Fedezd fel a rejtett énedet!Válassz egy képet az alábbiak közül a neked szóló jellemzésért!1. kép: Azt árulja el a rejtett énedről a döntésed, hogy bátor és extrovertált személyiséggel megáldott ember vagy, ez pedig a társaság szívévé tesz téged. Jellemző rád, hogy mindig megnyersz magadnak másokat az értelmeddel, humoroddal és kedvességeddel.

Az is elmondható rólad, hogy a pillanatnak élsz, és nem loholsz az elképzelt jövő után. Szereted a természetet, szívesen tanulsz és boldogan bővíted az ismereteidet. Mindemellett az is jellemző, hogy a szívedre hallgatsz, és mindig nagyon várod, hogy hova vezet el legközelebb.

2. kép: Ha a belső hangodra hallgatva a második képen látható hegyet választottad, akkor ez azt árulja el a rejtett énedről, hogy csendes személyiség vagy, aki általában az elmélkedéssel teli utat keresi az életben. Jellemző rád, hogy nem kedveled az embertömeget és a túl zajos helyeket.

Rólad az is elmondható, hogy a saját magad társaságát szereted a legjobban, és órákon keresztül képes vagy egyedül lenni, ugyanis ilyenkor töltődsz fel testileg és lelkileg. Amennyire teheted, belekóstolsz az életbe. Született filozófus vagy, néhány gondolatod pedig még a valódi életben is testet ölt.

Mindemellett az is jellemző a személyiségedre, hogy számodra fontosak az emberek, és örömödet leled a kapcsolataidban, amik ezért első helyen állnak a fontossági sorrendedben.

3. kép: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a harmadik képen szereplő hegy tetszik a legjobban, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy nyugodt, összeszedett személyiséggel megáldott ember vagy, aki szeretne a béke útján járni az éltében.

Az általad választott hegy alapján az is jellemző rád, hogy gyakorlatias vagy, ezért szeretsz csak annyi energiát ráfordítani valamire, amennyi szükséges. Téged nem lehet különösebben ambiciózusnak nevezni, éppen ezért szereted általában a könnyebb utat választani. Mások szerint következetes, jó hangulatú személy vagy, akinek jelenléte megnyugtatja az embereket.

4. kép: Ha a negyedik képen látható hegy ragadta meg a tekintetedet, akkor ez azt árulja el a személyiséged rejtett oldaláról, hogy elképesztően független teremtés vagy, akinek megvan a saját, egyedi módja, amivel végig akarja járni az életútját.

Tekintve, hogy optimista és reményteljes ember vagy, ezért ennek köszönhetően rengeteg lehetőséget kapsz az élettől. A privát szférádat erősen véded, és mivel utálod a konfliktusokat, ezért igyekszel elkerülni azokat.

Az általad választott hegy alapján az is jellemző rád, hogy könnyen kijössz másokkal, és nem szoktál sietni. Másokkal szemben midig türelmesen viselkedsz. Mindenki szerencsésnek érezheti magát, akit a barátodnak nevezel, hiszen hajlamos vagy átvállalni tőlük a terheik egy részét, ha erre szükség lenne.

5. kép: Ha az ötödik képen szereplő hegy nyerte el a tetszésedet, akkor azt árulja el rólad a döntésed, hogy született kalandor vagy és rajongsz a kihívásokért. Az adrenalinfüggő személyiségeddel képes vagy akciófilmmé változtatni az életedet.

Az általad választott hegy alapján az is jellemző rád, hogy szereted áthágni a szabályokat, és nem tartod sokra a korlátozásokat sem. Vágysz a szabadságra és a kiszámíthatatlanságra, amire szükséged is van. Szeretnéd a lehető legteljesebben kiélvezni az életet, és nem hagyod, hogy ebben bármi, vagy bárki megakadályozzon.

6. kép: Ha az összes kép közül az utolsón szereplő hegy tetszett meg a legjobban, akkor azt árulja el a rejtett énedről a döntésed, hogy hajlamos vagy a járt utat elhagyni a járatlanért azért, hogy megtaláld a sajátodat.

Született magányos farkasként sokkal jobban szereted az egyedüllétet a társaságnál. A te világnézeted olyan, amit mások különösnek találhatnak. Emellett jellemző rád, hogy igazán tiszteled a természetet, és igyekszel a lehető legtöbb időt tölteni a szabadban.

Az általad választott hegy alapján a te utad az, hogy kibontakoztasd a kreatív, művészi oldaladat, hogy újíts és csendesen élvezd mindezt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló