Melyik húsvéti jelkép illik hozzád? (2. rész)



Tudd meg, hogy a csillagjegyed alapján melyik szimbólum és miért hasonlít rád!Mérleg: A horoszkóp szerint a csibe a hozzád illő húsvéti jelkép. A születés, a feltámadás, a megújulás és az átváltozás szimbóluma a csibe, ami arra utal, hogy lehetsz nagy és veszélyes, mégis megvan benned a kedvesség is. Szereted erősnek, bátornak, rettenthetetlennek mutatni magad, pedig olykor jobb lenne, ha az édes, nagyon barátságos és jószívű oldaladat mutatnád a világ felé.

Mérleg jegyűként a szent képességed értékes is, ezért néha légy emberközelibb! Ha nem játszanál folyton istent, akkor sokkal többen és jobban szeretnének. Mutasd meg a kicsit gyermekiesebb, finomabb oldaladat!

Skorpió: Skorpió jegyűként a tűz a hozzád illő húsvéti jelkép. Nagyszombati szokás, hogy a templom előtt máglyát raktak az emberek, akik így szentelték meg a tüzet, amivel meggyújtották a templom óriási húsvéti gyertyáját. A tűz emellett mágikus, tisztító és védelmező erővel rendelkezik.

A horoszkóp szerint azért kaptad ezt a húsvéti jelképet, mert a legszentebb tulajdonságod a benned lobogó tűz, a szenvedély, amivel képes vagy életet lehelni a hétköznapokba és a környezetedbe. Amihez hozzáérsz, amibe energiát fektetsz, az élettel és erővel telik meg.

A csillagjegyed alapján szinte teremtesz, erről pedig ritkán feledkezel meg, ám az már ritkán jut eszedbe, hogy megoszd másokkal a képességedet, pedig motiválnád, feltüzelnéd őket. A jövőben segíts megtalálni az emberek belső tüzüket!

Nyilas: A horoszkóp szerint a nyúl a hozzád illő húsvéti jelkép. A pogányságból származik a nyúl, aki a szaporasága miatt vált a szerencse, a szex, a szerelem és a termékenység jelképévé. Egyfelől te is szeretetreméltó teremtés vagy, egy jótét lelek, aki kedves és segítőkész. Te képes vagy mosolyt csalni mások arcára. Másfelől tombolnak benned a hormonok, ami vad és tüzes szeretővé tesz.

Az jó dolog, hogy ennyire nyitott, barátságos és segítőkész vagy, de arra oda kell figyelned, hogy akkor se fojtsd el ezeket a képességeidet, ha valaki csalódást okoz! Emellett az sem baj, ha fontos a testi szerelem, de kerüld a hűtlenséget és a kicsapongó életvitelt!

Bak: Bak jegyed alapján a parfüm a hozzád illő húsvéti jelkép. Húsvét hétfőjén elengedhetetlen kellék a parfüm, amivel a férfiak meglocsolják a nőket, hogy el ne hervadjanak, szépek és termékenyek maradjanak.

A horoszkóp szerint azért kaptad ezt az ünnep jelképet, mert kifinomult, elegáns, szexi, varázslatos személy vagy, ráadásul hatalmas a szépérzéked. A szent képességed a művészi oldaladban rejlik, mert intelligens és rendkívül kreatív vagy. Kiváló képességed, hogy el tudsz varázsolni másokat a természetes bájaddal és vonzerőddel.

Jellemző rád, hogy nagyszerűen befolyásolsz másokat, amivel a saját malmodra hajtod a vizet. Néha azonban gondolj a többi emberre is, és segíts nekik felszínre hozni a saját belső szépérzéküket és istenüket!

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján a virág a hozzád illő húsvéti jelkép. Húsvétkor szinte mindenhol láthatunk a vallással egybeforrt virágokat, ami a természetet, annak újjáéledését, a tavaszt és az életet jelképezi.


A horoszkóp szerint te magad is virág vagy, hiszen mindig az a cél lebeg a szemed előtt, hogy a környezeted és te magad is szép legyen. A szépérzéked kifinomult. Szereted, ha minden rendezett, tiszta és mesés körülötted.

Halak: A csillagjegyed alapján a kereplő a hozzád illő húsvéti jelkép. A „harangok Rómába mentek” mondat arra utal, hogy húsvétkor nincs harangszó, mert ez jelképezi azt a csendet, ami akkor volt, amikor az emberek felszólalhattak volna Jézus védelmében, de mindenki csak hallgatott. A szenvedés idején a kereplővel helyettesítették a harangokat.

Halak jegyed alapján rád jellemző a beszédesség, de mégis az a szent képességed, hogy tudod, hogy mikor kell hallgatni és együtt érezni másokkal. Ilyenkor tudod a leginkább megnyugtatni az embereket, és ekkor törnek fel belőled a legtisztább vigasztaló szavak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló