Így javíthatsz az életeden 2023 nyaránVálassz egy lapot az alábbiak közül a neked szóló életmódtanácsért!1. lap: Figyelj a gondolataidra 2023 nyarán, ha pedig azt veszed észre, hogy egyre többször jár ugyanaz a fejedben, amit nem akarsz, hogy igazzá váljon, akkor mondd ki, hogy: „Távozz gondolat!” Egy pillanatra se feledd, hogy mindig te választasz, és te teremtesz, méghozzá aszerint, ami benned van, amit gondolsz és aki éppen vagy.

2. lap: Arra kell ügyelned 2023 nyarán, hogy a kapcsolatokat működtetni kell, ezt pedig ugyanúgy meg kell tanulni, ahogy gyerekként a beszédet, járást, írást és olvasást. Ha eddig azt hitted, hogy azért, hogy egy kapcsolat jól működjön, semmit sem kell tenni, akkor ideje rájönnöd, hogy ez súlyos tévedés.

Ha arra vágysz, hogy a párkapcsolatod ismét szép és jó legyen, akkor a kedveseddel együtt meg kell ismernetek és tanulnotok egymás szeretetnyelvét, kommunikációját és reakcióit, pontosan úgy, ahogy korábban a sajátodét tanultad meg.

2023 nyarán az a legfontosabb, hogy dolgozz a kapcsolatodon, amihez minden támogatást megkapsz az évszakban!

3. lap: Arra kell ügyelned 2023 nyarán, hogy csodák márpedig vannak, neked pedig szüntelen hittel kell várnod rájuk, mert akkor be fognak következni az életedben! A csodák lehet, hogy nem pont olyan formában történnek meg, mint gondoltad, de ha hagyod, hogy szabadon megnyilvánuljanak, akkor teljesen biztos, hogy a lehető legjobb történik számodra a nyári hónapokban.

Ideje, hogy dolgozz a hiteden, ám ahhoz, hogy ez menjen, előbb saját magadban kell hinned. Ha ez megy, akkor már sokkal könnyebben fogsz hinni minden másban is, ami által a csodák maguktól fognak bekövetkezni az életedben.

4. lap: Arra kell ügyelned 2023 nyarán, hogy a Szeretet fényt gyújt még a legsötétebb helyeken is és nem viseli el maga körül a negatív érzéseket, ugyanis a Szeretet felülír minden más érzést, gyógyít, megnyit, kitárja a lelked kapuit, azaz szabaddá tesz!

Fontos azonban, hogy csak akkor adhatsz és kaphatsz szeretet, ha előtte saját magadat tanulod meg szeretni és tisztelni annyira, hogy azzal azt üzened az Univerzum felé, hogy készen állsz. Az általad választott lap azt tanácsolja, hogy ezt még ma kezdd el!

Fogj egy tollat és papírt, amire sorold fel minden tulajdonságodat, amelyeket jónak tartasz, és írd hozzá mindig azt, ami még eszedbe jut! Ha ezt kitartóan megteszed, akkor hamarosan rá fogsz jönni, milyen csodás ember vagy, mert a lelke mélyén mindenki szép, jó és szerethető teremtés.

5. lap: Az elmúlt időben eluralkodott rajtad az állandó elégedetlenség. Valahogy neked semmi sem volt jó, nem tetszett, és folyton mást akartál. A nyáron azonban ideje, hogy elfogadd, hogy az életben semmi sincs véletlenül és mindig minden akkor történik, amikor itt az ideje!

Jegyezd meg, hogy teljesen feleslegesen elégedetlenkedsz, és hiába igyekszel meg nem történtté tenni a dolgokat, mert annak ugyanannyi értelme van, mint széllel szembe futni. 2023 nyara tehát számodra az elfogadásról szól.

A nyári hónapokban törekedj arra, hogy elfogadod magad, hiszen az Univerzum egyik csodás teremtménye vagy! Ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, akkor képes leszel azt tenni, amit valóban szeretsz, és ez fog azzá tenni, aki igazából vagy!

6. lap: Arra kell ügyelned a nyáron, hogy végre szembenézz a legnagyobb félelmeiddel, mert akkor rájönnél, hogy azok valójában teljesen alaptalanok, és egyáltalán nem olyan nagyok, mint azt feltételezted.

A nyári hónapokban ne feledd, hogy az életben mindenre van megoldás! Ha pedig valami felett nincs hatalmad, akkor ha félsz tőle sem lesz. Ebből is jól látszik, hogy a félelemmel, rettegéssel, csak pazarlod az energiádat és az idődet.

Ha ezt sikerült megértened a nyári hónapokban, akkor igazán szabad leszel és végre azt teheted, amit valóban szeretnél, ami által igazán önmagad leszel. Amíg ezt nem teszed meg, addig csak a félelmeid börtönében raboskodsz. Dolgozz ezen 2023 nyarán, és szabadítsd fel magad a félelmeid béklyója alól!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló