Nyaralás horoszkóp 2023 (2. rész)



Hova kellene utaznod a csillagjegyed alapján?Mérleg: A megerőltető gyalogtúrákat nem, de a könnyed tengerparti sétát nagyon élvezed. Mérleg jegyűként szívesen töltöd az idődet a friss levegőn, ahol természetesen legyenek körülötted mások is, hiszen szereted a társaságot.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint az ausztriai, török vagy francia nyaralást élvezheted a leginkább idén.

Skorpió: Gyakorlatias és szorgalmas teremtésként a nyaralásodat sem tudod semmittevéssel tölteni, ezért már két nap után megunnod a wellnesst és a tengerparti lazítást. Igényled az inspiráló kulturális hatásokat, és érdekelnek a régi korok emlékeinek tanulmányozása.

Az útjaidat minden esetben részletesen megtervezed. Nem szokásod szórni a pénzt, ezért az akciós ajánlatok közül választasz, méghozzá olyan helyszínt, ami bővelkedik a kulturális és történelmi látnivalókban.

Mivel egyedül nem szeretsz utazni, ezért kisebb baráti társasággal vagy a családoddal nyaralsz. Olykor előfordul, hogy aggodalmaskodsz, körülményesen viselkedsz és semmivel sem vagy megelégedve. Téged nehéz rávenni, hogy lazíts és ne agyalj folyton a gondokon.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint idén Horvátország, Törökország, Svájc vagy Kréta lenne ideális úti cél a számodra.

Nyilas: A csillagjegyed alapján veled a nyaralás tele van változatossággal. Imádod kipróbálni a helyi szokásokat, sziporkázol, szórakozol, szórakoztatsz és tapasztalatokat gyűjtesz a vakációd ideje alatt. A nyugtalan természeted miatt képes lennél naponta más helységet felfedezni.

Nyilas jegyűként a kíváncsiságod arra motivál, hogy utazz minél többet, méghozzá főleg külföldre. A városlátogatásokat imádod, ahogy a tengeri hajóutakat is. Emellett remek érzéked van az idegen nyelvekhez, ami miatt gyorsan megtanulod a nélkülözhetetlen kifejezéseket, amikkel bárhol elboldogulsz.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint idén Tunéziában, Észak-Olaszországban vagy Egyiptomban lenne érdemes nyaralnod.

Bak: Kényelemszerető Bakként biztos, hogy nem lehet rávenni a vadkempingezésre, az autóstoppos túrákra és a kalandos kirándulásokra. Számodra az álomutazás az, ha legjobb barátaiddal ehetsz-ihatsz és élvezheted a pihenés adta örömöket.

Hozzád egy festő környezet, minden luxussal felszerelt szálloda és a helyi ételspecialitások illenek. A szabadságra mindig gondosan és komótosan készülsz, az pedig még boldogabbá tesz, ha nyugodt tempóban fedezheted fel a látnivalókat.

Az utazási horoszkóp szerint Svédországban, Írországban, Törökországban, Görögországban, Caprin és Cipruson érezheted a legjobban magad 2023-ban.

Vízöntő: A csillagjegyed alapján érdekel a spiritualitás és szívesen ismersz meg idegen kultúrákat, de ugyanakkor elég hedonista természet vagy, ami miatt a kényelmet is szereted, ezért fontos számodra a megfelelő szállás. A rejtélyek és nyomozás iránti vágyad az utazásaidban is megnyilvánulnak.

Aki veled nyaral, az biztos, hogy intenzív, szenvedélyes és izgalmas időtöltésre számíthat. Imádod a felfedezést, a kalandokat és szívesen vállalsz kockázatot. Boldogan körülutazod a világot, de a legszívesebben a távoli, egzotikus helyeket szereted felfedezni. Emellett imádod a gyógyfürdőket és a vízpartokat.

A 2023-as utazási horoszkóp szerint Marokkót, Japánt, Norvégiát, Portugáliát, vagy Indiát kellene idén felfedezned.

Halak: Érzékeny Halakként leginkább kettesben szeretsz nyaralni egy meghitt helyen a pároddal. Ahhoz, hogy tökéletesen kikapcsolódj, vízre és nyugalomra van szükséged, éppen ezért nem szereted a csoportos utazásokat.

Leginkább a tenger, vagy a nagy tavak partján érzed jól magad. Szívesen bérelsz egy kis házat, hogy családias környezetbe nyaralj, ugyanis számodra akkor a legjobb a vakáció, ha otthonosan érzed magad az új környezetben.

Mindemellett romantikus lélekkel megáldott személy vagy, imádod a történelmet és a múltból fennmaradt műemlékeket. A 2023-as utazási horoszkóp szerint egy horvát tengerparti nyaralásra lenne szükséged idén.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló