Nyári szerelemi horoszkópEz vár rád az évszakban az érzelmek terén.Kos: Sokat flörtölhetsz az évszakban, aminek időszakában szinte a semmiből léphet elő a szerelem. Szenvedélyes és izgalmas nyár vár rád, úgyhogy bátran vesd bele magad a szabadságba és a romantikába!

Bika: Meglepetéseket tartogat számodra 2023 nyara, ám életed szerelmére ne várj az évszakban! A legjobb az lesz, ha hagyod, hogy kimozdítsanak a komfortzónádból. Ne építs várakat a könnyed nyári flörtökre, csak hagyd, hogy részed legyen egy-két kalandban.

Ikrek: Júniusban számíthatsz izgalmas fordulatokra. Ha kapcsolatban élsz, akkor olyan új ötletekkel és tervekkel rukkolhatsz elő, amelyekkel megleped a párod, és még szenvedélyesebbé teheted a szerelmeteket. Ha párt keresel, akkor mindent elsöprő érzelmekben lehet részed 2023 nyarán.

Rák: A szerelem terén már 2023 tavasza is kedvező évszak volt a számodra, de a nyár sem fog csalódást okozni. Ha viszont régóta élsz párkapcsolatban, akkor nem kizárt, hogy egy nagy kérdőjellel kell foglalkoznod az évszakban.

Oroszlán: A csillagjegyed alapján mindig egyedit nyújtasz a párodnak. 2023 nyara kihívásokat és érzelmi kilengéseket tartogat a számodra. Ennek ellenére mesés időszakban lehet részed a pároddal, ha odafigyelsz rá és előtérbe helyezed.

Ez azért fontos, mert ez kell ahhoz, hogy a nyár végére elcsituljon minden vita, és biztos, hogy kibékültök, ha korábban összevesztettek. Az évszakban semmiféleképpen se ülj fel az érzelmi hullámvasútra! Ha párt keresel, akkor egy igazán értékes kapcsolatot tartogat számodra 2023 nyara.

Szűz: Komoly változások időszaka lesz számodra 2023 nyara, aminek hónapjaiban harmonikus párkapcsolat felé vezet az utad. Ha még nem vagy elköteleződve, akkor erre is esélyt ad az évszak. A Vénusztól nagy támogatást kapsz a nyár végén, ám minden döntésnek és lépések fontos eleme lesz, hogy ki milyen szerepet tölt be a kapcsolatban.

Mérleg: Mindenkit lenyűgözöl az egyéniségeddel és a pozitív kisugárzásoddal 2023 nyarán. Ha kapcsolatban élsz, és az mostanában nem működik, akkor tudd, hogy a nyár elejére minden rendeződik. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy szakítás lesz a hosszabb kapcsolatod vége.

Az évszakban ne feledd, hogy a boldogsághoz vezető úton előfordulnak nehéz helyzetek. A nyár közepén igazán mély érzéseket tapasztalhatsz, ám nem kizárt, hogy még korainak fogod érezni az újabb elköteleződést.

Skorpió: Habár 2023 nyara rendkívül kecsegtető időszaknak ígérkezik a szerelemben, mégis te egy kicsit befelé fordulsz. Augusztus közepén azonban váratlan változás következik be, ugyanis egy mindent elsöprő szenvedélyes szerelemben találhatod magad. Erre ne mondj nemet, mert érdemes változtatni, és időnként nem árt egy kis kaland. Forró éjszakában lehet részed, és a romantika is megjelenhet az életedben.

Nyilas: Ha van párod, akkor a kapcsolatod új szintre lép 2023 nyarán. Érzelmileg visszatérnek a régi szép idők, de ez csak egy pillanat, hiszen azóta már sok minden megváltozott, viszont az biztos, hogy a vágyak és a vonzódás visszatér a kapcsolatba.

Ha párt keresel, akkor új szerelmet hoz a nyár, és ez a kapcsolat valódi felüdülés lesz a korábbiakhoz képest.

Bak: 2023 nyarán saját magadra kell koncentrálnod és tisztáznod kell a kapcsolatról alkotott képedet. Amíg ezen nem változtatsz, amíg nem leszel nyitottabb, addig hiába is vársz szerelemre.

Vízöntő: Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagy változásokra számíthatsz 2023 nyarán. A szabadságvágyad mellett végre sikerül révbe érned, és boldog pillanatokban gazdag, kellemes nyarat tölthetsz a kedveseddel. Ha párt keresel, akkor a szabadidődben találkozhatsz egy izgalmas személlyel a nyári hónapokban.

Halak: Csábító és ellenállhatatlan időszak lesz számodra 2023 nyara, aminek hónapjaiban kalandokban lehet részed és nagyon sokat ismerkedhetsz. Nem fogod túl komolyan venni, ami az évszakban történik, ami nem baj, hiszen előfordulnak ilyen időszakok. A fontos az, hogy engedd, hogy a romantika megédesítse a nyarad.

(Forrás: ripost.hu)

Ajánló

Ajánló