szeretettel gondozom majd őket, úgy gondolok majd beteljesülő vágyaimra is.”

A következő nap reggelén a kertedben, vagy egy kis cserépbe, ültesd el a magvakat úgy, hogy közben így szólsz:

„Sarjadjatok, növekedjetek, virágozzatok fel és közben az én céljaim is pont ugyanígy indulnak fejlődésnek.”

Ha kész vagy az ültetéssel, akkor a dolgod már csak annyi, hogy szeretettel és odaadással gondoskodsz a magokról, amik a céljaidat jelképezik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló