Mivel akadályozod magad a szerelemben? (2. rész)



Ez a horoszkóp elárulja, hogy mi az, ami miatt nincs sikered a párkeresésben.Szűz: Folyton a rossz dolgokra koncentrálsz. Ennek oka az, hogy hibákat keresel. Bár ezek a hibák ellentmondanak az erkölcseidnek vagy az értékeidnek, mégsem nagy hibák. Itt nem azokról a dolgokról van szó, amelyek olyan szokások vagy döntések, amelyek rettenetesek és képtelen vagy elviselni őket. Esetedben az a helyzet, hogy minden ember szörnyen bosszantó.

Ha meg akarod találni életed párját, akkor muszáj megtanulnod kezelni az apróságokat. Ez azért fontos, mert le fogsz csúszni a mesés dolgokról, ha folyton az apróságokkal foglalkozol, ezt elhiheted!

Mérleg: Soha nem randizol, mindenkit eltávolítasz, aki közeledni próbálna hozzád. Ezt nem azért teszed, mert nem érdekel a másik, hanem azért, mert rettegsz, hogy megint összetörik a szívedet. Ha szeretnéd megtalálni életed párját, akkor muszáj erősödnöd és rugalmasabbnak lenned.

Skorpió: Azért nincs sikered a szerelemben, mert szélsőséges bizalmi problémáid vannak. Mindig falat vonsz magad köré, ha szerelemről van szó, és senkit sem engedsz közel magadhoz. Igazán senkiben sem bízol, főleg akkor nem, ha szerelemről van szó, éppen ezért óvatos vagy a romantikában, a randevúid pedig rövidek, felületesek.

Ha szeretnéd megtalálni életed szerelmét, akkor muszáj változtatnod a bezárkózottságodon, és meg kell tanulnod ragyogni. A szerelem nem fog bántani, viszont az nem kizárt, hogy az út fájdalmas lesz, ám ne feledd, hogy ami nem öl meg, az megerősít!

Nyilas: A túl nagy elvárásaiddal akadályozod magad a szerelemben. Nyilas jegyűként kissé idealista vagy, és úgy romantikázol, hogy közben szinte elveszed a partnered emberségét. Amikor komolyan kezdesz randizni valakivel, akkor rádöbbensz, hogy csak emberi mozdulatokról és tévedésekről szól az egész, ami miatt könnyen elveszted az érdeklődésedet.

A probléma az, hogy az emberek soha nem felelnek meg az elvárásaidnak. Ezt azonban ők nem tudják. Hagynod kellene, hogy az emberek önmaguk lehessenek, ne változzanak azzá, aki megfelel a számodra. Ne légy olyan kemény az emberekkel, és próbáld olyannak értékelni őket, amilyenek valójában, mert csak így lehet sikered a szerelemben.

Bak: Bak jegyed alapján azzal lököd el magadtól a szerelmet, hogy soha nem engeded el magad. Folyton keresed a kifogásokat. Egyszer túl elfoglalt vagy a munka miatt, máskor magadra kell koncentrálnod.

Bár ezek valós kifogások lehetnek, mégis te már túlzásba viszed őket. Igaz, hogy a munka nagyon fontos, de meg kell tanulnod teret engedni a szeretetnek is az életedben. Ha hiszed, ha nem, attól még független maradsz, hogy randevúzol valakivel.

Attól, hogy elmész néhány randevúra, még nem fognak kirúgni. Valószínű, hogy néhány randi után végre tisztábban fogsz látni.

Vízöntő: Azzal akadályozod magad a szerelemben, hogy soha nem beszélsz senkinek az érzéseidről. Megvetsz és utálsz minden érzelmi kifejezést. Szerinted ezek sebezhetőek és ijesztőek. Úgy érzed magad tőlük, mintha a tengerben úsznál és nem látnád annak az alját.

Ha érzed, hogy kezdesz beleszeretni valakibe, akkor menekülőre fogod. Ellököd magadtól az illetőt, szabotálod a lehetőséget, hogy működjön, mert túl kényelmetlen a számodra. Az igazság az, hogy a szerelem mindig sebezhető, ijesztő és bizonytalan, de megéri, hiszen képzeld csak el, hogy milyen, amikor működik!

Halak: Az elképesztően irreális elvárásaid miatt nem talál rád a szerelem. Szerinted a szerelemnek csak a boldogságról, rózsaszín ködről kell szólnia, de ebben tévedsz. Bár többnyire ez teszi ki a dolgot, mégis ahhoz rengeteg munka és kompromisszum kell.

Bár az állandó harc, azt jelzi, hogy összeférhetetlenség van a felek között, mégsem biztos, hogy ez egyben azt jelenti, hogy az a kapcsolat rossz. Hagyni kell, hogy legyenek nézeteltérések, amiket meg kell tanulnod kezelni. Ha szerelemre vágysz, akkor találj valakit, akiért érdemes harcolni, mert végül hálás leszel magadnak azért, hogy megtetted!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló