Ez a kutya lennél a csillagjegyed alapján!



A horoszkópból kiderül, hogy melyik fajtára hasonlítasz.Kos – shiba inu: A japán kutyafajta híres a temperamentumos természetéről, ami mellett általában tele van önbizalommal, lelkesedéssel, valamint színtiszta őszinteséggel mutatja meg az erősségeit, amelyek miatt igazi vezéregyéniség.

Bika – golden retriever: Ahogy a Bika, úgy a golden retriever is minden lábával a földön áll, keményen dolgozik, és örömét leli abban, ha segíthet másoknak. Természetesen, azért ez a kutyafajta sem hibátlan! Habár a golden retriever és a Bika is tele van jósággal és önfeláldozással, mégis hajlamosak a makacsságra, és arra, hogy birtokolni akarják a másikat az érzelmi kapcsolataikban.

Ikrek – cavalier King Charles spániel: A cavalier King Charles spániel gyorsan tanul, képes a ötletelésre, jobban szereti a társaságot a magánynál, és ugyanolyan szerethető, mint azok az emberek, akiknek Ikrek a csillagjegye. Ugyanakkor ez a kutyafajta sem makulátlan, hiszen olykor határozatlan, ami miatt ugyanúgy sok kritika éri, ahogy az Ikreket, valamint hajlamos az idegességre, a következetlenségre és a határozatlanságra.

Rák – boxer: Gondoskodó, érzelmes teremtések, akik könnyen belopják magukat mások szívébe. Az érzelmesség azonban azt is jelenti, hogy a Rákhoz hasonlóan a boxerek is erősen empatikusak lehetnek, ami miatt ki vannak téve a környezetükben lévő szeszélyes, manipulatív és bizonytalan energiáknak. Ami biztos, hogy végsőkig védik a családjukat, és minden esetben kiállnak a szeretteik mellett.

Oroszlán – francia bulldog: Szociálisak, viszont nyugodtak, melegszívűek, vidámak és remek a humorérzékük. Azt azonban nem árt tudni, hogy az Oroszlán és a francia bulldog is rosszul viseli, ha elhanyagolják, olykor pedig elvárják, hogy királyi bánásmódban részesítsék őket.

Szűz – labrador: A horoszkóp szerint a labrador lehetnél a kutyafajták közül, mivel családbarát, társaságkedvelő, kalandvágyó, imádnivaló, hűséges, kedves, nagyszerű házőrző és szorgalmas szolgálati kutya, aki ugyanolyan sokoldalú és terhelhetőek, ahogy a Szűz jegyűek.

Mérleg – beagle: Családbarátok, jól feltalálják magukat a legkülönfélébb társasági formákban, és a legtöbben kedvelik őket. Alapvetően a Mérleg jegyű emberek és a beagle-ek imádnivalóak, viszont hajlamosak a határozatlanságra, a konfrontációra, a hosszú haragtatásra és az önsajnálatba merülésre.

Skorpió – német juhászkutya: Remek vezetők, jól tudnak titkot tartani, ugyanakkor bátornak és nemesnek tűnnek, de valójában finomak és érzelmesek. Habár a Skorpiók és a német juhászkutyák elképesztően vonzóak lehetnek, mégis előfordul, hogy nehezen bíznak meg másokban, zavaróan titokzatosak, és előfordulhat, hogy erőszakossá válnak, ha provokálják őket.

Nyilas – corgi: Nyilas jegyűként corgi lehetsz a kutyafajták közül, ugyanis ő is nagylelkű, idealista, remek a humorérzéke, okos és minden esetben kiáll a szerettei mellett. Ahogy a Nyilas jegyűek, úgy a corgik is imádják a szabadságot, az új területek felfedését és az elmélkedést.

Bak – rottweiler: A Bak jegyűek és a rottweiler szeretik a családot, a hagyományokat, a zenét, a jó minőségű termékeket, de előfordul, hogy okoskodónak tűnnek, lekezelően, pesszimistán viselkednek, ráadásul nagyon haragtartók is lehetnek.

Vízöntő – angol agár: A haladó szellemű, eredeti, kimondottan független angol agár lehetsz a kutyafajták közül. Az angol agár nagy sikert arat társaságban, de azt is imádja, ha egyedül lehet. Emellett intellektuális fajta, akit az érzelmek helyett sokkal inkább a tények vezérelnek, és sokszor küzdenek a jó ügyért.

Halak – pomerániai törpespicc: A pomerániai törpespicc lehetsz, ugyanis tökéletes választás arra, hogy együtt érezzen a gazdájával és teljessé tegye az életét. Ahogy a Halak jegyű emberek, úgy a pomerániai törpespicc is végtelenül empatikus, együtt érző, kreatív, intuitív és bölcs. Az élet azonban nem könnyű vele, amikor fél, túlérzékeny, és könnyen megsértődik a legkisebb dolgon is.

(Forrás: noklapja.hu)

Ajánló

Ajánló