Tudd meg, hogy mit árul el rólad a sorsszámod!



Ha követed a példát, akkor megkapod a neked szóló jellemzést.Példa:

Ha a születési dátumod 1987. 11. 23., akkor:

1+9+8+7+1+1+2+3=32, 3+2=5, tehát az 5-ös sorsszámhoz tartozol.

1-es sorsszám: Az 1-es sorsszámhoz tartozik minden, ami kreatív, egyedi és pozitív. Ha ezt a számot kaptad eredményül, akkor tele vagy életerővel, és energiával, imádsz élni és szereted megmutatni magad a világnak.

A sorsszámod alapján a büszkeség is jellemző rád, és mivel fontosnak tartod a külsőségeket, ezért sokat adsz a látszatra. Szereted, ha felnéznek rád, az életet pedig gyakran játékként fogod fel. Ha problémával találkozol, akkor azt igyekszel minél gyorsabban megoldani.

2-es sorsszám: Ha a 2-es sorsszámot kaptad eredményül, akkor remek tanuló és idealista személy vagy, aki az igazságot keresi. Az embereknek szükségük van a véleményedre, amit elfogadnak, ám a fanatizmusod néha fárasztja a környezetedet. Ha tartós kapcsolatokra vágysz, akkor próbálj türelmesebb lenni, és igyekezz megérteni őket.

A környezeted számára fontos vagy, mivel képes vagy életben tartani az álmaikat és a reményeiket. Hatalmas megfelelni akarásod miatt képtelen vagy nemet mondani, és folyton azt figyeled, hogy szeretnek-e eléggé.

3-as sorsszám: Azt árulja el rólad a 3-as sorsszám, hogy elképesztően gyors az észjárásod, valamint remekül és nagyon sokat beszélsz. Nyitott személyiséged miatt szereted a változatosságot, amire szükséged is van, ugyanis nem bírod a monoton tevékenységeket.

4-es sorsszám: Ha a 4-es sorsszámhoz tartozol, akkor remek a logikai készséged és erősen koncentrálsz mindenre, amit csinálsz. Emellett jellemző rád a stabilitás, ahogy az is, hogy gyakran konzervatív a szemléletmódod, ezért ha valami bevált, akkor nagyon nehezen próbálsz ki új dolgot.

Becsületes és mértéktartó vagy, ritkán veszted el a fejed. A megjelenésed arisztokratikus, szereted az elegáns holmikat, az öltözéked mindig tökéletes. Szívesen dolgozol egyedül, és minden esetben vállalod a felelősséget.

5-ös sorsszám: Ha az 5-ös sorsszámot kaptad eredményül, akkor elmondható rólad, hogy nagyvonalú, optimista, nyitott és szerencsés személyiség vagy, akinek jobbnál jobb lehetőségeket kínál fel az élet.

Neked azért sincs nehéz dolgod, mert az önbizalmad és a megnyerő kiállásod szimpatikussá és megbízhatóvá tesz. Az emberek szeretik a társaságodat, mivel jó a humorod, mindenkivel barátságos és közvetlen vagy, és elnézed mások hibáit.

Olyan ember vagy, akinek nem kell mindenért megdolgoznia, ugyanis sok dolgot csak úgy megkapsz az élettől, ami miatt sokan irigyelnek. Nagyon szeretsz utazni, és imádod szabadon felfedezni a világot.

6-os sorsszám: Azt árulja el rólad a 6-os sorsszám, hogy alapvetően optimista vagy, és csak néha lehet látni rajtad, hogy rossz a kedved. Nagyon erősen vágysz a harmonikus lelki életre. Emellett az is jellemző rád, hogy ha kiszemelsz valakit, akkor az illető nem menekülhet előled.

7-es sorsszám: A 7-es sorsszám alapján elgondolkodó, befelé forduló személy vagy, aki imádja az egyedüllétet és a nyugalmat, valamint szívesen tűnsz el a tömegben. Neked nehezebb dolgod van másoknál, mert nem fogadod el magadat és a világot, ráadásul mindenben a rosszat látod.

8-as sorsszám: Ha a 8-as sorsszámot kaptad eredményül, akkor harcias személyiség vagy. Egész életedben harcolsz, ugyanis nagyon akaratos vagy, és minden esetben véghezviszed, amit kitaláltál. Ösztönösen cselekszel, nem gondolod meg háromszor, mire hozzáfogsz valamihez. Szenvedélyes vagy az élet minden területén. Jellemző rád, hogy mindig a legmagasabbra törsz, és meggyőződésed, hogy a versenyek azért vannak, hogy neked legyen miben győzni.

9-es sorsszám: Ha a 9-es a sorsszámod, akkor az életutad arról szól, hogy humanitárius cselekedeteket hajts végre. Belőled remek diplomata, környezetvédő, állatorvos, tanár, bíró, szociális munkás, ápoló vagy gyógyító válhat, hiszen jellemző rád az önzetlenség, a türelem, a megbízhatóság és a becsületesség.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló