Így hat rád az Oroszlánba lépő Mars!Mire számíthatsz a május 20-tól július 9-ig tartó időszakban?Kos: Mivel a Kos is tüzes jegy, ráadásul a Mars az uralkodó bolygód, ezért téged duplán érint ez a bolygóállás. A felfokozott tűz miatt muszáj óvatosnak lenned a május 20-tól július 9-ig tartó időszakban. Az remek, ha lelkesedsz, és nem tétovázol, viszont ezzel ne sürgess senkit és semmit! Kos jegyűként biztos, hogy élvezni fogod ezt az időszakot!

Bika: Ha vérbeli Bika vagy, akkor hatalmas felfordulást tartogat a számodra az Oroszlánba lépett Mars. Május 20-tól az otthonodban, a családodban, vagy a munkahelyeden számíthatsz változásra. A Mars feladata az, hogy mindent megváltoztasson, amit talál, függetlenül attól, hogy szerinted ez jó, vagy sem.

Ikrek: A csillagjegyedhez hűen könnyen felülemelkedsz azokon a kicsinyes csatározásokon, amelyeket az Oroszlánba lépett Mars hoz május 20-tól július 9-ig. Minden, ami ellen a legtöbben küzdenek, neked gyerekjáték, ezért számodra a Mars jegyváltása nemcsak testhezálló, hanem egyenese inspiráló lesz.

Rák: Az Oroszlán jegybe lépett Mars a pénzügyeidre lesz a legnagyobb hatással. Ebben az időszakban hatalmas energiák jönnek, ezért arra kell figyelned, hogy ez a nagy tűz ne égessen fel mindent! Ennek érdekében fontos, hogy ne kapkodj és ne kockáztass! Szerencsére Rákként nem jellemző rád a meggondolatlanság és a felesleges kockáztatás.

Oroszlán: Függetlenül attól, hogy mit értél el eddig, itt a remek alkalom, hogy még magasabb szintre lépj. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy mondj le az eddig elért eredményeidről, hanem arról van szó, hogy fejlődj tovább.

Szűz: Ebben az időszakban könnyen lehet, hogy Szűzként kevesebb energiát kapsz a Marstól, ám ez nem jelenti azt, hogy valamiről is lemaradsz. A problémát az okozhatja, hogy az új idők magasabb fordulatszámot követelnek tőled, de aggodalomra nincs okod. Most a legfontosabb, hogy bízz magadban, és tudd, hogy képes leszel cselekedni, ha eljön az ideje!

Mérleg: Ebben az időszakban ne feledd, hogy az energia megmaradás törvénye fizikai és szellemi síkon is működik. Ez azt jelenti, hogy mindennek meglesz az eredménye, amit tanulsz és gondolsz. Most annak is örülhetsz, hogy ehhez barátokat, szövetségeseket, protektorokat és mentorokat találsz. Bátran fogadd el a segítségüket!

Skorpió: Ebben az időszakban előfordulhat, hogy megváltozik például a főnököd, a megrendelőd vagy a cég tulajdonosának személye. Sajnos ezek a változások számodra gyakran kedvezőtlenek lesznek, legalábbis kezdettben. Ha jót akarsz magadnak, akkor ne mondj fel rögtön, hanem várj egy kicsit. Légy nyitott és rugalmas, mert most ezek a tulajdonságok lesznek a legnagyobb hasznodra!

Nyilas: A jegyváltás feltüzel téged, és mivel a Nyilas is tüzes jegy, ezért légy óvatos, nehogy megégessen ez a túl nagy forróság! Nem jellemző rád, hogy ismered a helyes mértéket, ám most meg kell találnod. Törekedj arra, hogy semmivel se ess túlzásba!

Bak: Május 20. és július 9. között többször is úgy érezheted, hogy az élet elvette tőled az irányítást. Emellett váratlan kiadásaid is lehetnek. A legjobb az lenne, ha bosszúság helyett befektetésként fognád fel ezt. Igaz, ezt mondani könnyű, de neked ott és akkor nem lesz az. Ebben az időszakban szükséged lesz a humorérzékedre, egy kis szarkazmusra, amiben te jó vagy, ami nagy szerencse.

Vízöntő: A szerelemi életed teljesen felborulhat, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz, vagy sem. Erre nem lehet felkészülni, ezért csak annyit tehetsz, hogy nem hagyod, hogy provokáljanak. Természetesen ragaszkodhatsz az értékes kapcsolatokhoz, de csak annyira, amennyire a másiknak is elfogadható.

 

Halak: Most gondjaid lehetnek a munkatársaiddal. Szinte biztos, hogy lesznek munkahelyi viták. Emellett lesznek, akik fellázadnak, amire téged is rá akarnak venni. Ha nem akarsz bajt, akkor maradj semleges, és ne hagyd, hogy belerángassanak valami kockázatos ügybe! Ha azzal időt nyersz, akkor az értetlent is játszhatod.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló