Tudd meg, hogy mit árul el a sorsodról a születési neved!



Neked mit írtak meg az égiek a nevedben?

Keresd ki az alábbi táblázatból a neved betűihez tartozó számokat, majd add össze azokat addig, amíg egyjegyű számot, vagy a 11-es, 22-es mesterszámot nem kapsz eredményül.1-es névszám: Igényled a közönséget, az olyan emberek társaságát, akik csodálnak és tanácsért fordulnak hozzád. Mivel szórakoztató, vidám és kiváló előadó vagy, ezért szeretnek mindenféle társaságban. Az ellentmondást nem viseled el, emiatt ellenségeid is vannak.

2-es névszám: Téged minden vonz, ami veszélyes, kockázatos. Az intelligenciáddal sikerül az utolsó pillanatban legyőzni az akadályokat. Erős és bátor teremtésként folyton harcolsz valamivel vagy valakivel. Nem viseled el mások uralmát, és folyton fellázadsz a kötöttségek ellen. Tudsz azonban gyengéd és érzelmes is lenni, véded a rászorulókat és nagyon szereted a gyerekeket.

3-as névszám: Sokszor túlságosan megbízol az emberekben, ami miatt előfordul, hogy csalódnod kell. A jövőben jobb lenne, ha alaposabban megválogatnád a barátaidat, mert hajlamos vagy rosszul választani. Becsületes, nagylelkű személy vagy, a barátaidnak pedig mindig hajlandó vagy segíteni.

4-es névszám: Utálod az erőszakot, képes vagy mindenkinek megbocsátani, mindenkit megértesz és rendkívül jó szívű ember hírében állsz. Imádod a gyerekeket és az állatokat. Az aggodalmaid hétköznapiak, nehezen hozol döntést, ami előtt sokat gondolkodsz a kérdésen.

5-ös névszám: Kiváló barát vagy, aki odaadó figyelemmel hallgatja végig mások panaszait, titkait, amiket soha nem adsz tovább, hanem megtartod magadnak. A tanácsaiddal, ötleteiddel és a belőled áradó szeretettel képes vagy jó útra terelni azokat, akiknek erre szükségük van.

6-os névszám: A barátaidat alaposan megválogatod, és kiváló érzékkel gyűjtöd magad köré a jó embereket. Bár erőszakos vagy, mégis veszélyessé csak akkor válsz, ha megzavarják a nyugalmadat. A családodat és a barátaidat igyekszel megvédeni minden bajtól. Ha egyszer valakit megszeretsz, akkor az a személy számíthat a sírig tartó hűségedre.

7-es névszám: Nehezen fogadod meg mások tanácsait, véleményeit, ugyanis inkább saját magadra hallgatsz. Átgondoltan hozol döntéseket. Mások számára kiszámíthatatlannak tűnhetsz. Mivel az érzelmeidet nem szívesen mutatod ki, ezért sokszor előfordul, hogy nyugodt, vidám álarcod mögött hatalmas viharok dúlnak.

A sérelmeket nehezen engeded el, sokáig őrzöd őket, és a legjobb pillanatban állsz bosszút. Külsőben és beszédben is különbözöl az átlagtól.

8-as névszám: Imádod a jólétet, és mivel a 11-es személyiségszám szerint győzelemre születtél, ezért nagy eséllyel sikerül megteremtened magadnak és a szeretteidnek az anyagi jólétet. A téged fenyegető legnagyobb veszély az, hogy ha túl sok dologgal foglalkozol egyszerre, akkor azzal elaprózod magad, kimeríted az energiádat, éppen ezért törekedj arra, hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozz!

9-es névszám: Neked a birtokodban van minden, amivel ajtókat nyithatsz meg magad előtt az életben, úgyhogy csak használd bátran, elvégre téged minden érdekel! Jól tudod, hogy bármihez nyúlsz, azzal hamarosan sikert érsz el.

A névszámod alapján imádod az elismerést, mások csodálatát és a közönséget, viszont nehezen barátkozol, mivel nem bízol meg másokban, ők pedig nem értenek téged.

11-es névszám: Előfordul, hogy a túlzott lelkesedésed már-már fanatizmusig fajul, ami veszélyes terep. Nem szokásod elfutni a felelősség elől, és a hazugság sem tartozik az eszközeid sorába. Sokan úgy vélik, hogy kemény vagy, de ennek ellenére bőven akad tisztelőd és barátod.

22-es névszám: Könnyen átragad másokra a vidámságod és életkedved, valamint csodálatos az egyéniséged és a munkabírásod. A legfőbb tulajdonságod mégsem ez, hanem a szabadság szeretete és az önállóság. Mivel nem viseled el a kötöttségeket, ezért bátran áthágod a szabályokat. Kizárólag azokban a helyzetekben érzed magad komfortosan, amelyekben szabadon, megállás nélkül mozoghatsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló