Ezt jövendöli a cigánykártya nyárra! (1. rész)



A csillagjegyed alapján megkapod a nyári jóslatod.Kos: A Szerelem, a Szívkirály és a Bosszúság lapokat kaptad 2023 nyarára, mindez pedig azt üzeni, hogy nem várt vitákkal, bosszúsággal, kellemetlen helyzetekkel kell számolnod a nyáron, de az sem kizárt, hogy nem a terveid szerint alakulnak a dolgaid. Az sem elvetendő ötlet, hogy valaki szándékosan fog bosszúságot okozni neked.

Ha nincs párod, akkor hamarosan megleled a szerelmet, az új kedvesedet. Ha foglalt vagy, akkor boldog, kiegyensúlyozott időszak veszi kezdetét. Ugyanakkor lehetséges, hogy megjelenik egy harmadik, aki bosszúságot okoz.

Bika: A Nagypénz, a Házasság és a Remény lapokat kaptad. 2023 nyarán megtalálhatod a szerelmet, ha nincs párkapcsolatod. Ha van, akkor a szerelem elmélyülhet. A Cigánykártya szerint stabil, hosszú távú, romantikus, virágzó kapcsolat vár rád, de akár házasságra is sor kerülhet.

Szintén nagy örömöt okozhat, hogy váratlan, nagyobb pénzösszeg üti a markodat. Az anyagi helyzeted jól fog alakulni, sikerül egyenesbe jönnöd, de munkahelyi és üzleti sikereket is ígér az idei nyár.

Mindemellett azt üzenik a Cigánykártya lapjai, hogy maradj kitartó, dolgozz keményen a céljaid eléréséért, higgy abban, hogy meg tudod valósítani a terveidet és már nincs messze a cél, mert akkor az égiek is támogatni fognak!

Ikrek: A Gyermek, az Ellenség és a Szomorúság lapokat kaptad 2023 nyarára. Ezek alapján a Cigánykártya azt jósolja, hogy valaki rossz híredet próbálja kelteni, esetleg azon munkálkodik, hogy kitoljon veled, akadályokat gördítsen eléd.

Az sem kizárt, hogy te magad vagy önmagad legnagyobb ellensége, saját magaddal fogsz kiszúrni a nyáron, talán sötét dolgokba mászol bele, aminek kellemetlen lesz a kimenetele. Ugyanakkor a Cigánykártya szerint gyermekáldásra is számíthatsz, vagy legalábbis a közvetlen környezetedben érinthet valakit ez.

Nyáron azt tapasztalhatod, hogy gyakran borongós lesz a hangulatod, folyton a jövőn és az életeden fogsz gondolkodni, próbálod kitalálni, hogy mihez kellene kezdened, ám ez nem fog sokáig tartani, mert meg fogsz világosodni.

Rák: A Szerencse, az Üzenet és az Özvegyférfi lapokat kaptad 2023 nyarára, aminek időszakában egy idősebb rokonod, barátod lehet a segítségedre abban, hogy kimássz a bajból, de arról is lehet szó, hogy hasznos információkkal és jó tanácsokkal támogat a célod elérésében.

Nyáron teljesen biztos, hogy pozitív fordulatok várnak rád, az ügyeid pedig a reményeid szerint alakulnak. A karrieredben előreléphetsz és anyagi sikerek is érnek. Mások jó üzleteket köthetnek. Arra is nagy esélyed lesz a nyáron, hogy beteljesüljön egy régi álmod.

Ingatlan vásárlás vagy eladás, más hivatalos ügyek esetében is szerencsés kimenetelt jósol a Cigánykártya, aminek lapjai azt üzenik, hogy egy fontos hívás, információ mindent megváltoztathat a nyáron.

Oroszlán: A Féltékenység, a Remény és a Szerelem lapokat kaptad 2023 nyarára, aminek hónapjaiban problémákat okozhat a szerelemben a saját vagy a párod féltékenykedése. Valószínűleg erre nem lesz semmi ok, mégis az egyikőtök fenyegetve fogja érezni magát, ami megmérgezheti a kapcsolatot.

Ugyanakkor ismerősödre, barátodra, rokonodra, kollégádra is lehetsz féltékeny az elért sikerei miatt. Ha ezt elkerülnéd, akkor szedd rendbe a kapcsolataidat, hogy féltékenykedés helyett inkább varázslatos legyen a nyarad, tele romantikával és boldogsággal, amiből akkor sem maradsz ki, ha nincs párkapcsolatod.

Mindemellett a kártyalapok azt üzenik, hogy legyél kitartó, ne add fel a vágyaidat, mert az égiek támogatni fognak, a segítség megérkezik és valóra fognak válni az álmaid.

Szűz: A Szerelem, az Ajándék és a Katonatiszt lapokat kaptad 2023 nyarára, aminek időszakában kellemes meglepetésben lehet részed. A neked szóló kártyajóslat szerint nem biztos, hogy tárgyi ajándékkal gazdagszol, mert ez egy kedves gesztus vagy tett is lehet. A Katonatiszt továbbképzésre, új munkahelyre utalhat. A szerelmi életed szintén jól alakulhat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló