Ebben a hónapban lehetsz szerelmes 2023 nyarán!A horoszkópból kiderül, hogy mikor lehetsz szerencsés az érzelmek terén.Kos: Kicsit problémás lesz a szerelmi életed. Ennek oka a Mars lesz, mert a hátráló mozgása június végétől augusztus közepéig feszültté és stresszé tehet téged. Ennek ellenére júliusban megjelenhet egy régi szerelmed, vagy a meglévő kapcsolatodban lángolhat fel újra a szerelem.

Bika: 2023 nyarának bármelyik pillanatában rád köszönhet a szerelem, ami talán már meg is történt, ugyanis a Jupiter izgalmas évszakot teremt neked. Habár ez szerencsés helyzet, mégse legyél felelőtlen! Adj időt magadnak és a szerelemnek arra, hogy kibontakozzon, mert az érzelmek könnyen tévútra vezethetnek!

Ikrek: Izgalmas lesz számodra 2023 nyara, de a legcsodálatosabb, legemlékezetesebb találkozásra augusztusig kell várnod. A kisugárzásod ellenállhatatlan lesz ebben az időszakban, tehát bőven lesz hódolód, akiknek bókjait csak győzd hallgatni!

Rák: Nem fogod húzni az időt 2023 nyarán, ugyanis már júniusban flörtölgetsz, élvezed a napsütést és a nyarat, ám az igazi szerelemre csak augusztusban találsz rá, amikor a Vénusz különleges energiával fogja támogatni a csillagjegyedet. Légy résen, mert nem mindennapi lehetőségeket tartogat számodra az élet!

Oroszlán: Arra számíthatsz 2023 nyarán, hogy annak a második havában nagyszerűen fogod érezni magad a bőrödben, úgyhogy a nyaralást is próbáld júliusra szervezni! Olyan lelkes és vidám leszel, hogy még önmagadhoz képest is pozitívabban fogod látni a világot. Mindennek tudatában nem meglepő, hogy emlékezetes találkozásban lesz részed. Nyáron megjelenhet valaki a múltadból vagy a gyerekkorodból.

Szűz: 2023 nyarán már júniusban elérheted azt, amit csak szeretnél, ám augusztusban még ennél is nagyobb szerencséd lehet, mert a Vénusz segíteni fog, hogy izgalmas, szívet melengető nyári szerelemben lehessen részed. Mivel ez csak lehetőség, ezért azt neked kell eldöntened, hogy készen állsz-e erre.

Mérleg: Arra számíthatsz 2023 nyarán, hogy nehezedre fog esni félretenni a munkát annak érdekében, hogy önfeledten kikapcsolódj, ám a horoszkóp mégis ezt tanácsolja neked. Júliusban a Vénusz alaposan eláraszt a szerelem energiájával, aminek hatására talán te is meglepődsz, hogy mennyire érzelmes leszel. Ez nagyon jól lesz így, főleg akkor, ha van párod, de annak sincs akadálya, ha új kapcsolatra vágysz.

Skorpió: Ha párkapcsolat élsz, akkor az Uránusz kedvező hatást gyakorol rád 2023 nyarán, aminek augusztusában alaposan felpezsdül a szerelmi életed. Az évszakban lehetőséged lesz arra, hogy egy teljesen új oldaladat ismerd meg. Ezen a nyáron valósággal kinyílsz és ragyogsz. Nyugodtan bízz a felerősödő ösztöneidben, mert a szerelemben csak jó döntéseket fogsz hozni!

Nyilas: Nyilas jegyűként azt tanácsolja neked a horoszkóp 2023 nyarára, hogy törődj egy kicsit magaddal, a lelkeddel, és csak ezt követően vesd bele magad egy új párkapcsolatba! A nyári flörtök, hétvégi bulik izgalmas időszaknak ígérkeznek, ám az igazi szerelem csak augusztusban érkezhet. Fontos, hogy légy nagyon körültekintő az elköteleződés előtt!

Bak: Megjön a kedved a flörtöléshez 2023 nyarán. Már júniusban megkapsz minden lehetőséget ahhoz, hogy ragyogj, majd nyakig merülj a szelemben. A Jupiter kedvező fényszöge most nagyon erősen támogat és segít, ezért 2023 nyarán valóra válhatnak az álmaid.

Vízöntő: Ha szerelembe szeretnél esni, akkor rugalmasságra és nyitottságra lesz szükséged. Augusztusban a Plútó energiáinak hatására egy váratlan és kifejezetten érdekes találkozásban lehet részed. Ne szalaszd el ezt az alkalmat, mert lehet, hogy nem lesz második esélyed!

Halak: Júniusban érezheted az Uránusz kedvező fényszögét, ugyanis kifejezetten romantikus hangulatba kerülhetsz a nyár első havában. Ez az érzés augusztusban fog igazán magával ragadni, ugyanis akkor egy mindent elsöprő találkozásra számíthatsz. Ha ez a találkozás akkor is megtörténik, ha van párod, akkor alaposan gondold át, hogy mit fogsz tenni!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló