2023-as nyári Tarot horoszkóp (1. rész)



Te mire számíthatsz az évszakban?Kos – A Diadalszekér: Kos jegyűként a Diadalszekér lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. A Diadalszekér a fejlődés, az előrehaladás és az utazás jelképe. Kosként imádsz élni, kalandozni, utazni és mindig tele vagy tervekkel, vállalkozó kedvvel, ráadásul ügyes irányító vagy.

Bika – A Hold: Bika jegyed alapján a Hold lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. A Hold a sokoldalúságodat, az intuitív természetedet, a kreativitásodat, az ötleteidet és a fantáziavilágodat jelképezi, ám emellett a megtévesztés és illúziói szimbóluma is.

2023 nyara erről fog szólni, ugyanis le kell számolnod az önmagaddal és másokkal kapcsolatos illúzióiddal, hogy végre meglásd az igazat. Szintén a Hold utal a lélek fényes és árnyékos oldalára, aminek megtapasztalásában bőven lesz részed 2023 nyarán.

Ikrek – A csillag: A Csillag lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. A Csillag jelképezi a reményt, a bölcsességet és a mélyebb összefüggések felfedezését, de emellett rávezet, hogy melyik úton kell elindulnod annak érdekében, hogy megvalósítsd a jövőbeli tervedet, illetve biztosít afelől, hogy összességében pozitívan alakul a helyzeted. Ugyanilyen útmutatásra számíthatsz 2023 nyarán.

Szintén A Csillag lap szimbolizálja a természetes szerencsét és a fényt, tehát azt, hogy az utad tiszta és világos, a végén pedig eléred a célodat, vagyis számíthatsz arra, hogy az álmaid valóra válnak a nyári hónapokban, a céljaidat eléred és sikert aratsz.

Ikrek jegyűként egyébként is jellemző rád a céltudatosság és a pozitív meglátások, míg a nyárra kapott Tarot lapod sikert és önmegvalósítást jelez neked 2023 nyarára.

Rák – Szeretők: Rák jegyed alapján a Szeretők lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. A Szeretők a benned lévő kettősséget és ellentmondást jelképezi. Egyfelől jelzi, hogy gazdag szerelmi élettel, színes tapasztalatokkal fogsz gazdagodni ebben a három hónapban.

Másfelől, ha kapcsolatban élsz, vagy abba kezdesz, akkor döntened kell, hogy lemondasz a korábbi, szingliként töltött életed bizonyos részeiről. Ez ellenérzéseket válthat ki belőled, elvégre tisztában vagy azzal, hogy valamit adnod kell, ha kapni akarsz, de ugyanakkor az egyedüllétre is vágyakozol.

Oroszlán – Torony: Oroszlán jegyűként a Torony lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. A Torony lehet erős és stabil, viszont össze is dőlhet, ha rossz alapokra építették, vagy rosszul húzták fel. A lap tehát azt jelzi, hogy meginognak a biztonságból magad köré emelt falak a nyári hónapokban.

A csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy ez olykor megtörténik veled, és úgy néz ki, hogy 2023 nyara egy ilyen periódus lesz a számodra. Nem kizárt, hogy te magad döntesz úgy, hogy porig rombolod önmagadat, de az is lehet, hogy egy megrázó esemény dönt le az alapzatodról.

Történjék bárhogy, az összeomlás után kemény munka lesz újra felépítened magadat, ám ne keserítsen el, mert egyre jobb és tökéletesebb leszel egy-egy ilyen romba dőlés után. 2023 nyarán a fejlődés legyen a célod, illetve az, hogy egyre jobbá, erősebbé válsz, ugyanis ez kell ahhoz, hogy önmagad légy és elérd a céljaidat.

Szűz – Az Igazság: Szűz jegyűként az Igazság lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. Az Igazság ugyanolyan, amilyen te magad is vagy, vagyis kedves, nagylelkű, diplomatikus, bátor, bölcs, mindenhol jelen van és mindenkinek jót akar. Számodra ugyanolyan fontosságú az igazság, az intelligencia és a szépség.

2023 nyarán többféleképpen is megjelenhet az igazság az életedben. Így például felfedezheted a személyiséged hibáit, amiket megpróbálsz kijavítani. De akár az is feltűnhet, hogy felszínesek a kapcsolataid, ezért szeretnél ezen változtatni.

Az életed minden területén észre fogod venni azokat a dolgokat, amelyeket mindenképpen meg kell változtatnod. Ne feledd, hogy az igazság gyakran fáj, viszont akkor is muszáj szembenézned vele, ugyanis többé nem csaphatod be, nem verheted át saját magadat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló