Milyen áldást kapsz májusban?



Válassz egy lapot, majd olvasd el, hogy mit kapsz az ősi istenektől a tavasz utolsó havában!1. lap: Ha tudatosan tervezitek a gyereket a pároddal, akkor a tavasz utolsó havában az ősi istenek megáldanak, tehát jó esély lesz a terhességre, vagy a szülésre, ha már ott tartasz. Ha úgy kaptad ezt a lapot, hogy nem tervezel gyereket vállalni, akkor úgy is értelmezheted a jóslatot, hogy valamelyik rokonod bejelenti májusban, hogy anya, apa lesz, tehát közvetve fog érinteni a család gyarapodása.

2. lap: Ha neked szóló jóslat szerint szeretettel áldanak meg az ősi istenek, mert úgy ítélték meg, hogy nagy szükséged lesz a szeretetre a tavasz utolsó havában. Ez az áldás úgy valósulhat meg, hogy olyan embereket fognak hozzád vezetni, akik őszintén szeretnek, akikre bátran támaszkodhatsz. Ezek a személyek veled lesznek a nehéz pillanatokban, megvigasztalnak, ha erre lesz szükséged, de akkor is melletted maradnak, amikor boldog vagy, és osztozni fognak veled az örömödben.

3. lap: Szerelemmel áldanak meg az ősi istenek májusban. Ha párkapcsolatban élsz, akkor az ősi istenek áldásukat adják a szerelemedre a tavasz utolsó havában, tehát bekövetkezhet az eljegyzés vagy a házasság, mert a kapcsolat megérett a szintlépésre.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor az ősi istenek azzal áldanak meg, hogy segítenek abban, hogy megtaláld a leendő szerelmedet. Lehetséges, hogy valaki megérzi rajtad az isteni áldást és közeledni kezd hozzád. Ő lesz az új párod.

4. lap: A neked szóló jóslat szerint bölcsességgel áldanak meg az ősi istenek májusban. Ezt valószínűleg azért kapod meg tőlük, mert egy fontos döntés előtt állsz, a leghelyesebb elhatározáshoz pedig szükséged lesz némi plusz bölcsességre.

Észre fogod venni, hogy sokkal érettebb, megfontoltabb és tisztábbak lesznek a gondolataid. Az is lehetséges, hogy másoknak is segíthetsz az extra bölcsességeddel.

5. lap: A neked szóló jóslat szerint látomásokkal áldanak meg az ősi istenek májusban, ezért figyelj oda jobban az álmaidra, a meditációra és napközben, mert látomást kaphatsz az ősi istenektől, akik valami fontosat szeretnének a tudomásodra hozni.

Ha látomást nem kapsz, akkor a megérzéseiden keresztül üzenhetnek az ősi istenek. Fontos, hogy ezt nem kell tudatosan keresned, hanem hagyd, hogy az intuíció vagy a látomás magától találjon meg, amikor szükséged lesz rá a jeleneddel vagy a jövőddel összefüggésben!

6. lap: Bőséggel áldanak meg az ősi istenek májusban. Ugyanakkor ne hidd, hogy ez azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel várhatod a pénzesőt. Valószínűleg itt arról lesz szó, hogy az égiek minimum megteremtik azokat a lehetőségeket, amelyeknek kihasználásával pénzt teremthetsz.

Az általad választott lap azt tanácsolja, hogy bízd az ősi istenekre, hogy hogyan fognak segíteni! A harmadik lap szerint az a fontos, hogy májusban úgy fogod érezni, hogy mindennel rendelkezel, amire szükséged van és semmiből sem szenvedsz hiányt.

7. lap: A neked szóló jóslat szerint egy testőrrel áldanak meg az ősi istenek májusban. Ezt azonban nem kell szó szerint értened! A jóslat utalhat arra, hogy egy személy, akit talán már ismersz, de lehet, hogy még nem, úgy fog viselkedni a tavasz utolsó havában, mintha a testőröd lenne.

Az áldást valószínűleg azért kapod, mert a ősi istenek úgy ítélik meg, hogy nagy szükséged van egy ilyen önjelölt testőrre, aki által elkerülheted a testi vagy lelki problémákat. Fogadd örömmel azt, aki májusban a védelmeződdé válik!

8. lap: Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy mostanában betegeskedsz, akkor hamarosan rendbe fogsz jönni, függetlenül attól, hogy testi vagy lelki problémák kínoznak. Ha egészségesen esett a választásod erre a lapra, akkor az ősi istenek továbbra is jó egészséggel ajándékoznak meg azért, hogy a tavasz utolsó havában is fáradhatatlan, energiával teli legyél. A jóslatot úgy is értelmezheted, hogy az istenek rajtad keresztül fogják megáldani egy beteg szerettedet, aki meg fog gyógyulni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló