Ezeket a dolgokat lehet, hogy még nem tudod Jennifer Anistonról (1. rész)



Érdekességek a híres színésznőről.Titkos Instagram profilján keresztül próbálta megérteni a közösségi média működését, amit később felrobbantott: 2019. október 15-én jelent meg az Instagramon Aniston, aki először a Jóbarátok sztárjaival készült közös fotót osztott meg, ezzel pedig felrobbantotta a netet, ami esetében nem túlzás, ugyanis az Instagram szóvivője elismerte, hogy valóban a színésznő iránti hatalmas érdeklődés miatt omlott össze az oldal.

Aniston az egymillió követőt leggyorsabban elérve Guinness rekordot állított fel, jelenleg 41,6 millió követője van. Az 5 óra 16 perces rekordját 2020 szeptemberében döntötte meg Sir David Attenborough, ugyanis neki 4 óra 44 perc alatt jött össze az egymillió követő.

A képet már 16 és félmillióan kedvelték és félmillióan szóltak hozzá. A színésznő főleg vicces képeket oszt meg, de a saját hajápolószer márkáját is reklámozza, sőt, eredetileg annak a népszerűsítése miatt regisztrált az oldalra, de a koronavírus-járvány közbeszólt, és amiatt pangott a piac, így ő az Instagramon ragadt.

A színésznő elárulta Jimmy Kimmelnek, hogy volt egy titkos profilja is, aminek a célja az volt, hogy jobban megismerje a közösségi média működését és buktatóit, mielőtt színre lép. 2022 decemberében egy interjúban arról beszélt, hogy igazi szenvedésnek érzi a közösségi médiában való jelenlétet.

Esélyes volt a Ponyvaregény női főszerepére: Bár Mia Wallace és Uma Thurman neve mára egybeforrt, mégis Tarantino arra is gondolt, hogy Jennifer Aniston és Julia Louis-Dreyfus is játszhatná a karaktert, ám ők elfoglaltak voltak, ami egyeztetési problémákat okozott. Tarantino azonban később együtt dolgozott Anistonnal, méghozzá a Steven Spielberg’s Director’s Chair című videójátékon, ami tulajdonképpen egy interkatív film volt.

A Hatalmas szív Brad Pitt és Aniston közös produkciós cégének, a Plan B-nek a filmje lett volna, ám a válásuk után a Pitt kapta a céget. A szakítás előtt Aniston azt mondta, hogy örömmel eljátszotta volna Mariane szerepét, de a kész alkotásban már Angelina Jolie szerepelt. Később Pitt és Jolie azt állították, hogy Aniston soha nem érdeklődött a szerep iránt.

A Szívtiprók főszerepeit Sigourney Weaver és Jennifer Love Hewitt játszották, ám mielőtt megkapták volna a munkát, azzal kapcsolatban felmerült például Cher és Aniston neve is, miközben folyamatosan cserélődött a forgatókönyvírók és rendezők személye. Amikor Cher Beleive című albuma óriási siker lett, és világkörüli turnéra indult, akkor kiszállt a produkcióból, és vele együtt Aniston is hátat fordított.

A színésznő még a Jóbarátokban szerepelt, amikor felajánlották neki, hogy szerepeljen az NCIS sorozatban, ami végül ütemezési problémák miatt nem valósult meg. Aniston a sok film és sorozat közül valószínűleg a Pixelt bánja a legkevésbé, hogy egyeztetési problémák miatt kimaradt belőle.

Problémái voltak az önértékelésével, anyjával nem nagyon jött ki: Tanulási nehézségekkel küzdött gyerekkorában Aniston, aki emiatt úgy érezte, hogy a társai okosabbak nála. Csak a húszas éve elején derült ki, hogy a problémái hátterében diszlexia áll, ami némileg megnyugtatta a színésznőt.

Ugyanakkor amellett, hogy a diáktársai kigúnyolták, még a modell és színésznő anyja is erősen kritizálta, ami miatt többször is válságba került a kapcsolatuk, és amiért Aniston az esküvőjére sem hívta meg.

Nancy Aniston olyanokat mondott otthon a lányának, hogy: „Buta, unalmas, nem vonzó és nem tud megtartani maga mellett egyetlen férfit sem, szomorú, gyermektelen nő.”

A színésznő anyja az interjúkban sem titkolta a lányáról alkotott véleményét, a kapcsolatukon pedig tovább rontott az 1999-ben megjelent From Mother and Daughter to Friends: A Memoir című könyve.

Aniston terápiára járt, és sok időbe telt, mire sikerült mindezt feldogoznia, viszont ez segített neki a válása átvészelésében is. Emellett bokszol is. Az erős hollywoodi nőként ismert Aniston szeretne jó példát mutatni a fiataloknak.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló