Ezzel lehet örökre megbántaniA csillagjegyed alapján mi az, amit nehezen, vagy talán soha nem bocsátasz meg?Kos – a hazugság: Őszinte, egyenes személyiséggel vagy megáldva, ezért elvárod, hogy mások ugyanilyenek legyenek, emiatt a hazugság az, amit nem tolerálsz. Ha valakit rajtakapsz, hogy nem mondott igazat, akkor az illető hiába magyarázná a bizonyítványát, téged már semmivel sem győzhet meg. Ugyanakkor nem vagy haragtartó, tehát megbocsátasz, ám többé semmit se fogsz elhinni annak, aki egyszer hazudott neked.

Bika – az elutasítás: Ha valaki elutasít, esetleg átnéz rajtad, akkor biztos, hogy évekig nem bocsátasz meg az illetőnek. Ha esetleg végül megenyhülsz, akkor sem felejted el a téged ért sérelmet. Te hatalmas szúrásként éled meg még a legkisebb, legártalmatlanabb elutasítást is.

Ikrek – a félrevezetés: Sokan azt gondolják, hogy te biztos, hogy adsz második esélyt, pedig esetedben is létezik olyasmi, amit nem bocsátasz meg. Ha valaki az érzelmeiddel szórakozik, manipulál, félrevezet, akkor azt úgy értelmezed, hogy visszaéltek a jóindulatoddal, amit nem tűrsz el.

Rák – a kegyetlenség: Azt bocsátod meg nehezen, vagy talán soha, ha valaki kegyetlen veled, de azt sem tűröd, ha mással kegyetlenkednek. Mivel nagyon szereted az állatokat, ezért előtted mindenki elássa magát, aki őket bántalmazza.

Oroszlán – az igazságtalanság: Minden helyzetben és az élet minden terén próbálod fenntartani az egyensúlyt, ráadásul nagyon erős igazságérzettel áldott meg az ég, ezért az igazságtalanság az, amit nehezen bocsátasz meg, vagy talán soha. A társadalmi igazságtalanságok különösen kikezdik a tökéletességre törekvő lelkedet.

Szűz – a lopás: Soha nem fogod megbocsátani, ha valamit, akár tárgyat, ötletet, szerelmet, elloptak tőled. A tárgyak ellopása felett leginkább azért nem tudsz szemet hunyni, mert tudod, hogy valószínűleg nagylelkűen odaadtad volna magadtól, ha kérik. Mivel a tiéd az egyik legmakacsabb csillagjegy, így a te bocsánatodra kár várni.

Mérleg – a megcsalás: A csalás minden formája, sőt, már annak a gondolata is olyasmi, amit sokkal nehezebben bocsátasz meg, mint egy hazugságot. Ha kiderül, hogy a párod már hosszú ideje szeretőt tart, akkor biztos, hogy azt soha nem fogod megbocsátani.

Skorpió – a tiszteletlenség: Büszke vagy, számodra fontosak a hagyományok és a tisztelet, amit megkövetelsz magadnak. Ha valaki keresztülnéz rajtad, legyint az elvárásaidra, tiszteletlenül beszél veled, akkor azt egy életre megjegyzed. Mivel kifejezetten haragtartó vagy, ezért a tiszteletlenséget nem bocsátod meg.

Nyilas – a durva kritika: A csillagjegyed alapján jellemző rád a nyers őszinteség, mégis azt nehezen, vagy talán soha nem bocsátod meg, ha valaki veled szemben fogalmaz meg durva kritikát. A konstruktív, építő kritikát elfogadod, talán még tanulsz is belőle valamit, de a kemény, durva szavakkal úgy meg lehet bántani, hogy azt soha az életben nem bocsátod meg.

Bak – az árulás: Nincs különösebb problémád a megbocsátással, de akkor már nálad is betelik a pohár, ha valaki elárul, például azzal, hogy olyasmiért aratja le a babérokat, ami valójában a te erőfeszítéseidnek köszönhető, és te érdemelnéd az azért járó jutalmat.

Vízöntő – a bizalomvesztés: Ha rájössz, hogy valaki kibeszélt a hátad mögött, akkor biztos, hogy soha nem bocsátasz meg az illetőnek. Vízöntő csillagjegyed alapján nehezen nyílsz meg mások előtt, ritkán árulod el a titkaidat, tehát nem meglepő, hogy számodra a bizalom szent. Az ég irgalmazzon annak, aki elárul téged, mert te nem fogsz...

Halak – a félreértések: Nem szeretsz haragot tartani, ám azt nehezen, vagy talán soha nem bocsátod meg, ha egy félreértésből indokolatlanul nagy balhé robban ki. Biztos, hogy nem fogod eltűrni, ha valaki ok nélkül sértődik meg rád. Amellett, hogy nem tolerálod, ha úgy haragudnak rád, hogy nem is követtél el semmi rosszat az illető ellen, még azt sem nyeled le, ha nem hiszik el neked, hogy csak félreértésről van szó és ártatlan vagy.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló