Második esélyt kapsz az idei második Kos újholdtól



Erre számíthatsz április 20-án a csillagjegyed alapján!Kos: Valószínű, hogy már napok óta érzed, hogy valamin változtatnod kell. Az április 20-ai újhold második esélyt ad neked, mivel idén már volt újhold a csillagjegyedben, méghozzá március 21-én. A mostani Kos újhold a külső-belső megújulásra ad esélyt neked.

Bika: A csillagjegyed alapján elhanyagolható hatást gyakorol rád az idei második Kos újhold. Ugyanakkor ettől még lehetsz nyitott az újra és belekezdhetsz valami újba, viszont ne számíts gyors eredményre!

Ikrek: Az idei második Kos újhold hatására új barátokat, támogatókat és mentorokat szerezhetsz. Ikrek jegyed alapján valószínű, hogy sok barátod van, de ne feledd, hogy szövetségesekből és jó szándéktól vezérelt segítőkből soha nem elég.

Rák: Ha van már állásod, akkor új feladatot, új pozíciót vagy új főnököt kaphatsz, de akár új munkát is kereshetsz. Ha jelenleg munkanélküli vagy, akkor az újhold megvilágít neked valami újat. Légy nyitott, mert valószínű, hogy ez a dolog nem nyerte el a tetszésedet március 21-én, az előző Kos újhold idején.

Oroszlán: Remek hatással lesz rád az ide második Kos újhold, ugyanis azt veheted észre, hogy inspirálóan hat rád minden és mindenki, nagyra törő tervek és távolba mutató vágyak fogalmazódnak meg benned, és szíved szerint azonnal a tettek mezejére lépni. Ezzel kapcsolatban ne feledd, hogy a sikerhez szükség van az átgondolt tervezésre!

Szűz: A szádat húzva fogadod a második Kos újhold hírét, mivel rád nem gyakorol közvetlen hatást. Úgy érzed, hogy felesleges a hírverés az újhold körül, hiszen téged nem az elméletek, hanem a tények érdekelnek, amit jól teszel.

Mérleg: A horoszkóp szerint nincs mitől félned. A Kos újhold biztos, hogy sok új embert hoz az életedbe. Lehet köztük új barát, szerelem, kolléga, de akár rivális is. Az csakis rajtad múlik, hogy kiből mi lesz, ugyanis ez a nyitottságodon és az aktuális állapotodon múlik.

Skorpió: Ha március 21-én, az előző Kos újhold napján nem foglalkoztál azzal, hogy itt a lehetőség és az idő az újításra, akkor április 20-án kapsz erre egy második esélyt. A második Kos újhold hatására új eszközt és módszert kapsz, vagy találsz arra, hogy hatékonyabban végezd a munkádat.

Tekintve, hogy ezek fontosak a számodra, ezért elégedett leszel, és a munkatársaid is elégedettek lesznek veled. Ne feledd, hogy a jó munkához szükség van a jó eszközökre, amelyek jó szolgálatot tesznek neked.

Nyilas: Inspiráló hatást gyakorol rád az idei második Kos újhold. A kreativitás megnő, aminek hála rengeteg új ötleted támad. Ezek között egyelőre ne szelektálj, mert ráérsz később is eldönteni, hogy minek van itt az ideje és mivel lenne érdemes még várnod.

Bak: Az otthonodba, a családodba és a munkádba hoz újdonságot az idei második Kos újhold. Ez jelentheti azt, hogy gyarapodik a család, új fejlemény történik ingatlan ügyben, költözhetsz, vagy a céged költözhet. Mindez nem lesz az ínyedre, hiszen te mindenből kardinális kérdést csinálsz.

Vízöntő: Ha azon töröd a fejed, hogy elutazz és/vagy tanulj, akkor remek lehetőséget kapsz a Kos újholdtól. Akkor is, ha még nem fogalmazódott meg benned az utazás és/vagy tanulás gondolata. Az idei második Kos újhold másodjára teszi fel neked a kérdését, hogy miért nem vágsz bele valami újba?

Ne aggódj, mert senki semmit nem fog erőltetni! Az viszont szinte biztos, hogy meg fogod bánni, ha kihagyod ezt a lehetőséget! A Kos újhold feltüzel, energiával tölt fel, amit érdemes újításra fordítani.

Halak: Óvatosságra kér a Kos újhold, méghozzá főleg anyagi téren. Az idei második Kos újhold immár másodjára mutat neked új pénzforrást, amivel kapcsolatban kérdés, hogy megéri-e neked, van-e szabad kapacitásod rá, hiszen annak semmi értelme, ha túl vállalod magad.

Könnyen lehet, hogy ezen már március 21-én, az előző Kos újhold idején is elgondolkodtál. Azóta mérlegelhettél, aminek eredményeként levont következtetéseidet bevetheted a gyakorlatban és dönthetsz végre.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló