Ebből a tesztből kiderül, hogy milyen a rejtett oldalad!



Ha választasz egy lepkét az alábbi képről, akkor megkapod a neked szóló elemzést.1. lepke: Békés személyiséggel rendelkezel. Jellemző rád, hogy szereted a harmóniát, elképesztően nyugodt és racionális teremtés vagy. Ha egy szóval kellene jellemezni téged, akkor az „egyensúly” szó lenne, ugyanis igyekszel az életed minden területén kialakítani azt, így a magánéleted és a munkád között is. Te biztos vagy abban, hogy az egyensúly a boldogság titka.

Az általad választott kép alapján az elmondható rólad, hogy könnyen pánikba esel a kellemetlen helyzetekben és sokkal gyorsabban veszted el a hitedet, mint azt valaha beismernéd. Nem valószínű, hogy a körülötted élők ezt észreveszik, hiszen iparkodsz elrejteni az érzelmeidet, és eltávolodni másoktól, amíg megoldod a problémát.

2. lepke: Ambiciózus személyiséggel megáldott ember vagy. Valószínű, hogy rólad már az iskolában is azt mondták, hogy sokra fogja vinni az életben. Ugyanakkor nem biztos, hogy a sikered abban mutatkozik meg, hogy milliomossá válsz, ugyanis inkább olyan értelemben leszel sikeres, hogy ambiciózus, összeszedett személyként mindig eléred a célodat.

Az általad választott kép alapján az is jellemző rád, hogy hiszel abban, hogy van egy konkrét célkitűzés, ami csak a tied, amit keresel, amiben ki akarsz teljesedni, mert úgy érzed, ettől lesz teljes a személyiségedet.

Egyáltalán nem szereted a semmittevést, saját magadra pedig úgy gondolsz, hogy keményen dolgozó ember vagy. Emellett szereted biztonságban érezni magad, és előfordul, hogy mindenkinél jobban félsz a kudarcoktól.

3. lepke: Kreatív személyiséggel megáldott ember vagy. Jellemző rád, hogy mindenben meglátod a szépet. Míg mások csak egy virágot látnak, addig számodra egy egész világ nyílik meg. Ugyanakkor az is elmondható rólad, hogy még akkor is analizálod a dolgokat, amikor arra egyáltalán nincs szükség, ám neked erre szükséged vagy, hogy megértsd az életet. Ez tesz téged kimondottan logikus emberré, aki a többiek szerint igazán érett.

4. lepke: Érzékeny, romantikus és őszinte személyiséggel rendelkezel. Jellemző rád, hogy rendkívül gondoskodó vagy másokkal, köztük azokkal is, akiket tulajdonképpen nem is ismersz. Ennek oka az, hogy könnyen bele tudod képzelni magad mások helyzetébe.

Az általad választott lepke alapján az is elmondható rólad, hogy érzelmi emberként folyton figyelsz az emberek szükségleteire, érzéseire, méghozzá annyira, hogy olykor elfeledkezel a sajátjaidról. Habár a személyiséged része a másokon való segítés, mégis lenne, ha elsősorban önmagadra figyelnél oda.

Nagyon nehezen avatsz be másokat a saját érzéseidbe. Ennek oka nem az, hogy félsz megnyílni, hanem az, hogy nem akarsz mások terhére lenni.

5. lepke: Lelkes, sziporkázó személyiséggel megáldott ember vagy. Jellemző rád, hogy mindenben megtalálod az örömöt, amivel foglalkozol, és képes vagy minden helyzetnek meglátni a pozitív oldalát.

Arra vágysz a legjobban, hogy minél több élményt szerezz az, ugyanis úgy véled, hogy ez ad értelmet az életednek. Ebből következik, hogy az egyik legnagyobb félelmed az unalom, amit egyfajta mentális börtönnek képzelsz el, és úgy érzed, hogy abba bezárva lenni a legrosszabb dolog, hiszen az élet csodás, de nagyon rövid is.

Az esetek többségében jól időzíted a dolgokat, de előfordul, hogy nehezen tartod be a határidőket. Emellett az is elmondható rólad, hogy több dolgot akarsz egyszerre csinálni, ám ez ahhoz vezet, hogy nem tudsz megfelelően koncentrálni, így végül a lelkesedésed az, ami akadályozhat. Ugyanakkor mivel ez alaptulajdonságod, ezért ahelyett, hogy próbálnád megváltoztatni, inkább az elfogadására törekszel.

6. lepke: Logikus és bölcs személyiséggel megáldott ember vagy, ami abban is megmutatkozik, hogy a környezetedben élők közül sokan hozzád fordulnak, ha szükségük van egy őszinte és építőjellegű kritikára, vagy tanácsra, mert tisztában vannak azzal, hogy te el tudod különíteni az érzelmeket az adott szituációtól.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló