Szellemként kísértő hírességek



A beszámolók szerint napjainkban is kísértenek ezek az évek óta elhunyt színészek, zenészek és más sztárok.Michael Jackson: Amerika több területén is látták a néhány éve elhunyt énekest, ám talán a legmegbízhatóbb forrásnak a húgát nevezhetjük. LaToya Jackson a Celebrity Big Brother című valóságshow-nak mesélte el, hogy gyakran érzi a bátyja jelenlétét, és az is előfordult, hogy hallotta, hogy Jacko sztepptáncol a házban. Ezt LaToya testőre is hallotta, aki egyébként más rejtélyes zajokról is beszélt.

A Black Eyed Peas frontembere, will.i.am is mesélt arról, hogy a sztár nem sokkal a halála előtt egy visszatérő lemezen dolgozott, aminek will.i.am volt a producere. A két előadó annyira összebarátkozott, hogy Jacko még mindig látogatja a kollégáját. Will.i.am elmondása szerint Jacko furcsa jelenésekkel próbálja felhívni magára a figyelmet, ám az énekes ezektől rettenetesen megijed.

Harry Houdini: A nagy szabaduló művész állítólag hiába halt meg, mert még mindig gyakorolja az otthonában a trükkjeit. A Los Angelesben található Laura Canyonnál elhelyezkedő rezidencia többször cserélt gazdát az elmúlt évtizedekben, aminek oka az, hogy a bűvész időnként felbukkan.

Egy 1978-as feljegyzés szerint tányérok repkedtek a konyhában, az ajtók pedig maguktól nyíltak-csukódtak. Habár egy tányér sem tört el, mégis a tulajdonosok jobbnak látták, ha gyorsan új otthon után néznek. 1985-ben, miután évek óta nem tudták eladni, lebontották az épületet.

Amy Winehouse: 27 évesen, az otthonában, alkoholmérgezés következtében halt meg az énekesnő, akinek a volt párja, Pete Doherty kénytelen volt Párizsba menekülni, miután háromszor-négyszer meglátta a híresség árnyékát a lakásban, sőt, az is előfordult, hogy a tükörben pillantotta meg az énekesnőt. Igaz, Doherty híres az alkohol és drog problémáiról, tehát legyinthetnénk, hogy csak hallucinált, ám elméletileg akkor tiszta volt, amikor a jelenések történtek.

John Lennon: A New York-i Dakota ház előtt lőtték le a sztárt, akinek a halála csak olaj volt a tűzre, mivel a ház addig is a paranormális jelenségek melegágyának számított. Erről Lennon felesége, Yoko Ono beszélt, amikor bevallotta, hogy furcsa jelenségeket tapasztaltak a falak között, és valószínűleg Lennon csatlakozott a házban kísértő lelkekhez.

Erre utal az is, hogy néhány héttel a gyilkosság után a ház lakói panaszt tettek a gondnokságnál, mert valaki ólálkodott Lennon egykori lakásában, pedig már Yoko Ono sem lakott ott. A lakók úgy hallották, mintha valaki bútorokat tologatott volna a lakásban, ám hiába nézték át a helyet, senkit és semmit sem találtak.

Később az egyik portás közölte a főnökével, hogy felmond, majd sok győzködés után elárulta, hogy azért döntött így, mert az egyik éjjel egy árny tornyosult fölé, amikor aludt, és rákiáltott, hogy keljen fel, amikor pedig a portás kinyitotta a szemét, akkor egy éppen eltűnő Lennon arcot látott.

Egy másik esetben maga Paul McCartney számolt be arról, hogy 1995-ben a John Lennon Free as a bird (Lennon szabad, mint a madár) című számát vettek fel Ringo Starral, és George Harrisonnal, amikor hirtelen lehűlt a levegő, a gitár néhány húrja pedig magától megpendült.

Állítólag a Ringo Starhoz közeli hangszóróból a „hello” szűrődött ki, ennyi pedig elég volt, hogy félbeszakítsák a próbát, mert a társaság úgy vélte, hogy Lennon nincs jó hangulatban. McCartney szerint a jelenség oka az volt, hogy Lennon nem akarta, hogy abban a stúdióban rögzítsék a dalt, ezért kerestek egy másikat, ahol nem zavarta meg paranormális jelenség a munkát.

Anna Nicole Smith: Az egykori playmate életében arról beszélt, hogy egy szellemmel létesített szexuális kapcsolatot. Néhány évvel ezelőtt a híresség holttestét a seminole-i Hard Rock Hotel egyik szobájának a fürdőjében találták meg. A tragédia után újraszámozták a szobákat, ám a szemtanúk szerint Anna Nicole Smith szelleme nem távozott el, hanem a folyosókon bolyongva keresi a halála helyszínét.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló