Mit árul el a párkapcsolatodról a számmisztika?



Tartogat-e karmikus leckét a jelenlegi kapcsolatod?

Írd fel a neved egy lapra, majd keresd ki az alábbi táblázatból a nevedben szereplő betűkhöz tartozó számokat. Ha ezzel kész vagy, akkor nézd meg, hogy mely számok hiányoznak a számsorból. Ezután add össze a hiányzó számokat. Ha kétjegyű számot kaptál eredményül, akkor azt egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet. Ha megvan a végeredmény, akkor olvasd el az ahhoz tartozó jellemzést!1-es karmaszám: A karmaszámod alapján a párkapcsolatban valószínű, hogy a kedvesed nem akar felvállalni, vagy nem akar házasságot kötni. A jelenlegi párkapcsolatod akkor is lehet karmikus, ha társad folyamatosan bizonytalanságban tart, és úgy érzed mellette, hogy bármelyik pillanatban szakíthat veled. Az sem kizárt, hogy a párod kimondottan felelőtlen, és gyakran úgy érzed, hogy kizárólag magadra számíthatsz.

2-es karmaszám: A jelenlegi párkapcsolatod akkor karmikus jellegű, ha amiatt nagyobb pénzbeli veszteségeket kell átélned, vagy valamilyen szempontból veszélyezteti az anyagi biztonságodat. Ez jelenthet például azt, hogy pénzügyileg nem támaszkodhatsz a kedvesedre, ugyanis neked kell megteremtened az anyagi biztonságot. Az is karmikus jellegű kapcsolatra utal, ha a párod nem tudja beosztani a pénzt, és a családi kassza kezelése is rád marad.

3-as karmaszám: A karmaszámod alapján akkor karmikus a jelenlegi párkapcsolatod, ha a kedvesed is munkamániás, ami miatt soha nem jut elég ideje rád. A te feladatod most az, hogy engedd el a haragod és találd meg azt a munkát, amelyet örömmel tudsz végezni!

4-es karmaszám: A mostani párkapcsolatod abban az esetben karmikus jellegű, ha a kedvesed titkolózó, és állandóan úgy érzed, hogy rejteget valamit előled, vagy nem mondja el a teljes igazságot.

Arra is gyanakodhatsz, hogy valamit elzár előled, ugyanúgy ahogy előző életedben te zártad el magadat mások elől. Két zárkózott ember csak távolodni tud egymástól! Ha nem akarod elveszíteni a szerelmedet, akkor valakinek változnia kell. A karmikus leckéd szerint neked.

5-ös karmaszám: A jelenlegi párkapcsolatod abban az esetben karmikus, ha azt tapasztalod, hogy a társad viselkedése rákényszerít a döntéshozásra. Nagyon idegesíthet a társad hezitálása, határozatlansága, ahogy az is, ha helyette is neked kell döntened.

6-os karmaszám: A jelenlegi párkapcsolatod abban az esetben karmikus, ha sokat vitatkoztok mások szokásai és származása miatt. Ha a kedvesed nem fogad el olyannak, amilyen vagy, akkor jusson eszedbe, hogy előző életedben te sem voltál toleráns!

7-es karmaszám: A jelenlegi párkapcsolatod abban az esetben karmikus jellegű, ha a kedvesed tekintélyelvű ember, és mindig a pozíciójuk alapján ítéli meg az embereket. Az is lehet, hogy a párod kevesebbre tart, például csak a nemed miatt. A karmaszámod alapján az is lehet, hogy a olykor kifejezetten zsarnok és uralkodni próbál feletted.

8-as karmaszám: A kapott karmaszám szerint valószínű, hogy egy olyan emberrel alkotsz egy párt, aki szélsőséges, az egója pedig túl nagy. Ez a személy sokáig háttérbe szoríthat, megfélemlíthet, és semmibe veheti a kapcsolatotokat, ezért a végén teljesen megsemmisülve mondasz le a saját akaratodról, igényeidről.

A karmikus leckéd célja egyáltalán nem az, hogy mondj le mindenről, hanem az, hogy találd meg az egyensúlyt a saját és mások akarata között! A jövőben bátran állj a sarkadra, amikor kell, és engedj, amikor a helyzet azt kívánja!

9-es karmaszám: A karmaszámod alapján a jelenlegi párkapcsolatod akkor karmikus, ha úgy érzed, hogy a kedvesed semmibe veszi a művészi képességeidet, és kicsit sem érdekli, ha alkotsz valamit. Mindez nagyon rosszul eshet neked, viszont ez az, ami arra motivál, hogy egyedül küzdj meg azért, amit az előző életedben elhanyagoltál.

Támogatásra ne számíts, mert egyedül kell megvalósítanod ezt a karmikus leckét, amit akkor is meg kell tenned, ha nincs senki, aki úgy értékelne, ahogyan szeretnéd.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló