Áprilisi telihold horoszkóp



Ilyen hatással lesz rád az április 6-i Mérleg telihold!Kos: A csillagjegyed alapján rád kimondottan igaz, hogy a Mérleg telihold hatására mindent észre fogsz venni a kapcsolataidban, így előtted semmi sem marad rejtve. A kérdés csak az, hogy örömteli vagy keserű dolgokat fedezel-e fel.

Bika: Bika jegyed alapján úgy érezheted, mintha az általad jól ismert év végi hajtásban lennél, pedig csak április van, és nem december. Szerencsére a Mérlegben járó telihold hatására sikerül megtalálnod az egyensúlyt, és az energiaszinted is megemelkedik.

Ikrek: Az áprilisi telihold nagyon jónak ígérkezik a számodra, ugyanis a legkisebb dolgok is hatalmas boldogsággal töltenek el. Az örömöd elsődleges forrása azok közelsége lesz, akiket már sok ideje nagyon szeretsz.

Rák: Teliholdkor nemcsak a kedvességre vagy fogékonyabb, hanem a szokottnál is érzékenyebbé válsz, ami miatt könnyebb megbántani, gyakran akaratlanul. Ebben az időszakban a legszívesebben a fejedre húznád a takarót, és elő sem bújnál napokig, ám ezt aligha teheted meg, ezért a legjobb, amit tehetsz az, hogy kerülöd a konfliktushelyzeteket, mert akkor nem lesz baj.

Oroszlán: Az áprilisi telihold hatására úgy érezheted, hogy nehezen találod azokat a szavakat, amelyekkel a legjobban megfogalmazhatod az érzéseidet. Ez elég ingerültté tehet, pedig a megoldás egyszerű, ugyanis csak azt kellene tenned, hogy most te hallgatsz meg másokat. A Mérleg telihold miatt nagyon empatikussá válsz, képes leszel kitárni a szívedet és szeretet érzel mindenki iránt.

Szűz: A Mérleg telihold hatása miatt még erősebben kapaszkodhatsz a múltba, és nem kizárt, hogy gyerekkori emlékek jutnak az eszedbe vagy az első szerelmedről fantáziálsz. Abban az esetben, ha ez a nosztalgiázás boldoggá tesz, akkor ne legyen bűntudatod miatta, ám ha csak elszomorít a múlton való merengés, akkor ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad!

Mérleg: Mivel az áprilisi telihold a te jegyedben lesz, ezért az a hatalmas érzelembomba robbanás, amit okoz esetedben nemcsak pár napra szól, hanem akár két hétre is. Ebben az időszakban a szokottnál könnyebben elérzékenyülsz és érzelgősebbé válhatsz, sírva fakadhatsz örömödben, meghatottságodban, vagy azért is, mert valami a lelkedig hatol. Emellett sokkal erősebb lesz a vonzerőd és a pozitív kisugárzásod, ami miatt sokkal többen fognak felfigyelni rád.

Skorpió: Az áprilisi telihold hatására erős vágyat érezhetsz a visszahúzódásra, mert szeretnél egyedül lenni, hogy végre csak magaddal foglalkozhass. Légy őszinte magadhoz, és lásd be, hogy mostanában túl kevés figyelmet fordították magadra!

Nyilas: A barátaid szerepe válik a szokottnál is fontosabbá az áprilisi telihold napjaiban, ugyanis akkora szeretettel gondolhatsz rájuk, mintha nem is a barátaid, hanem a testvéreid lennének. Igaz, ez nem az összes barátodra vonatkozik, de néhányukra biztos. Ugyanakkor a Mérleg telihold hatására féltékennyé is válhatsz, ha azt látod, hogy az egyik legfontosabb barátod mással is jóban van, pedig erre semmi szükség.

Bak: Az áprilisi telihold napjaiban meglephet, hogy milyen könnyen hangolódsz rá másokra, pedig Bak jegyűként nem vagy intuitív teremtés. Ugyanakkor ettől még ugyanúgy két lábbal állsz a földön, ahogyan eddig, és a gyakorlatias, céltudatos éned sem tűnik el, sőt, ebben az időszakban hozza meg az eredményét, ugyanis a terveid megvalósulnak és üzleti sikereket könyvelhetsz el.

Vízöntő: Talán nem is volt eddig jobb alkalom ennél, hogy elmenj külföldre, vagy belföldön utazgass. Ugyanakkor lehet, hogy ehhez nem is kell messzire menned, mert könnyen lehet, hogy az otthonodhoz közel találkozol egy külföldi személlyel, aki egy teljesen új látásmódot hoz az életedbe a Mérleg telihold időszakában.

Halak: A Mérleg telihold napjaiban előtérbe kerül a romantikus oldalad, aminek elsősorban azok fognak örülni, akiket mostanában zártál a szívedbe. Hozd a tudomásukra, hogy milyen fontosak, mert ezzel bearanyozod az életüket.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló