Mivel akadályozod magad a szerelemben? (1. rész)



Ez a horoszkóp elárulja, hogy mi az, ami miatt nincs sikered a párkeresésben.Sok oka lehet annak, hogy nem találsz párt, ám az asztrológia szerint a csillagjegyed is akadályozhat a szerelemben. Azt, hogy hogyan, és mit tehetsz ellene, az alábbi horoszkópból tudhatod meg.

Kos: A csillagjegyed alapján azért nem találod életed párját, mert ellököd magadtól a szerelmet, ugyanis nincs türelmed a játékhoz. Kos jegyűként azonnal tudni akarod, hogy mi van közted és a másik fél között.

Szívből utálod ezt a bizonytalanságot a „beszélgetés” és a „randevúzás” között. Számodra nincs semmi izgalmas ebben az egész „Mi lenne ha?” történetben, sőt, szorongást érzel miatta. A kiszemelted pedig lelép, mielőtt esélye lenne a szerelemnek, hiszen elijeszted a viselkedéseddel.

Ha meg akarod találni a másik feledet, akkor muszáj bíznod a folyamatban, és el kell fogadnod, hogy a szerelemnek idő kell!

Bika: Bika jegyed alapján azért nem találod életed párját, mert képtelen vagy a kompromisszumkötésre. Jellemző rád, hogy elképesztőn makacs vagy. Az esetek többségében kizárólag a saját nézőpontodból látod a dolgokat, ám az rossz hatással van a kapcsolatodra, ha soha nem foglalkozol mások szempontjával, ami főleg konfliktusok idején probléma.

A volt szerelmeid értéktelennek érezték magukat melletted, mert soha nem próbáltad igazán megismerni őket, megérteni, hogy honnan jöttek, mit éltek már át. Ha arra vágysz, hogy megtaláld életed párját, akkor muszáj lejjebb adnod a büszkeségből és a makacsságból. Hagyd magad tévedni, engedd el magad, és ne légy ennyire merev!

Ikrek: Ikrek jegyűként jellemző rád, hogy ellököd a szerelmet, mert állandóan a következő jó dolgot keresed. Szokásod, hogy amikor kezdene komolyra fordulni a dolog, te visszalépsz és szakítasz.

Bár azért küzdesz, hogy elkötelezd magad, mégis biztos vagy abban, hogy mindig van egy sokkal jobb. Folyton egyik kapcsolatból ugrassz a másikba, mert attól félsz, hogy nem elég jó. Ha szeretnéd megtalálni életed szerelmét, akkor meg kell tanulnod élvezni a kényelmet, és meg kell próbálnod hosszabb időre letelepedni, mert valószínű, hogy ez fogja elűzni a félelmedet.

Rák: A csillagjegyed alapján azért nem találod életed párját, mert eltaszítod magadtól a szerelmet, ugyanis túl bizonytalan vagy ahhoz, hogy közel engedj magadhoz másokat. Olyan erősen foglalkozol a hibáiddal és a hiányosságaiddal, hogy elhiteted magaddal, hogy azok megszabadíthatatlanná tesznek.

Szerinted csak akkor érdemes szeretni, ha tökéletes vagy. Lehet, hogy sikerül leadnod a felesleges kilókat, megkapod álmaid munkáját, több pénzt keresel, remek barátaid vannak és tökéletesen nézel ki a közösségi médiában, de azt hiszed, hogy aki érdeklődik irántad, az csak a külsőségek miatt teszi, és nem azért, amilyen valójában vagy.

Egy olyan illetőt szeret, aki nem te vagy, és soha nem is leszel. De tudod mit? Más sem lesz! Ha szeretnéd megtalálni életed párját, akkor engedd, hogy jobban megismerjenek, mert ha közel engedsz magadhoz valakit, akkor azzal esélyt adsz neki arra, hogy azért szeressen, amilyen valójában vagy. Téged is meg fog lepni, hogy te is máshogy állsz hozzá.

Oroszlán: A csillagjegyed alapján azért nem találod életed párját, mert eltaszítod a szerelmet, ugyanis félsz a megegyezéstől. Te nagyon jól tudod, hogy mennyit érsz. Nem akarsz egy olyan ember mellett kikötni, aki nem érdemel meg, akivel kapcsoltban úgy érzed, hogy jobbat is találhatsz nála.

Elképesztően válogatós vagy a randevúkon. Már-már túl válogatós, ugyanis az hiszed, hogy az elvárásaid miatt vagy egyedi. Alapvetően az elvárásokkal nincs baj, ha azok nem irreálisan magasak.

Jegyezd meg, hogy soha nem fogsz olyan embert találni, aki tökéletes, vagy hibátlan. Olyat viszont találhatsz, akinek van hibája, de dolgozik azon, hogy szeressen és szerethető legyen. Törekedj ennek a ténynek az elfogadására és értékeld át az elvárásaidat. Hidd el, így sokkal könnyebb lesz megtalálnod a másik feledet!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló