Mire számíthatsz áprilisban?Válassz egy képet a neked szóló jóslatért!1. kép: A választásod alapján neked szóló áprilisi jóslat szerint olyan tehetséget fogsz felfedezni magadban a tavasz második havában, amiről soha nem gondoltad volna, hogy ott rejlik benned. Ez az új képesség teljesen új utakat nyithat meg előtted, amivel együtt megkapod a lehetőségét annak, hogy eldöntsd, maradsz a mostani ösvényen, vagy hajlandó vagy változtatni. Az általad választott kép azt üzeni, hogy ezzel kapcsolatban ne feledd, hogy nincs rossz döntés!

2. kép: A neked szóló áprilisi jóslat szerint az élet, a szeretet és az anyatermészet is a te malmodra hajtja a vizet. A tavasz második havában számíthatsz rá, hogy a régi nehézségek eltűnnek az életedből, méghozzá úgy, mintha azok soha nem is léteztek volna.

Az általad választott kép azt is üzeni neked, hogy áprilisban eljön az ideje annak, hogy kinyílj és ragyogj! Bátran mutasd meg az egész világnak, hogy milyen fantasztikus személyiséggel megáldott ember vagy, és ne feledd, hogy az, ami bent van, az van kint is!

3. kép: A neked szóló áprilisi jóslat szerint lelkesedésben és izgalomban lesz részed a tavasz második havában. Valószínűleg el fogsz gondolkodni azon, hogy ez honnan jön és mi a célja, ám az élet pontosan erről szól, a válaszok megkereséséről.

Az általad választott kép szerint rengeteg mindenre megtalálod magadban a választ áprilisban, ez pedig így helyes, ráadásul nagy hasznát fogod venni. Bátran haladj előre a tavasz második havában, mert elhiheted, hogy élvezni fogod az utat áprilisban!

4. kép: Ha úgy érezted, hogy a negyedik képhez tartozó jóslat szól neked, akkor a döntésed alapján arra számíthatsz áprilisban, hogy végre bekövetkezik az általad régóta várt áttörés. Ha az elmúlt időszakban keményen dolgoztál, de ennek ellenére az ajtók zárva maradtak előtted, és hiába léptél különböző irányba, mindig falakba ütköztél, akkor tudd, hogy ennek vége!

Az általad választott kép szerint minden esélyed meglesz a továbblépésre a tavasz második havában, aminek időszakában megkapod azt, amit már nagyon szeretnél.

5. kép: Ha az ötödik kép vonzott a leginkább, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint új és izgalmas kezdetekkel teli időszak vár rád! Ha mostanában nem pihenhettél túl sokat, akkor minden bizonnyal jó hír a számodra, hogy a tavasz második havában sikerül lezárnod a régi dolgokat, és újakba kezdhetsz, méghozzá az életed szinte összes területén.

Az általad választott kép azt is elárulja, hogy az új lehetőségeknek hála remek hangulatba töltöd az áprilist, és learatod a kemény munkáddal kiérdemelt babérokat. Készülj fel minden csodára, amit a tavasz második hónapja neked tartogat.

6. kép: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a hatodik képet választod, akkor a döntésed alapján neked szóló áprilisi jóslat szerint megkapod az élettől azokat a különféle jutalmakat, amelyekre már nagyon sok ideje vágysz, és talán már-már kezdted úgy érezni, hogy soha nem szerzed meg azokat.

Az általad választott kép szerint a tavasz második havában bebizonyosodik, hogy hiba volt lemondanod a jutalmakról, mert megkaphatsz mindent, amire vágytál! Hidd el, hogy érdemes még egy kicsit kitartanod!

7. kép: Ha a megérzésedre hallgatva a hetedik képet választottad, akkor a neked szóló áprilisi jóslat szerint egy olyan társasági eseményre kapsz meghívást, ami biztos, hogy teljes és visszavonhatatlan változást hoz az életedbe. Ez túlzó kijelentésnek tűnhet, viszont ne feledd, hogy az élet elég kiszámíthatatlan ilyen szempontból! A változás sokféle lehet, így például romantikus, anyagi vagy szociális.

8. kép: A neked szóló áprilisi jóslat szerint győzelmekre és szerencsére számíthatsz a tavasz második havában. Ha az elmúlt időszakban nagyon sok kihívással találkoztál, és a kitartásodnak köszönhetően, egyszer sem adtad fel, akkor a diadal megérkezik a áprilisban, aminek időszakában elmondhatod magadról, hogy csak egy hozzád hasonló tud ilyen messzire eljutni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló