Erős cigánymágiákSzinte garantált a szerelmi és anyagi siker ezekkel a varázslatokkal.Párkapcsolatot erősítő mágia: Szertartáshoz szükséged lesz 2 darab fehér gyertyára, 1 vörös vagy rózsaszín gyertyára és 1 hosszú piros kötélre. A kellékeket helyezd el egy sókörbe. A fehér gyertyák közül az egyik téged jelképez, a másik a párodat, ezért karcold az egyikbe a saját, a másikba a kedvesed nevét. A piros gyertya szimbolizálja a szerelmet és a szenvedélyt.

A gyertyákat szenteld fel úgy, hogy egyesével vedd őket a kezedbe, és mindegyiknél mondd el az alábbi varázsszavakat:

„Most áldott, tiszta és szabad vagy, töltődj fel és hozd el kívánságaimat nekem!”

Gyújtsd meg a gyertyákat, majd fogd a kezedbe őket úgy, hogy háromszöget alkossanak és így szólj:

„Kay o kam, avriavel Kiya mange lele beshel Kayo kam tel'avel Kiya lelakri me beshav.”

A varázsige után leteheted a gyertyákat, majd fogd a kezedbe a piros fonalat, amivel kösd össze őket úgy, hogy közben ezt mondod:

„Amint megkötöm ezt a csomót X és Y között (helyettesítsd be a neveiteket) a legnagyobb szerelemben fognak élni.”

Hagyd leégni a gyertyákat, majd tedd el egy biztos helyre a csonkokat!

Érkezzen folyamatosan a pénz szertartás: Szükséged lesz 2 darab ezüst érmére vagy ezüst tárgyra, 1 tálra, sóra, vízre és tejre. Kezdd a szertartást azzal, hogy beleöntöd a sót és vizet a tiszta edénybe. Ez lesz a testi-lelki tisztító folyadék.

Ezután helyezd a vízbe az ezüst érméket vagy tárgyakat, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Ahogy megtisztulsz én egyre csak gazdagodom.”

Két nappal később vedd ki az érméket, vagy a tárgyakat a tálból, és ásd el a kertedben, vagy ha az nincs, akkor valahol a szabadban. Ezután önts friss tejet a földre, ahol eltemetted az érméket, vagy a tárgyat. Most képzeld el a kívánságodat, hogy milyen formában szeretnéd megkapni és mire költenéd.

Ha akarod, akkor hat héttel később kiáshatod az ezüst érméket, vagy tárgyakat, amiket aztán magadnál tarthatsz. Ha azonban még hat hét múlva sem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel, akkor hagyd a földben azokat!

Párkereső mágia: Szükséged lesz 1 zöld gyertyára. Mosd meg a gyertyát folyóvízben, majd hagyod megszáradni. Ha egy konkrét személyt szeretnél meghódítani, akkor karcold a nevét a gyertyába. Ezután képzeld el a kiszemeltedet, méghozzá úgy, hogy érezd a jelenlétét. Ha ez sikerült, akkor gyújtsd meg a gyertyát!

Továbbra is a vágyott partnerre rákoncentrálva mondd el hangosan az alábbi varázsigét:

„Upro p~uv hin but pu~uva Kas kamav mange th'avla! Barvol, barvol, salciye, Briga na hin mange! Y ov tover, me pori Yov Kokosh, me catra Ada, ada me kamav.”

Természetesen a varázslat nem elég ahhoz, hogy megkapd az új párodat, mert a mágia csak akkor működhet, ha te is teszel érte, méghozzá úgy, hogy közeledsz az illető felé, megteszed a szokásos lépéseket, akkor is, ha még nem ismered az illetőt. A varázslat csak felkelti az illető érdeklődését, vonzalmát irántad, de meghódítani neked kell!

Bőség szertartás: Szükséged lesz néhány ezüstpénzre, vagy valamilyen ezüst tárgyra, például ékszerre, 1 zöld gyertyára, 1 tálra, vízre és sóra. Fogj egy tiszta tálat, amibe önts vizet és egy kis sót, majd mosd meg benne az érméket, vagy a választott ezüst tárgyat, és hagyd megszáradni. Ezután írd az „MMM” betűket a zöld gyertyára.

Fogd a gyertyát a kezedbe és mondd el az alábbi varázsigét, aztán gyújtsd meg a gyertyát:

„Ez a gyertya napról napra egyre több pénzt hoz nekem.”

Hagyd, hogy a viasz az érmére vagy a tárgyra cseppenjen, majd állítsd rá a gyertyát. Jól figyelj, hogy úgy állítsd rá a gyertyát, hogy az ne dőljön fel! Ha ezzel is megvagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„A tűz erejével, a gyertya rezgései által, a zöld szín erejével, mágnesként vonzom magamhoz a pénz energiákat. Így akarom, szóval így is lesz!”

A varázsszavak után elkészült a pénzmágnesed. Ezután hagyd leégni a gyertyát, majd annak csonkját tedd egy biztos helyre az ezüst érmékkel vagy tárggyal együtt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló