2023-as nyári Tarot horoszkóp (2. rész)



Te mire számíthatsz az évszakban?Mérleg – Az Ördög: Mérleg jegyed alapján Az Ördög lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. Az Ördög jelképezi a komoly, független, akaratos, szorgalmas énedet, aminek hála mindig befejezed, amit elkezdtél, ez pedig ebben az évszakban sem lesz másképp.

Az Ördög minden emberben ott rejlik, elvégre ő jelképezi a személyiség sötét oldalát. Te viszont gyakran elnyomod ezt az oldaladat, sőt, magát az igazi személyiségedet is hajlamos vagy elrejteni, ugyanis szívesebben mutatsz felszínes képet magadról másoknak, akiket ugyan nem szándékosan, de gyakran félrevezetsz. 2023 nyarán is így fogsz játszmázni.

Skorpió – A Világ: Skorpió jegyed alapján a Világ lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. A Világ az újra megtalált egységre, mélységes harmóniára és egy fejlődési folyamat örömteli befejezésére utal, valamint arra mutat, hogy hatalmasnak és határtalannak fogod érezni magad az előtted álló hónapokban.

A nyári hónapokban esélyed lesz legyőzni a személyes, a szellemi, fizikai korlátaidat, utazhatsz és költözhetsz, mindettől pedig igazán élőnek, szabadnak és függetlennek érezheted magad. Mindennek, plusz a szárnyaló fantáziádnak köszönhetően, szinte mindent képes leszel megvalósítani 2023 nyarán.

Nyilas – Halál: Ne ijesszen meg, hogy a Halál lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára, mert valójában a búcsút, az elengedést és a véget jelképezi, s egyben utal az új, eljövendő dolgokra is. Mindez azt jelenti, hogy az életed egy hatalmas körforgás, átalakulás lesz 2023 nyarán. A Halál igazi végletesség, mert szólhat felszabadulásról, megváltásról, de fájdalmas tapasztalatokról, veszteségekről is, ami után örömteli eseményekben lehet részed.

Bak – Az Uralkodónő: Bak jegyűként Az Uralkodónő lapot kaptad a Tarot pakliból 2023 nyarára. Ez a lap jelképezi a család fenntartóját, a meleg otthont és a biztonságot, tehát a nyári hónapok arról fognak szólni, hogy fel kell építened, össze kell tartanod a családodat, miközben a karriered és az otthon között kell lavíroznod.

Már ez bőven elég feladat lenne, de még hozzá kell tenni, hogy önmagad és a személyiséged építgetését sem hanyagolhatod el 2023 nyarán. Most úgy tűnhet, hogy mindezt elég nehéz lesz kivitelezned, de az Uralkodónő arról is ismert, hogy az empatikusságával, realitással jó döntéseket hoz, tehát neked is úgy kell okos és bölcs döntéseket hoznod az évszakban, hogy közben semmit sem adsz fel.

Vízöntő – Az Uralkodó: Vízöntő jegyed alapján Az Uralkodó lapot kaptad 2023 nyarára. A Tarotnak ez a lapja azt jelképezi, hogy csak egy uralkodó képes uralni a hirtelen, váratlan eseményeket, neked pedig bőven lesz ilyesmiben részed ezen a nyáron. Az évszak új helyzeteket és életkörülményeket tartogat a számodra, ezért muszáj leszel a kezedbe venni a jövődet és a sorsodat.

A nyári hónapokban a kapcsolataidat is át kell vizsgálnod. Gondold át, hogy kikkel veszed körül magad, majd jutalmazd meg azokat, akik megérdemlik, és búcsúzz el azoktól, akik nem szolgálják az érdekeidet. Komoly uralkodói feladatok várnak rád 2023 nyarán, aminek hónapjaiban a családod építéséről és támogatásáról se feledkezz el!

Halak – Az erő: Halak jegyűként Az erő lapot kaptad 2023 nyarára a Tarot pakliból. Az erő lehet fizikai, lelki, szellemi és mágikus is, elvégre ezek mindegyikét képes vagy birtokolni, az pedig elsősorban a te döntéseden múlik, hogy mire használod fel az erőidet. Lehetsz bátor, igazságos megmentő, de akár önző elnyomó is, aki a rabszolgájává tesz másokat.

Benned mindig akad valamilyen erő, erre pedig nagy szükséged lesz 2023 nyarán, mert az élet több területen, így például a karrierben és a magánéletben, próbára fog tenni, ebben a helyzetben pedig kénytelen leszel megmutatni a lelki és szellemi erődet.

Lehet, hogy az évszakban szembe kell nézned a benned rejlő ösztön lénnyel, az ősi archaikus erőkkel, amiket nem fojthatsz el, mert a dolgod velük az, hogy megszelídítsd és elfogadd őket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló