Tudd meg, hogy melyik ajtó nyílhat meg előtted a közeljövőben!Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. lap: A bőség ajtaja nyílik meg előtted a közeljövőben, ami azt jelenti, hogy igazán kellemes időszak veszi kezdetét az életedben, ugyanis hamarosan bőségben lehet részed. Abban az esetben, ha anyagi problémáid voltak, akkor jelentősen javulni fog a helyzeted, sőt, talán sikerül felszámolnod a pénzzel kapcsolatos összes gondodat is.

Az sincs kizárva, hogy kiegészítő jövedelmet, fizetésemelést, esetleg jobb munkát kapsz a közeljövőben, de arra is van esély, hogy nyereményjátékon lesz szerencséd. Bárhogy is történik, hamarosan jólétben élhetsz és élvezheted az istenek áldását.

2. lap: A megvilágosodás ajtaja nyílik meg előtted a közeljövőben, ami azt jelenti, hogy hamarosan megérted a sorsodat, rá fogsz jönni, hogy mi és miért történik, hogy hova akarnak elvezetni az égiek.

Nemcsak a saját életedet értheted meg a közeli jövőben, hanem a többi emberét és a velük ápolt kapcsolatodat is. Hamarosan olyannak láthatod a világot, amilyen az valójában. Mindemellett az sem kizárt, hogy kinyílik a harmadik szemed, ami azt jelenti, hogy rendkívül világos gondolataid támadhatnak.

3. lap: A próbák ajtaja nyílik meg előtted a közeljövőben, vagyis arra kell számítanod, hogy hamarosan nehéz életszakaszba lépsz. Az általad választott lap küzdelmet, szomorúságot, magányt és fájdalmat jelez, de ne hidd, hogy az istenek büntetni akarnak ezzel, mert az ő céljuk valójában az, hogy megerősödj!

Ezekre az életleckékre azért lesz szükséged, hogy általuk elérd a célod és beteljesítsd a sorsodat. Abban az esetben, ha így állsz hozzá a várható életszakaszhoz, akkor az nem is lesz olyan nehéz, kínnal teli, mint amilyenre eleinte számítasz.

4. lap: A sors ajtaja nyílik meg előtted a közeljövőben, ami azt jelenti, hogy hamarosan rá fogsz lépni a sors által számodra kijelölt útra, vagyis elkezdődhet számodra az önmegvalósítás, a sorsod beteljesítése.

Előfordulhatnak kétségeid az út elején, de azok idővel meg fognak szűnni, mert legbelül érezni fogod, hogy a saját ösvényeden haladsz előre, és világossá fog válni előtted, hogy milyen céllal jöttél a világra.

5. lap: Az újjászületés ajtaja nyílik meg előtted a közeljövőben, vagyis hamarosan nagyot fog fordulni veled a világ, hiszen várhatóan minden meg fog változni benned és körülötted. Ettől úgy érezheted magad, mintha újjászülettél volna, és teljesen új életbe kezdhetnél.

A belső és külső változás mellett az sem kizárt, hogy még helyet is változtatsz. Ami nagyon fontos, hogy bölcsen élj azzal a lehetőséggel, hogy teljesen új emberré válhatsz és tiszta lapot kezdhetsz az életedben!

6. lap: A szerelem ajtaja nyílik meg előtted a közeljövőben, ami azt jelenti, hogy hamarosan szerelem érkezik az életedbe. Ha párkeresőként döntöttél eme lap mellett, akkor a neked szóló jóslat szerint már nem kell sokat várnod arra, hogy megtaláld életed szerelmét.

Ha viszont úgy választottad ezt a lapot, hogy már kapcsolatban élsz, akkor a neked szóló jóslat szerint a szerelmi életed örömteli és kielégítő lesz, de az sem kizárt, hogy hamarosan úgy döntesz a pároddal, hogy a következő szintre léptek.

7. lap: A család ajtaja nyílik meg előtted a közeljövőben. Ez két dolgot jelenthet. Az egyik az, hogy harmónia költözik a családi életedbe, a szeretteiddel ápolt kapcsolatod nyugodt és kiegyensúlyozott lesz.

A másik jelentés szerint lehetséges, hogy bővül a család, és szülői örömökben lesz részed a közeli jövőben. Váljon valóra bármelyik is, az biztos, hogy a kártyalap szerint, hamarosan a családod kerül a prioritásaid élére.

8. lap: A gyógyulás ajtaja nyílik meg előtted a közel jövőben, vagyis hamarosan ráléphetsz a gyógyulás útjára, rálelhetsz a testi vagy lelki problémád megoldására. Ha nem is egyik percről a másikra, de végre beindulnak a gyógyulási folyamatok, lassan regenerálódsz, az állapotod sokat javulhat, de akár teljesen fel is épülhetsz. Légy türelmes, és tégy meg mindent, amit lehet, annak érdekében, hogy meggyógyulj!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló