Ilyen hatással van rád a mai Nap-Uránusz együttállás



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz május végéig.Kos: A Nap és az Uránusz hatására úgy érzed, mintha minden lassított felvétel lenne. Bosszanthat, ha valaki nehezen fog ja fel a dolgokat, vagy előtted totyog, mert nem viseled el, hogy valami, vagy valaki is feltartson a haladásban. A legjobb, amit ebben a helyzetben tehetsz az, ha előbb indulsz, és számítasz lassító körülményekre!

Bika: Bika jegyed alapján mindegy, hogy vizsgázol-e, mert a Nap-Uránusz együttállás mindenképpen váratlan felismeréseket hoz a számodra, ennek hála pedig tudni fogod, hogy melyik út vezet a sikerhez.

Ikrek: Az Uránusz az uralkodó bolygód, a Merkúr felsőbb oktávja, ráadásul a Merkúr jelenleg a Bika jegyben hátrál. Mindez esélyt ad neked, hogy emlékezz arra, amit megtanultál. Azt ne bánd, hogy ez az emlékezés most lassabban megy! Ha nem sietsz, akkor konkrét adatok is eszedbe jutnak.

Rák: A Nap-Uránusz együttállás hatására olyan emberektől kapsz segítséget, akiktől erre egyáltalán nem számítottál. Ők nem a barátaid, mégis baráti gesztust tesznek neked. Az biztos, hogy ez teljesen váratlanul fog érni, ezért érdekes lesz az erre adott reakció.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján teljesen jogosan elégelted meg az ígérgetéseket és az elméleteket, hiszen április óta várod az áttörést. Ez mostanában, illetve május végéig be fog következni, és szinte minden életterületet érinteni fog, így a karriert, a pénzügyeket, a párkapcsolatot, az egészséget és az ingatlan ügyeket is.

Szűz: Szűz jegyed alapján tudod, hogy ha lassan jársz, tovább érsz, így számodra nem okoz gondot ezt betartani, a Nap-Uránusz együttállás pedig téged igazol. Ha nem kapkodsz, akkor ki fogod hozni magadból a lehető legtöbbet.

Mérleg: A csillagjegyed alapján vigyáznod kell a kiadásaidra, ugyanis az Uránusz meggondolatlanságra hajlamosít. A horoszkóp szerint április óta vágysz valamire, amiről eddig sikerült lebeszélned magad, de ez a kísértés május végéig nem enged el.

Skorpió: A legfontosabb most az, hogy ne a hírhozó személyével foglalkozz, hanem a hírrel! A mai Nap-Uránusz együttállás hatalmas megvilágosító erőt hoz az életedbe. Úgy fogod érezni, mintha reflektorral világítanának rá valamire.

Nyilas: Mostanában úgy érzed, hogy nincs minden rendben az egészségeddel. Ennek oka lehet, hogy az, hogy túl sokat idegeskedsz. Ha így van, akkor fejezd be, nehogy a végén lebetegedj! Ha mostanában híztál, fogytál, a vércukrod ugrál vagy bőrproblémáid vannak, akkor ezt a stressz okozza.

A mai Nap-Uránusz együttállás hatására rájössz, hogy a munkádban gondok vannak. Ha még tanulsz, akkor esetedben erre vonatkozik, hogy nincs minden rendben. A társaid rossz hatást gyakorolnak rád, mert visszatartanak, vagy olyasmire próbálnak rávenni, ami távol áll tőled.

Bak: Szerencsés vagy, hiszen ahogy mindig, úgy most is csak kellő körültekintés után vállalsz kockázatot. A mai Nap-Uránusz együttállás szerencsét és meglepő felismeréseket tartogat a számodra.

A csillagjegyed alapján lehet, hogy nem hiszel a szerencsében, csak a szorgalomban és a kitartásban, amit jól teszel, ám ettől még segítségedre lehet, hogy az utolsó pillanatban kerül a helyére az utolsó részlet. A lényeg tehát az, hogy az utolsó pillanatig koncentrálj, mert soha nem késő kiegészíteni azt, amivel eddig foglalkoztál!

Vízöntő: Az egyik uralkodó bolygódat, az Uránuszt érinti a mai együttállás. Ennek a hatását te már április vége óta egyre erősebben érzed, és május végéig fogod is. Ebben az időszakban bármikor előfordulhat, hogy valamelyik rokonod meglepő kéréssel áll elő. Ez annyira meglephet, hogy hirtelen azt sem tudod, hogy mit mondj. Ez nem baj, hiszen így legalább lesz időd, nem mondasz azonnal nemet neki.

Halak: Ha vizsgázol, akkor az remekül fog menni az Nap-Uránusz együttállás hatásának hála. Most olyasmi jut az eszedbe, amiről nem hitted volna, hogy tudod. Ugyanakkor mielőtt meggondolatlanul leírnál bármit, alaposan olvasd át a feladatot!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló